Last Comic Standing 201

yes REAL

New member
וואלה? לא שמתי לב. אני מניח שזה כמו

כמעט בכל תוכניות הריאליטי - המפיקים שומרים לעצמם את הזכות לערוך קטעים, לקבוע מראש, בלה בלה בלה...

maya567

New member
זה כל הקטע - זה היה משהו מעבר לזה

על זה שהסקאוטרים כבר הכירו חלק מהאנשים לפני התוכנית, ועל כך שהאנשים לא תמיד נבחרו על-פי שיקולי השופטים, אלא גם על-ידי ההפקה. משהו בסגנון. זה בקרדיטים של הפרק הראשון.

yes REAL

New member
הגיוני. חלק גדול מהמשתתפים אכן היה

בלנו וקונאן, ולאחד מהם היה ספיישל ב":קומדי סנטרל", שזה בדיוק הפרס שהם מחלקים

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif פרק 202

בפרק ה-2 אחד מהשופטים בפאנל היה קולין קווין , SNL לשעבר ובלתי תקין כיום. פאנליסט נוסף שם היה ריץ' ווס - משתתף לעיתים בתכנית של קולין. אחד המתחרים הוא ג'ים נורטון - משתתף המון בתכנית של קולין, כך שאכן אני מניח שלגבי חלק מהפנים המוכרות גם אם הקטע שלהם היה פחות טוב הם היו עוברים הלאה בזכות ההיכרות שלהם. לדעתי אנט שהתחרה שנה שעברה לא היה כזה טוב שהיה צריך להעביר אותו, והיו כמה פנים לא מוכרות אולי שלא עברו בגלל המשוא-פנים הזה.

maya567

New member
לא הייתי בטוחה מאיפה זכרתי אותו

טוב שהזכרת. בהחלט "לא תקין"!

Boran

New member
../images/Emo58.gif 202

יש להם פייבוריטים ברורים שהם כבר מקדמים אל הבית. ג'ים נורטון, טוד גלאס והשמנה ההיא שעושה פרצופים לא מצחיקים בכלל, אבל ההפקה מקדמת אותם תמיד. קצת התאכזבתי מהבחירות שלהם. בקבוצה א' היה את ההוא עם הבדיחות על המוזיקה המקסיקנית, ואת ההודי ההוא, שאת שניהם לא העבירו, והם היו הרבה יותר מצחיקים מגלאס ונורטון, שלדעתי לא מצחיקים בכלל. גם הבלונדה ההיא לא היתה מצחיקה. גם הסיציליאנית מקבוצה ב'. חבל שלא העבירו את טריאנה החשפנית, היא היתה אחלה. ובזוג הנשוי, שניהם מצחיקים, אבל הבעל היה הרבה יותר מצחיק מהאישה, וחבל שלא העבירו אותו. לדעתי יש כאן מניעים ברורים של ההפקה מטעמי היכרות, כי מעבירים גם אנשים שלא מצחיקים כ"כ. אבל מילא, שיעבירו לפחות אנשים שיצרו קבוצה מגוונת בבית. תמיד כשעוברים לבית צריך ייצוג של קבוצות שונות, ותמיד כשיש שם חשפנית זה עושה הרבה רייטינג. אז את השיקול הזה לא הבנתי. ומונטי- לא כ"כ מצחיק בכלל. אם הם רצו זקן, שהיו מעבירים את הסבאל'ה עם המקל, למרות שגם הוא לא מרקיע שחקים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 202

את ההודי כן העבירו! הוא היה גדול! You didn't mention my name, did you? השמנה לחלוטין לא מצחיקה. וגם לא איש המערות. אני בכלל לא אוהבת שטיקים. גם אני לא התלהבתי מטוד גלאס, ובוודאי ובוודאי לא מג'ים נורטון, שלא הצחיק אותי גם אצל קולין קווין. אני בעד דן אחדות
האח שלו גם נורא מוכר לי.... המממ...

Boran

New member
../images/Emo58.gif

את ההודי בסוף לא העבירו. זה עם הבדיחה שאבא שלו מפחד מהחושך ("אבא, אבא, איט'ס דה בוגי מן!" -"נאו, קום דאון סאן... ווז הי אנגרי?"
) דן אחדות רולז

maya567

New member
ואללה לא העבירו. ../images/Emo58.gif

הייתי בטוחה שכן. ראיתי באתר של NBC שלא. וד"א יש APPLICATIONS לעונה הבאה של השוליה.

למעלה