Last Days

Orphaned World

New member
Last Days

אני לא יודע אם פתחו שירשור בנוגע לסרט הזה, אבל בכל מקרה אני וחבר שלי ישבנו וראינו את הסרט היום ב-V.O.D ונורא התאכזבתי. הסרט הוא משהו כמו שעה וחצי, ויותר משעה (!) של הסרט רואים רק איזה צילומים תמוהיים של קורט הולך או סתם יושב... אף אחד כמעט לא מדבר בסרט ואין לו שום עלילה. או שאין שום פואנטה לסרט או שאני לא הבנתי את הסרט לעומקו.. בכל מקרה חבל שסתם השקיעו בסרט הזה, עם הפקה ובימיו יותר נורמליים היו יכולים להוציא סרט הרבה יותר מעניין ^^ ד"א: כנראה שקורטני תבעה את המפיקים או משהו אז הם לא השתמשו בשם קורט וקורטני, הם קראו להם בסרט בלייק ובלייקי חח

clean grunge

New member
|יבחוש|חחגי..תוסיף עלזה...

הסרט בעיקרון לא יצא כביוגרפיה או סרט המתעד את רגעיו האחרונים של קורט..גם הבמאי אמר שהוא בסך הכל רק קיבל השראה מדמותו של קורט ותו לא!.. אנלא יודע אם כבר יצא למסכים הסרט הביוגרפי המושקע להפליא על חייו של קורט שכזכור לי התחילו לעבוד עליו כבר לפני שנה.. וכמו שנאמר..חחגי..תעדכן...

המשך לדבריו של שגיא:

כמו שנאמר- הסרט אינו מבוסס על קורט וחייו של קורט. אלא הושרא מהתקופה של סוף חייו. כתוב את זה גם בסוף הסרט לאחר הכתוביות אם אני לא טועה שהסרט אך ורק קיבל השראה מחייו של קורט קוביין. בקרוב יצא סרט על קורט About a son שמשתמש בקול של קורט מראיונות שונים, הסרט מועבר לאורכו אך ורק בקול של קורט ומלווה בצילומים שונים. הוא שודר בפסטיבל הסרטים בטורנטו, קנדה לפני כשנה. ביקורת שנכתבה על הסרט למי שירצה: http://www.chud.com/index.php?type=reviews&id=7619 קטע קצר מהסרט: http://www.youtube.com/watch?v=xgj4-LZ4DsI&eurl=

המשך:

לא נראה לי שהסרט יגיע לקולנוע בארץ, אבל יכול להיות שהוא יצא על דיוידי.

Orphaned World

New member
הוא כן מבוסס על החיים של קורט...

פשוט קורטני תבעה את המפיק ולא היה להם זכויות להשתמש בשמות המקוריים וכל זה ובגלל זה הם השתמשו בשמות בלייק לקורט ובלאקי לקורטני....... ואתם יכולים לשים לדמיון לבד

grapefruit

New member
אבל אף אחד לא יודע מה קרה לקורט

בימים האחרונים שלו, זה הכל השערות. זה שהסרט מבוסס על החיים שלו לא אומר שהוא סרט דוקומנטרי על קורט, הוא לא מתיימר להגיד לנו מה קרה בדיוק קרה לקורט.

הוא לא מבוסס על החיים של קורט..

נראה לי אתה מתבלבל בין הסרט קורט וקורטני לסרט הזה. אני שמעתי תבמאי מדבר על זה וכמו שאמרו פה קורט היה רק השראה והוא אמר שיש בו כל מיני מחוות קטנות לו. אה ולדמות קוראים בלייק.. הלו?

וגם

הלו דייס! אחד השירים הגדולים של אורפנד ובכלל

למעלה