Lady GaGa - Born This Way

The Gloaming

New member
Lady GaGa - Born This Way

הדיסק דלף בשעות הבוקר. אז הגיע הזמן לדבר על הדיסק המצופה ביותר [?] בעשור האחרון? אני אמנם רק בשמיעה ראשונה, ואני חייב לציין באובייקטיביות יתרה, שהדיסק פשוט נוראי. ההרגשה ממנו היא של כאב ראש, ושל ניסיון יומרני מידי ליצור "פסקול" של המנונים שרק מעצבן. בסופו של דבר השירים היחידים שיש סיכוי שאני אשמע אותם בעתיד הם: Marry The Night Government Hooker Scheiße Electric Chapel The Edge Of Glory You & I וגם זה בסלחנות, למען האמת, רק GH, TEOG וEC הם השירים היחידים שראויים לתואר שגאגא הגיעה אליו ובאמת שירים מצויינים אחד אחד. כל שאר הדיסק פשוט נוראי. מה דעתכם על האלבום??

Music Man XD

New member
כשאתה מתייחס לעשור האחרון,

אתה מתכוון לעשור שהתחיל ב-2010 או לעשור מבחינת 10 שנים אחורה? ובחזרה לנושא, טרם שמעתי

The Gloaming

New member
מבחינתי הוא לא מצופה בכלל

אבל זה מה שאני קורא בכל הבלוגים ואתרי הביקורות
.

theone24

New member
אני מאוד אהבתי את מה ששמעתי.

האלבום לא כזה רדיו פרנדלי כמו הקודמים, יש בו הפקות בומבסטיות. Heavy Mental Lover הוא אחד המעולים לדעתי. חולה על הפיזמון!

theone24

New member
רשמים ראשונים על על רצועה.

חשוב לי להבהיר שלא מדובר בביקורת, אלה ברשמים שכל שיר ושיר הותירו עלי אחרי ששמעתי מספר סיבובים על האלבום. Marry The Night - לא אהבתי משמיעה ראשונה, אבל השיר גדל עלי כל שמיעה ושמיעה. בגדול מדובר בפתיחה די חלשה בעיניי. השיא של השיר מגיע רק לקראת סופו בדקה 3:35 שאז הפקת מתחילה להשתגע עם ביטים כבדים וכל מיני צלילים אלקטרונים. Born This Way - כולנו מכירים. היה בינוני בהתחלה ונשאר כזה. לא מתאים לרוח האלבום וסינגל ראשון חלש. Goverment Hooker - מעולה מעולה מעולה! אלקטרו פופ עם נגיעות של טכנו והאוס. ממחיש יפה את הסאונד השונה שיש באלבום הזה משאר אלבומיה של גאגא. Judas - שוב, כולנו מכירים. לא מדובר בשיר רע, פשוט עם שאר האלבום הוא לא ממש משתלב, בדומה לBTW. בגדול זה שיר טוב. Americano - וואי איך אני אוהב את השיר הזה! ההתחלה שמזכירה סרטי מיוזיקל ,הביט הכבד והמהיר והסאונד הספרדי ביחד עם שירה בשפה האיטלקית מצד גאגא ופיזמון צעקני יכולים לגרום ללא מעט סלידה מהשיר, אבל אני התחברתי אליו אוטומטית. ח ז ק! רוצה אותו כסינגל! Hair - אני מניח שכולכם שמעתם אותו עד עכשיו. הוא לא רע, אבל בין 2 "שירי הסקסופון" שקיימים באלבום, The Edge of Glory אוכל אותו בלי מלח. Schiße - עוד רצועה מעולה! טכנו / האוס לפנים והייתי שמח לראות את גאגא מעיזה יותר ולראות יותר רצועות כאלה באלבום. הגרמנית שולטת כאן, והיא מצליחה לגרום לנו להאמין שהיא דוברת גרמנית שוטפת אפילו שהיא מצהירה בהתחלת השיר שהיא לא. Bloody Mary - חזק! אחד השירים הכי טובים באלבום. גאגא הכי טובה שהיא מעיזה, וכאן היא לוקחת את הליריקה של ג'ודאס לשלב הבא עם איזכורים בלתי פוסקים לישו וצליבות. הרגשת רטרו של שנות ה90 עם סאונד מעודכן. סינגל! וחסר לה שלא. Bad Kids - השיר הראשון שלא היה לי סבלנות להקשיב עד הסוף. חלש. Highway Unicorn (Road 2 Love) - חמוד. מנסה בכוח להיות הימנוני ולעשות הרגשה טובה, לא הכי מצליח לו. Heavy Metal Lover - ענק, סקסי וחושני! מאוד אלקטרוני. מאוד דאנס. מאוד גאגא. הפיזמון הורס אותי כל פעם, כמה פשוט ככה טוב. Electric Chapel - עוד שיר ענק! מתחיל טיפה רוקיסטי וממשיך מעט כנסייתי עם פעמונים וגיטרות חשמליות. You & I - השיר הכי רגוע באלבום. מזכיר לי את בלדות הקאנטרי של שאניה טווין, ושאניה טווין זה תמיד מצויין. אהבתי את גירסת הסטודיו שמפיחה בשיר חיים חדשים. The Edge of Glory - עוד שיר שבטח שמעתם וכבר אמרתי שאני מאוד אוהב אותו. שיר מצויין ואחד החזקים באלבום. שמח שהוא יוצא כסינגל. בכלליות: אלבומה השלישי של גאגא מסתמן כלא מאכזב. האלבום של דורנו? לא, ממש לא. אלבום פופ טוב שמופק מצויין? בהחלט כן. הוא פחות רדיו פרנדלי מקודמיו ובשמיעות ראשונות קצת קשה לדעת מי מהשירים יתאימו לקהל הרדיו הכללי. למעשה, גם אחרי כמה שמיעות אני לא בטוח אם יש לה כאן מספיק סינגלים "בטוחים" כדוגמת J או BTW, אבל זה בעצם מצוין כי לשם שינוי אני רוצה לראות את המוזיקה של גאגא מתאימה לפרסונה שהיא, ויש כאן לא מעט רצועות מוזרות, גדולות ובומבסטיות כאלה. היא בהחלט לקחה את כל הסאונד של מפלצת התהילה לשלב הבא ברצועות כמו Schiße , Goverment Hooker ו - Bloody Mary

Music Man XD

New member
אני נמצא ברצועה השישית עכשיו (Hair)

ועד כה יש משהו שמאוד בולט מבחינתי: יש פער גדול בין ההפקות של RedOne ובין הפקות של מפיקים כמו DJ White Shadow, לרעתו של RedOne כמובן.. חבל שהיא המשיכה לעבוד איתו, השירים שמפיקים אחרים הפיקו מסתמנים כיותר מעניינים בינתיים.

Music Man XD

New member
שמעתי רק פעם אחת בינתיים,

ומשמיעה ראשונה זה הרושם שקיבלתי: שירים כאלה רציתי שיהיו באלבום! לא שירים כמו Judas.. לדעתי היא הייתה צריכה לפטר את RedOne לאלתר
חוץ מהבתים החביבים ב-Scheibe או איך שלא קוראים לזה הוא סתם מעפן.

Music Man XD

New member
באמת?

אני בכלל עוד לא חשבתי על השיר האהוב עליי השנה עד עכשיו

Music Man XD

New member
אממ...

בעיקרון לא ממש 'נפלתי' מהאלבום הזה. יש בו כמה שירים טובים אבל זה פחות הסגנון שלי..
זה הרושם משמיעה ראשונה. אני אשמע שוב ואגבש דעה :)

../images/Emo31.gif RedOne../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif!!!

מה שכן - אני בעד הגישה המדונאית שאחרי אלבום-שניים צריך לחדש את עצמך ולהחליף מפיקים וגהגא צריכה להפסיק לעבוד איתו.

למעלה