Lake of death

FiRePOweR

New member
Lake of death ../images/Emo58.gif../images/Emo106.gif

למי שלא קרא ואני מאמין שאף אחד חוץ משלושה אנשים כאן יתקרב לספר הזה.
הוא מת !!!! הוא מת !!הוא מת !!!! הוא מת !!הוא מת !!!! הוא מת !! אני מאד מקווה גם סופית אולי היא תעבור לכתוב באיזה עולם אחר כמו spelljammer או משהוא כזה ותעזוב את krynn בשקט.

strahd

New member
כדי למנוע ספויילרים

מדובר בדהאמון, שהיה הגיבור של סדרתה של ג'ין רייב. הוא מת כאשר הוא נלחם בעלטה, הדרקונית השחורה הגדולה. שניהם מתו ביחד בביצה שלה. ברוך שפטרנו, וזה מציב את רק הדרקון הלבן חי עדיין.

Mystic Dragon

New member
הדרקון כפור?

ומה שמו באנגלית? אפרופו, מה שמה של עלטה באנגלית?

strahd

New member
אכן כן

שמו של הדרקון הוא Frost והשם של עלטה הוא Sable.

strahd

New member
ספויילר למלחמת הנשמות

מינה הרגה אותו לאחר שפחד לצאת מהמערה שלו, הוא ירק ברקים על מינה והיא החזירה לו אותם. הוא גסס הרבה זמן, עד שמראה הגיע אליו ומחל לו על חטאיו והוא מת בשלווה.

זה עוד פעם קרה!!

אני לא מאמין עליך פשוט סטראד.. [
למלחמת הנשמות בהמשך ההודעה] בכלופן, הוא רק גסס מהברק שמינה החזירה לו, ומראה בכלל ניסה להציל אותו כי הוא היה צריך לתחקר אותו. מי שהרגה אותו היא מאליס שבאה לקחת את הטוטם שלו והוא בשארית כוחו האחרונה תקף אותה, ופצע אותה קלות, והיא כמתקפת נגד-שחטה לו ת'אמ-אמא. או שזאת טעות בתרגום

FiRePOweR

New member
איך שכחתי

תודה רבה קראתי איזה 50 ספרים מאז WOS ואפילו את השלושה של Dragons of a New Age המחרידים. דרך אגב ראיתי שאתה מסנגר אלינו בפורום של YNET כל הכבוד. ודרך אגב שאלה קטנה יש לי עכשיו סוף סוף את כל הסדרה של סמביה שווה לקרוא או להמשיך הלאה למלחמות המינטוארים שני החלקים??

strahd

New member
בכל מקום שצריך סניגור...

אני מאוד אהבתי את הסדרה של סמביה. לדעתי, היא גילתה את הסופרים החדשים של הממלכות הנשכחות והיא ממש מכניסה טוב לעולם של הממלכות הנשכחות. הספרים הטובים ביותר הם על המשרת והאח הצעיר, ממש ספרים טובים.

למעלה