LADY MACBETH

yaronbarb

New member
LADY MACBETH

הולכים להפציץ בקיץ- זריקת עידוד לסצנת הגראנג' באירוע אשר לימים ייקרא הוודסטוק של הגראנג', הגראנד של הגראנד של ה... להתחיל לקסס ציפורניים!!

George W Bush

New member
די!!!

אתם לא גראנג'! אתם גם גרועים אבל זה סיפור אחר... מספיק לאמר שאתם לא (ושימו לב כאן לשימוש המחוכם במילה "לא" המעידה על שלילה) אליס אינ צ'יינס או סאונדגארדן או שום דבר בסגנון. בפעם הראשונה הורדתי איזה שיר שלכם רק בשביל להבין על מה כל הסיפור האסוציאציות שהיו לי היו בכלל של מטאליקה בתקופת לואד-רילואד. חחח זריקת עידוד... הוודסטוק של הגראנג'... נו באמת - אתם לא חלק מהפיתרון, אתם חלק מהבעיה.

George W Bush

New member
חחח

האמת שאני מסוגל להינות בערך משליש-עד-חצי ממה שמנגנים מטאליקה בתקופת הפוסט-שיער שלהם... חחח...

bleeding me

New member
לא מסכימה, אבל אין לי כח להכנס

להסברים. על טעם וריח אין מה להתווכח. או משהו.

Layne Staley

New member
תיקון קטן :

מטאליקה באמת נדפקו אבל זה היה עוד לפני הבלאק ולא אחריו. בלאק\לואד\רילואד\סט אנגר לא נותנים שמינית ממה שהאלבומים הקודמים שלהם נתנו.

yaronbarb

New member
לך תקנה את הדיסק - שמע את כולו

ותחזור חבול ומסכן להתנצל על הבלי הפה הסרוח שלך, שיצא משליטה לכמה שורות נבובות של טמטום משתפך שאולי היה מתקבל בפורום של אביב גפן. אתה מוזמן להשאר בבית ביום האירוע ולבעוט באויר בתנועה סיבובית תוך כדי צוויחת המילה לא לא לא לא לא. נ.ב לצערי אין לי שום חלק אמנותי כזה או אחר ביצירות הלהקה ולכן פנייתך לא מופנת אלי. אני רק סקרן לדעת אם אתה היית הפיתרון לבעית הזוגיות של ההורים שלך או שמא אתה פיקשוש שנולד בלידת עכוז. בכל מקרה נשמח לדעת את כתובת מגורי הורייך להפניית מכתבי נאצה על עוול שיצור שלילי כמוך ממית על קהילת הגראנג' הנשלטת ביד רמה ואריכות שנים ע"י LADY MACBETH או בשמם הידוע לכל: המלכים - ממשיכי אליס אינ צ'יינס או סאונדגארדן...

George W Bush

New member
חחחחח

תגובה טובה, מה אני אגיד לך... לא הפסקתי לצחוק. אממ.. ביום האירוע אני אמנם לא אהיה בהופעה, אבל יש לי רעיון יותר טוב כדי להראות לך שלא כולי נוטף ביקורת - אני אארגן יום התרמה שכל הכנסותיו יוקדשו לקניית כרטיס טיסה לכיוון אחד לכל חברי להקת ליידי מקבת' - לניו-יורק, לסיאטל או לאיסלאמאבאד זה ממש לא משנה, כל עוד הם יהיו שם ולא כאן. ובעצם, למה לא ארה"ב? זו ארץ מספיק גדולה בשביל שהם ילכו לאיבוד שם ולא נשמע מהם שוב. בכל מקרה, אני שמח שלפחות אני עומד איתן כדי להגן על מה שהיה פעם הגראנג' לפני שלהקות כמו ליידי מקבת' העזו לאנוס את המושג הזה ולהפוך לחלק מהבעיה.

sukyel

New member
אתה רציני?

"קהילת הגראנג' הנשלטת ביד רמה ואריכות שנים ע"י LADY MACBETH או בשמם הידוע לכל: המלכים - ממשיכי אליס אינ צ'יינס או סאונדגארדן..." יענו..מה? אני אישית שמעתי את הדיסק וחוץ מאולי שניים שלושה שירים לא ממש אהבתי...ובכלל אני חושב שהסולן מנסה הרבה יותר מידי לחקות את ליין סטיילי..וזה קטע די מאעפן...אבל הם מנגנים די בסדר...רק הסולן קצת מקלקל...ועוד משו...מה הקטע של השמות האמריקאים... ושוב...מה??

למעלה