LEAD 100 -VS- B&W 250

nunimon

New member
LEAD 100 -VS- B&W 250

היי, המלצה לחבר שגר בירושלים, לקטנוע שליחויות, ונסיעות יומיומיות בירושלים רבתי. פעם בחודש ירידה לתל אביב. מחפש תחת תקציב של 6000 (לא כולל מיגונים) . שנתונים 2003-2002. מה המלצתכם? מבחינת אמינות, ואריכות חיים. או שאולי המלצה לדגם אחר תחת התקציב. תודה רבה

nunimon

New member
הB&W היה לי והייתי מאד מרוצה

ואת הLEAD הבחור מצא במחיר אטרקטיבי יותר. אשמח לשמוע המלצות לקטנועים אחרים שיענו על הצרכים.

nunimon

New member
מה יהיה ? ;-/

1. מטומטם אני עוד לא. 2. אני כבר כמה שנים על דו"ג. 3. העלתי שאלה שמצריכה קצת יותר מחשבה במתן תשובה. ברורים לי ההבדלים בין הקטנועים ובין הדגמים. חשבתי שיושבי הפורום קצת יותר בקיאים בחומר הנילמד. אחרת, הנה צורה יותר מפורטת של השאלה שלי: רציתי לדעת מה היתרונות חסרונות בין שני הכלים הללו. ממה שאני יודע: ההונדה, זה הונדה, יקר יותר, אבל אולי בגלל שנפח הסמק קטן יותר, הוא חסכוני יותר, הביטוח חובה שלו מוזל יותר (קטגורית), אולי הוא אמין יותר, ואולי הוא קטן יותר וזריז. מצד שני, הB&W שהיה לי במשך 6 שנים, חזק יותר כי ההונדה יהיה חלש להרי ירושלים ונסיעות לתל אביב, אבל הוא יהיה יקר יותר בביטוח, ויקר יותר לתחזוקה . אלו דברים שאני רוצה לשמוע את המלצת יושבי הפורום לדעתם המנומקת יותר לגבי שני הקטנועים. השימוש : שליחויות , נסיעות פרטיות בירושלים רבתי. מקווה שיישרתי את ההדורים, ואני אמתין למביני הדבר. אגב, זה בסדר, זה כמו שמישהו היה מעלה הודעה בפורום אופנועים על ההבדל בין KTM DUKE LC4 ל CBR1000RR. לא נעלבתי...

liadka

New member
ראה תשובתי המלומדת--> בפנים

בתור התחלה , תבין ,גם אם בפורום אופנועים היה מישהו שואל על ההבדלים בין KTM לCBRR היה זוכה לתגובה דומה וכמו שאני מכיר שם את הנפשות הפועלות היו עושים ממנו קרקס. עכשיו לעיניינו. אתה צריך להגדיר את הצרכים שלך על מנת שיוכלו לעזור לך . השאלה שלך הייתה צריכה להיות : מה דעתכם על ה-LEAD למטרות X,Y,Z מניסיון שלי על הכלי לא אהבתי אותו מהסיבות הבאות: 1. מושב קשה ולא נוח (אחרי נסיעה של 20 דקות היו נרדמות לי הביצים) 2. מהירות סופית של 90 קמ"ש (בפול גז בירידה) בכלי חדש (מרגישים שאין לו כח יחסית לכלים של 125 למיניהם) 3. אין ג'ק צד (חשוב לשליחים) אבל אפשר להתקין אחד 4. הונדה ( ; יתרונות: 1. שקט מאוד(לא מפריע לשכנים כשאני בא בליילה) 2. הונדה ( :

אם תסתכל שוב בהודעת פותח השרשור

תגלה , שהוא הגדיר מה הצרכים ... ה B&W יענה על הצרכים שלך אם זה מהירות מספיקה לנסיעה על כביש מהיר ומעולה כקטנוע עירוני,קטנוע קטן עם מנוע חזק , מה שמאשפר תמרון טוב בין מכוניות עם כח מנוע עדיף.. בהצלחה

mz 2t power

New member
אתה טועה נדמה לי.

מדרגת הביטוח חובה היא בהתאם לרשיון הנהיגה - עד 125 ומעל. אבל אני אשמח לשמוע אם יש אמת בדבריך.

rossi46

New member
אתה טועה והוא צודק

ביטוח החובה הוא עדיין במדרגות הישנות כלומר עד 50 50-250

nunimon

New member
ולמיטב ידיעתך - הדבר הולך להשתנות?

אם ככה, אז הביטוח זהה ל125 ול250? היתרון היחסי של ה125 נעלם.... האם התחזוקה של ה250 גבוהה יותר? צריכת דלק? טיפולים?

nunimon

New member
מה מצב האמינות שלו אל מול הדיוק?

אני לוקח מחר בבוקר אחד לבדיקה. יש דברים שצריך לשים לב אליהם בהרואיזם 150? האם הטובים שבינהם נמכרים סביב מחירון (יד ראשונה ק"מ נמוך, נראה טוב...) תודה.

למעלה