latency

randomo2

New member
latency

אהלן חדש םה.. יש לי שאלה לגבי הלייטנסי.. אני רוצה להקליט את הגיטרה שלי לקיובייס ויש לי כרטיס קול שתומך בלייטנסי נמוך.. כשאני משתמש בויאסטי כ-סטנד אלון (גיטר ריג ואמפליטיוב) אני שם לייטנסי 2 וזה מנגן בלי שום איחור.. אבל בקיובייס כשאני מוסיף את הויאסטי של התוכנות שהזכרתי באינסרטים ומפעיל את המוניטור אז יש לי עיקוב של שתי שניות בערך ולא ברור לי איפה אני מגדיר את הלייטנסי.. לא מצאתי בקבצי עזרה של הקיובייס משהו בנוגע לזה ספציפית.. מישהו? תודה..

נוכח

New member
האם?

הכרטיס מוגדר בקיובייס? devise setup ב devices אתה אמור להגדיר את הכרטיס שם.

ctrlfreak87

New member
הגדרת כרטיס

איך מגדירים את הכרטיס? אני רק רואה שם עץ של תיקיות

נוכח

New member
vst audiobey

לקראת סוף הרשימה - תלחץ מצד ימין יש חלון שחור, הכרטיס שלך אמור להיות מוגדר שם.

ctrlfreak87

New member
הכרטיס לא מוגדר

הכרטיס לא מוגדר, אבל אין לי אפשרות לבחור אותו מתוך האפשרויות המוצגות שם, זה נותן רק את הבאים: ASIO directX full duplex driver ו- ASIO multimedia driver מה לעשות..? נ.ב. אני רואה שיש שם נתונים לגבי הלייטנסי, אבל הם לא ברי שינוי.

dmt4me

New member
באותוה הרשימה שראית את הדרייברים הנ"ל

אתה צריך לראות את הASIO של הכרטיס שלך,אם הוא לא שם 2 סיבות.. *או שהכרטיס שלך לא תומך באסיו.. *או שהדרייברים של הכרטיס לא מותקנים... -איזה כרטיס יש לך?

ctrlfreak87

New member
הכרטיס הוא

הכרטיס הוא Sound Blaster 5.1 וכמו שכבר הבנת- הוא לא מופיע ברשימה הזו, אולם הוא מופיע בתפריטים אחרים ב- Device Setup.

ctrlfreak87

New member
ואין פתרון?

רק להחליף כרטיס קול? אי אפשר לשחק עם הלייטנסי איפשהו? פשוט לא הבנתי איך לטפל בזה. תראו, אני מת להקליט. אם יש פה מישהו שיודע איך אני פותר את הבעיה ויכול להגיד לי מה לבדוק ומה לעשות אני אודה לו מאוד.

randomo2

New member
במיקרה הסתכלתי שוב במקום שם ובאמת מצאתי

את זה שם.. וזה נותן לי להוריד ללייטנסי 2 או 1 אפילו.. תענוג. תודה בכל מיקרה!

למעלה