נשמע בהחלט טוב!
F Forum User New member 15/12/05 #19 ראיתי, ../images/Emo51.gif אני לא נוהגת לפקוד את גלרי לפייט אבל אולי בפעם הבאה אחרוג ממנהגי. הקפה בפריז די מזעזע בד"כ. גם אני ממכורי הרשת בארץ... (מתביישת לספר כמה רחוק אני נוהגת בשביל הכפול-דלשומן-טייקאווי שלי)
ראיתי, ../images/Emo51.gif אני לא נוהגת לפקוד את גלרי לפייט אבל אולי בפעם הבאה אחרוג ממנהגי. הקפה בפריז די מזעזע בד"כ. גם אני ממכורי הרשת בארץ... (מתביישת לספר כמה רחוק אני נוהגת בשביל הכפול-דלשומן-טייקאווי שלי)
M meravbr New member 16/12/05 #21 אז אני נוסעת יותר רחוק ../images/Emo6.gif ולגלרי לפאייט הגענו רק בגלל ארקפה (ודווקא הבעל דירבן הפעם).
אז אני נוסעת יותר רחוק ../images/Emo6.gif ולגלרי לפאייט הגענו רק בגלל ארקפה (ודווקא הבעל דירבן הפעם).
S smartblonda New member 16/12/05 #26 לשימחתי ארקפה נמצא קרוב למקום מגורינו ולכן מבקרים לפחות פעם בשבוע. הפוך בלי קצף עם חלב דל שומן-ההזמנה הקבועה מאחר והטעם כל כך טוב
לשימחתי ארקפה נמצא קרוב למקום מגורינו ולכן מבקרים לפחות פעם בשבוע. הפוך בלי קצף עם חלב דל שומן-ההזמנה הקבועה מאחר והטעם כל כך טוב
M meravbr New member 16/12/05 #22 אגב, היינו בבון מרש והתעלפתי. מדהים מדהים מדהים (במיוחד מחירי הכמהין)
נ ננה f New member 17/12/05 #29 לכל ה שדים והרוחות../images/Emo12.gif מה זה קפה ללא קצף? האוכלוסיה כאן אצלי תחנוק מי שיגיש להם בבוקר קפה בלי עננים אווריריים של קצף מתוק.
לכל ה שדים והרוחות../images/Emo12.gif מה זה קפה ללא קצף? האוכלוסיה כאן אצלי תחנוק מי שיגיש להם בבוקר קפה בלי עננים אווריריים של קצף מתוק.