latency

סוקי 5

New member
latency

אני חדש בקיובייס משהו יכול לעזור איך מפסיקים את ה LATENCY

סוקי 5

New member
latency

לא יודע איזה כרטיס קול יש לי , יש לך המלצה על כרטיס קול , אני מנגן גיטרה וקלידים , רוצה להפיק פלייבקים לשירה . גם איפה לקנות אם אתה יודע וכמה זה עולה , תודה מראש.

Mike A

New member
בעיה

אם אתה לא יודע איזה כרטיס יש לך, אז כנראה שיש לך אונבורד מעפן. תנסה להתקין ASIO4ALL, אבל זה פתרון חלקי ולא אפקטיבי. כרטיס קול ברמה טובה להפקת פלייבקים לשיטה והקלטות יעלה לך כמה אלפים.

למה אלפי שקלים?

מה רע בכרטיס בסיסי של M-Audio שתומך ב - ASIO? למיטב זכרוני ראיתי כאלה ב - 700 ש"ח.למשל Audiophile 2496 .

מסכים

יש מספיק כרטיסים שלא עוברים את ה1000 שקל שיעשו את העבודה השאלה היא לאיזה רמת סאונד אתה רוצה להגיע?

Mike A

New member
להקליט גיטרה?

שכחתם שצריך גם פראמפ וזה, אין על מ-אודיו של 700 שקל

amber g

New member
נו באמת

יש כרטיסים סבירים עם פריאמפ ב1000 ש"ח. לא צריך להסחף עם ההמלצות. מתחיל גם ככה לרוב לא ישים לב להבדל גדול באיכות בין כרטיס ב1000 לבין כרטיס ב3000.

Mike A

New member
בסדר

1000 זה נכנס להגדרה של "אלפי שקלים"

סוקי 5

New member
latency

אני ממש בהלם מכמות התגובות,כל הכבוד , אז קודם כל תודה ! קיבלת יעוץ בחלילית והמליצו על כרטיס קול של M-AUDIO FAST TRAK PRO מה אתם אומרים , מחיר 1100 ש"ח .

פאסט טראק פרו

הוא כרטיס מצוין- מאוד פרקטי, ונותן תמורה גבוהה לכסף. בהחלט ניתן להתחיל עם הכרטיס הנ"ל. חוצמזה, חלילית נותנים שירות ותמיכה מצויינים כך שזהו בהחלט שיקול נוסף. בהצלחה.

אין צורך לירות בזבוב עם טנק....

הכל באמת תלוי בצרכים שלך. יש לאזן בין צרכים- לבין תקציב. עד 1000 ש"ח יש כיום כרטיסים סבירים בהחלט אשר כוללים גם ממש MIDI.... ארל'ה.

למעלה