Layout Table עושה בעיות...

Zeliran

New member
Layout Table עושה בעיות...

טוב, אז מצאתי את הסיבה לבעיה הקודמת... כאשר סימנתי item בתוך listBox ואז מלשל רציתי לעשות איתו משהו... אז קיבלתי הודעת שגיאה כאילו בכלל לא בחרתי שום item.. טוב, אז מצאתי מה הבעיה... אני מקבל את השגיאה הזאת רק מתי שה listBox נמצא על Grid Layout Panel, שהוא פקד html... אז בגלל שהוא פקד html זאת הסיבה שאני מקבל את השגיאה הזאת? איזה פתרון אתם מציעים? כי אני פשוט משתמש ב layout panel הזה בשביל לצבוע חלק מהרקע.. אז אם יש תחליף ל layout panel או שיש דרך לפתור את הבעיה... אני אשמח לשמוע... נ.ב אני פותח שרשור חדש רק בגלל שהשרשור הקודם כבר לא קופץ..

Zeliran

New member
'סתדרתי../images/Emo70.gif הבעיה היתה במשהו אחר ../images/Emo3.gif

Zeliran

New member
מחיקת טבלאה?

איך אפשר למחוק טבלאה ממסד נתונים?

Zeliran

New member
מממ...

באמת נתקלתי בזה אחרי חיפוש בגוגל, אבל לא בדיוק הבנתי איך להשתמש בזה.. אני די חדש ב ADO.net אני אמור ליצור CommandBuilder או משהו? איפה לשים את השאילתה?

adam222

New member
זה לא קשור ל-ADO.Net

אלא ל-TSQL. אפשר באמצעות ה"שפה" הזאת להוסיף עמודות, לשנות שמות לטבלאות \ עמודות למחוק טבלאות וכד' אתה מריץ את זה כמו כל שאילתה אחרת נניח:
SqlConnection.execute("drop table client");​
אני אוביל אותך לשם באמצעות רמז
: ישנה שיטת פריצה המכונה spoofing כלומר: כאשר משתמש אמור להזין שם משתמש וסיסמה שמשתרשרים לשאילתת SQL ומשם זה מורץ אל בסיס הנתונים, אזי ניתן לפתוח שאילתה נוספת (לא אפרט כיצד...) ובה לכתוב "Drop Table Users" והופ... נעלמה הטבלה אל תהום הנשייה... כך למשל אפשר (תאורטית... אין לי כל כוונה להפליל את עצמי
) להפיל אתרים אשר אינם מבצעים בדיקות Spoofing לפני הרצת השאילתה

yuval k

New member
קוראים לזה [גם] SQL Injection...

יש מאמרים בנושא ב-FAQ של פורום 130.

Zeliran

New member
../images/Emo41.gif רגע רגע רגע..

אני מנסה עכשיו ליישם את מה שהצעת, אבל.. כנראה שלא ממש הבנתי אותך... יש לי OleDbConnection.. ולפי הדוגמה שלך אני אמור להשתמש במתודה execute, אבל היא פשוט לא קיימת... כך שאני לא ממש יכול להשתמש בדוגמה שנתנת... תוכל אולי לתת דוגמה מפורטת יותר או שלהפנות למאמר בנושא? גיגלתי בנושא ולא מצאתי משהו מועיל מדיי...

Zeliran

New member
מישהו?

.......................... ......................... ........................ ....................... ...................... ..................... .................... ................... .................. ................. ................ ............... .............. ............. ............ ........... .......... ......... ........ ....... ...... ..... .... ... .. .

Zeliran

New member
אז זהו.. ש..

תוכל להדגים בקצרה רה איך? כמו שאמרתי עד עכשיו הניסיון היחיד שלי עם ADO.net ..וכל מה שמסביבו הוא להציג מידע.. אז אני די ממש חדש בזה..

gilad g

New member
זה בגלל שהסינטקס שנתנו לך

הוא של ADO, ולא ADO.NET... ככה עושים את זה בדור החדש (
):
//suppose we have an open connection called conn. OleDbCommand myCmd = new OleDbCommand("drop table my_table", conn); myCmd.ExecuteNonQuery();​
זהו
(למרות שאני לא ממש מבין למה אתה צריך למחוק טבלה ב-runtime...

Zeliran

New member
שאלה להלה...

בדקתי בארכיון הפורום ומצאתי איך להציג למשתמש חלון MessageBox ב ASP.net האם אפשר של MessageBox יהיה אפשר לקבוע כפתורי Ok, Cancel ולפעול בהתאם לבחירה של המשתמש? כלומר, עם DialogResult

yuval k

New member
אתה יכול להשתמש ב-confirm...

(הפרמטר שאתה מעביר הוא השאלה; מחזיר true או false, בהתאם למה שנלחץ ע"י המשתמש). זה לא ממש MessageBox. מה שראית זה alert...

Zeliran

New member
../images/Emo15.gifבעיות באבטחה

פרצו לי לאחרונה לאתר, ומחקו את כל התוכן התיקייה של האתר למזלי יש לי גיבוי להכל אז לא ממש נגרם לי נזק.. העניין הוא, איך אני יכול למנוע דבר שכזה בעתיד? הורדתי עכשיו ב IIS Lockdown והפעלתי אותה.. תמיד הפיירוול של ה XP עובד.. מה עוד כבר אפשר לעשות? בהגדרות של האתר ב IIS אז אין הרשאה לכתיבה.. רק קריאה ו execute

Zeliran

New member
ועוד משהו..

בדקתי בקובץ ה log לראות מתי ומאיפה התרחשה הפעילות אך לא מצאתי שום כתובת איי פי חשודה.. רק את שלי

Zeliran

New member
../images/Emo41.gif אולי נוסיף ל FAQ?

חשבתי שיכול להיות שימושי.. לאחר השימוש בכלי IIS Lockdown, תבוטל האפשרות לקמפל ולהריץ דפי ASP.net ובעת ניסיון לעשות זאת, תוצג הודעה בסגנון:
Could not start debugging on the web server . . .​
הסיבה לכך היא שה IIS Lockdown הוציא את הפועל DEBUG מרשימת הפעלים שמותר לבצע על מנת לפתור את הבעיה יש להוסיף את הפועל DEBUG לרשימת הפעלים המותרים כדי לעשות את זה, פתחו את הקובץ urlscan.ini שנמצא בכתובת הבאה:
D:\WINDOWS\system32\inetsrv\urlscan​
לאחר שפתחם את הקובץ חפשו את רשימת הפעלים המותרים, שנמצאים תחת השורה [AllowVerbs], לאחר שמצאתם את שאר הפעלים (GET, HEAD, POST) הוסיפו לרשימה את הפועל DEBUG ושימרו את הקובץ
שימו לב כי הוספה של הפועל DEBUG תגרום לירידה ברמת האבטחה וגורמיים עויינים עלולים לנצל אותה למטרותייהם לאחר ששמרתם את הקובץ, יש לעשות "הפעלה מחדש" בשביל לנקות את ה cache כדי לעשות זאת כנסו ל NET Command Prompt ורשמו את הפקודה:
iisreset​
וזהו, עכשיו אתם אמורים להצליח לקמפל דפי aspx

למעלה