last one standing.

last one standing.

זהו, כולם (=כל מי שאצלי במסנג'ר ואני יכולה או שבעצם כבר לא, לדבר איתו) פרשו לישון.. כבר כמה זמן מדגדג בי רעיון הנקמה במספר אנשים... אני מתלבטת אם לפעול לפי תחושת בטן או לפי עצת חברים (שלא תומכים כל כך ברעיון הנקמה שלי) בכל זאת.. אף פעם לא נתתי לעצות לעצור אותי מלעשות דברים שאני רוצה, מה שלפעמים גם גרם ל"טעויות" על בשרי

shaiush4

New member
זה תלוי על מה אני מניחה...

עשו לך דברים כל כך גרועים שקשה לך לשכוח ולהמשיך הלאה? אם כן - אני בעד לנקום ולסגור מעגל. אם זה לא עד כדי כך משמעותי - לדעתי צריך להמשיך הלאה. לא תמיד כדאי לחזור לדברים כאלה שהם לא באמת חשובים...

gavrik

New member
אני אובססיבי לגבי זה

אחד הסיבות גם שמאוד אהבתי את "הרוזן" אני מניח שזה פשוט הטבע העקרבי שלי כבר כמה פעמים נכנסתי למלחמות עולם עם אנשים שהיו החברים הכי טובים שלי בגלל יצר נקמה ודברים ילדותיים כאלה ואחרים זה לא כל כך שווה את זה בסוף

אז זהו, שאני גם קצת

אבל זה רק מסתבך... יש לי ידיד שסיפרתי לו על התוכנית הזדונית והוא החליט (בלי לפרט) שבסוף רק אני אפגע מזה (לא כי הוא יחזור לפגוע בי אלא כי אני "מורכבת נפשית"
) אבל כל כך בא לי...

gavrik

New member
לא כל כך יודע בדיוק מה העניין

אז אני לא יכול לעזור יותר אבל אל תעשי את זה אבל אני לא אייעץ אל תחשבי על זה אפילו שפתיי חתומות.......... אוהבת לד זפלין? שיר יפיפה שרק לאחרונה גיליתי: the rain song

למעלה