Late Bloomer

queen helen

New member
אפשר כמה שאלות?

כמובן שאת לא חייבת לענות...
את עדיין מרגישה אנטי-מינית או שביחד עם ההבנה שאת מינית הפסקת להתנגד למין?

למה את חושבת שאת הולכת לסבול עכשיו יותר? הרי בסופו של דבר הרחבת את מעגל האנשים שאת יכולה לצאת איתם.

את בעצם א-פורה עכשיו?

ברוכה השבה לפורום (בין אם את מינית או לא)!

memee2

New member
אני יענה לך

בקשר לשאלה הראשונה: אני לא יודעת. איך אני יכולה להתנגד למשהו שאני לא עשיתי ועושה? אני לא יכולה לכפות על אחרים.

לגבי הגדרות א-פור ודמי, אני מעדיפה לא לנסות להיכנס בכוח לאיזושהי הגדרה. אם יש איזשהו ספק אז אין ספק. בשבילי אישית לא קיימות הגדרות באמצע. אם אני לא א-מינית אז אני מינית. אתם יכולים לקרוא לי א-פור או דמי, זה באמת לא משנה לי.

לא הרחבתי אותו. זה תמיד היה אותו מישהו אחד, גם לפני וגם עכשיו. הטעם שלי בגברים לא השתנה.

inbardaf

New member
הגדרות אמורות רק לעזור לך, בטח לא להגביל

לפעמים כל מה שצריך בשביל תקשורת טובה זה הגדרות.

avi1283

New member
שמח שאת כאן שוב

ושגילית על עצמך דברים חדשים

inbardaf

New member

העיקר שטוב לך ואת מרגישה טוב עם עצמך.
מה שלא תעשי, חשוב תמיד להקשיב פנימה ואני חושבת שאת יודעת לנטרל את הרעשים מבחוץ ולהקשיב לאמת הפנימית שלך וזה טוב.
ואת תמיד מוזמנת לכתוב כאן, כא-מינית/א-פורה או מינית.

אסור3

New member
בהצלחה בכל מקרה!

היו כאן כמה דברים, נגיעה במגדר ("לא מרגישה אישה", שמאוד מעניין אותי מה הכוונה כי אני עצמי קווירית.) ובעניין העבודה שנראה לי לא ממש קשור.
אבל גיליתי שזה הכול זליג סביב נושאים כאלה שם מיניות.

אני לא בטוחה שתסבלי יותר מהלבד- כי בכל מקרה את אותו אנוש. אבל כדאי לחפש אנשים להיות איתם/ן אם זה המצב..
מקווה שתחזרי לעדכן. :)

memee2

New member
אני ינסה להסביר

עוד מהילדות ובתיכון הייתי טום בוי ולא אהבתי דברים נשיים. איכשהו זה עבר אליי עד היום. כול הלהרגיש אישה לא מדבר אליי. וגם אם אומרים לי שאני אישה, קשה לי לראות את עצמי במסגרת כזו. אני לא אוהבת קיטלוג כזה. קווירית אני לא.

אני לא רוצה לחפש. כבר מצאתי אותו, אבל זה לא הסתדר. וזהו. חוץ מזה אף אחד לא מצא חן בעיני בצורה כזו שאני אצא מגידרי. אני גם ככה לא הולכת למקומות ולא רשומה לאתרי הכרויות. אני לא מתכוונת לשנות את ההרגלים שלי בשביל למצוא מישהו אחר. אני גם לא רוצה מישהו אחר. אני לא סובלת עד כדי כך.

memee2

New member
אם יש עוד שאלות בבקשה בפרטי

זה כבר נהיה אישי מדיי.

למעלה