Last Comic Standing 301

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifLCS 302

די הופתעתי לראות את קורי עוזבת מהעונה הראשונה.. חשבתי שזה יהיה טס או רלפי או דייב. ג'סיקה
לא הגיע לה לעוף ראשונה, ראבק.

maya567

New member
../images/Emo58.gif LCS 302

עמית באמת, זה כל מה שאתה כותב? לי יש סיכומים על כל דקה ודקה של התוכנית! קודם כל, ג'יי מוהר
. אם בעונה הקודמת העברתי אותו כל הזמן קדימה, הפעם ראיתי (אולי גם כי לא היו ממש קטעי סטנד-אפ) ונהנתי מאד. ועוד בייחוד כשמדובר בשידור חי. ולמתמודדים: (חשבתי בהתחלה להצביע, אבל נראה לי שאני אוותר).
טרי ג'ויס - קצת הפחידה אותי, אבל גם קצת הצחיקה אותי.
ג'יי לאנדן - ראינו כבר את כל השטיקים! פניי נשארו חתומות במשך 2 דקות. אמנם בדיחת הההיילייטס הראשונה היתה לא נוראית, ובדיחת הקונדום/צלעות/ברביקיו גם היתה בסדר - אבל זה לא היה מספיק בכדי לגרום לי לחייך.
רוב קאנטרל - גם חתיך
וגם מצחיק. דומה קצת למארק וולברג.
קורי - פחדתי שיפתח ב-this is the Ghetto portion... אבל בסה"כ היה מצחיק. הקטע עם הגירלפרנד ואשתו היה חזק.
דאט פאן - מעולה! I don't care what part of Mexico you're from! מקסיקניז
. הפריע לי שהתסכל בשעון כל שניה.
גארי גולמן - החולצה שלו clashed עם הסט + לא מובן מה זה הדבר הצהוב שיצא לו מהשרוול. חוץ מזה רק בדיחת האלוהים הצחיקה.
ג'ף בראון - הפרצוף שלו עצבן אותי בהתחלה. אבל הוא היה מצחיק. הקטשופ והזקנים היה פשוט מעולה. הבדיחה האחרונה לא הצחיקה - ובגלל זה ירד לו
אחד.
קת'י מדיגן - היה לי ג'קט קורדורוי ירוק בדיוק כמו שלה. מעניין באמת איפה הוא. אני נורא אוהבת בדיחות בוש, אז צחקתי בקול גדול (look at the bunny).
שוןקנט - לא הצחיק אותי. בכלל. בקושי חייכתי.
אנט - If she's got an apple, she got a bannana. מעולה!
גם בדיחות האוסמה וגייז בצבא הצחיקו ביותר! בקיצור - ההופעות הטובות ביותר הערב היו של אנט ודאט פאן. ג'יי לאנדן היה מעצבן כרגיל, וגארי היה חלש באופן לא מובן. שאר החבר'ה של עונה 1 לא עד כדי כך הרשימו - חוץ מרוב קאנטרל
- אני מקווה שהוא ישאר, שלפחות יהיה על מישהו להסתכל. אלימיניישנס (פרק עמוס...) היה די ברור שקורי תלך הביתה. היא באמת היתה החוליה החלשה, שלום. ותודה לאל שנפטרנו מעולה של ג'סיקה קירסון. פשוט מיותרת.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

הייתי כותב יותר, אם הסטנד-אפס לא היו כל כך משעממים. דאט פאן פשוט ענק. ג'יי לונדון עדיין קורע אותי מצחוק. חוץ משניהם, באמת שכמעט נרדמתי.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מסכים עם עמית. ג'יי לונדון היה מצחיק, למרות שהגיע הזמן שהוא יחדש את השטיקים שלו. כשכל הופעה היה לו משפט-שטיק חדש זה היה מצחיק. עכשיו הוא רק ממחזר שטיקים. אבל עדין מצחיק. הסטנד אפס באמת היו משעממים, חוץ מכמה דברים משעשעים. דאת פאן באמת היה ההיי-לייט של הערב. קורי היה מצחיק גם, וגארי... בדיחות טובות, הגשה פחות. וזהו. לדעתי זו הטעות של אול-סטאר של שתי עונות, ובכזה פער פצפון מהעונה האחרונה. אני מכיר את העשרה מעונה 2, מכיר את הקטעים שלהם, די, נמאס, רוצה לראות פנים חדשות, וקטעים חדשים. העונה הזו מתחילה לשעמם אותי כבר מההתחלה. היה צפוי שג'סיקה עפה- אחרי הכל, לכל השאר כבר יש מעריצים מעונה 2, לג'סיקה יש רק מעריצים מ... אתמול. וזה טוב שחוסכים זמן, וכל פרק יש גם הופעות וגם תוצאות, לא כמו אמריקן איידול, שעושים פרק תוצאות מיותר בעליל ומורחים זמן.

שיעול תוצאות חוליה חשלה שיעול ...

חחחח ירון מה נסגר כמה יומיים חחחח טול אל תילחצ אבל לפחות שהתוצאות יהיו היום לפני רצים ... .. שיט יש לי שיעורים במתמטיקה ! רבק

maya567

New member
24. וספיר - תעברי על אמנות השרשור

כאן. את כל פעם משרשרת למקום הלא נכון

yonitheman15

New member
LCS3X02../images/Emo58.gif

קודם כל סליחה שאני רושם תגובה מאוחרת ... אני מפסיק לראות את לראות את הסדרה הזו. 2 פרקים ראשונים ראיתי וחוץ מכמה חיוכים , אף אחד לא הפיל אותי מהכיסא כמו שסטאנד-אפ אמור להיות. רובם מעלים הרבה גיחוכים אבל בישביל לעקוב אחרי הסדרה, זה לא שווה את זה לדעתי . אני לא ראיתי את העונות הראשונות אבל הנה הבדיחות האהובות עלי בני הפרקים הראשונים ( זה לא לפי סדר אלא על פי מה שאני זוכר ): 1. NJ מהפרק הראשון 2. של רלפי. 3. של הוויאטמי 4. אוליפידה 5. קטשופ 6. גורג בוש 7. תפוחים- בננות (
) בישביל 40 דקות בדיחות ( 2X20 ) זה דיי עלוב .

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אני בהחלט מסכים איתך. העונה הזו אין הרבה דברים מצחיקים בינתיים, רק כמה נקודות משעשעות עם פוטנציאל, ופלוס העובדה שחצי מהמשתתפים (אצלי לפחות) אני כבר מכיר את השטיקים שלהם, אז זה די מאוס. אבל אני אמשיך לצפות, ולקוות שמתמודדי עונה 1 הלא מוכרים יפתיעו עם בדיחות טובות. בינתיים לאורך כל עונה 2 גם לא התפוצצתי מצחוק הרבה (אבל אני בנאדם שקשה לטלויזיה להצחיק אותו), אבל ההופעות של ג'יי לונדון פשוט קרעו אותי, של אלונזו ושל גרי היו כמה הופעות ממש ממש טובות, וההופעות הממש ראשונות של קורי (עד הראש בראש) גם. והעריכה... רק על העריכה מגיע לעונה הזו אוסקר! העריכה היתה פי 8 יותר מצחיקה מכל המתחרים ביחד!

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif משהו שחסר לעונה הזו

זה הדינמיקה וכל מה שקרה בבית. לא ראיתי את העונה ה-1 (כמו רובנו) אבל הצילומים וההתרחשויות בבית (נעזוב לרגע את המשימות שדי מובן למה לא מעבירים אותם את זה שוב) היוו חלק נכבד מההצלחה של העונה. במיוחד כמו שירון ציין בגלל עריכה מעולה. למאפיין העריכה אין כמעט השפעה שמדובר בצילומים של ההופעות מה- LCT. אם הייתי צריך לקבוע פורמט הייתי עושה את זה כך (כמובן מצריך היערכות קצת יותר מסובכת) : 2 בתים סמוכים. כל קאסט מאכלס בית אחד. בכל פרק דיירי כל בית נכנסים לתא ובוחרים מי יעלה לראש בראש. כל בית בוחר בן אדם לראש בראש שקובע בעצמו מי יתמודד יחד איתו (כמו שהיה נהוג בעונה). ככה שיוצא ש-4 אנשים (2 מכל עונה) הולכים לראש בראש. הצמד שקיבל יותר קולות מזכה את הבית שלו ב-50 אלף דולר. ומכל צמד זה עם הפחות קולות עוזב (אחד מכל עונה). הבעייתיות היחידה - מה לעשות איתם בבית כי יש 2 פרקים כל שבוע (נניח שהקטע הזה מתרחש פעמיים בשבוע - שלישי וחמישי) באותו פורמט ובין לבין אין ממש מה לעשות עם הדיירים. מה שגורם לחשוב מה עשו בעונה הרגילה - תוך כמה זמן צולמו כל ההופעות עד לפיינל 6.

maya567

New member
לא ממש ../images/Emo58.gif, אבל שיהיה

יכול להיות שעוד יעשו את זה. שבינתיים רק מצמצמים את הנפשות הפועלות - וברגע שישארו 10, 5 מכל בית, יכניסו את כולם לבית אחד. זה מה שאני הייתי עושה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 302

בכתר ההופעה הטובה של הערב זוכה...... זוכים במשותף אנט וקורי. שניהם נתנו הופעה מצויינת. קצת אחריהם היו ההופעות של קת'לין מדיגן ודאט פאן שהיו טובות מאוד. ההופעות של ג'ויס וג'ף בראון מעונה 1 היו טובות. כל השאר היו בינוניים ומטה - ג'יי לונדון וגרי גולמן אכזבו. שני הנותרים מהעונה ה-1 היו בלתי מורגשים ודי אנמיים. לגבי אלו שעזבו - צדקתי בניחוש שלי. מנחש לשבוע הבא : לצערי כנראה קורי מעונה 2 ושון קנט מעונה 1.

maya567

New member
../images/Emo58.gif302

על אנט. סוף סוף מישהו שמבין את הגאוניות של הבנאדם

למעלה