LADY CROFT

In Limbo

New member
LADY CROFT

אנג'לינה ג'ולי המדהימה, בעזרת רפרנס. הציור בפלאש, הקעקוע בפוטושופ. כל כך יפה שהיה קשה לא לצייר אותה...

אנג'לינה אכן מדהימה

והצלחת לעשות אותה בצורה די מדוייקת. אפילו את השפתיים שלה, שניראות יל תמיד די בעייתיות. חבל רק שהרקע לא מחמיא לה, כי הוא הופך אתה לחיוורת מדיי ומעלים לה חלק מהשיער.

רפרנס = הסתמכות

הקשר שלנו הכוונה היא לעבודה שנעשית בהתבסס על תמונה מצולמת שמתחתיה.

אני דווקא חושבת שחיוור הולם אותה..

אבל אני לא בטוחה לגבי הגוון הצהוב של הצל מסביב לסנטר והעין הוא קצת הורס את הגוון של העור שלה לדעתי

In Limbo

New member
בקשר לסנטר

ממש הסתבכתי איתו.. לא ידעתי איך להבליט אותו אבל שלא תהייה ג'יי-לנואית כזאת
אם יש למישהו רעיון/הצעה/הסבר אני אשמח מאוד. הקטע שהכי בעייתי מבחינתי בציור הזה זה היד שלה.. אני לא חושבת שהיא יצאה הכי טוב - הייתי רוצה עיצות בקשר לטיפול שלה אם מישהו יכול. בקשר לרקע - הרקע השחור מבליט אותה! המטרה שלי היתה שהיא תבלע בתוך הרקע והעיניים והשפתיים שלה יבלטו קדימה. השגתי את המטרה?

שני דברים..

אבל רק בתור צופה מהצד.. הבעיה איתו היא הצבע והצורה של הצל.הצבע ,צהוב וחיוור מדי יחסית לגוון עור שעשית לה.אם תעשי אותו טיפה יותר ורוד -חום בהיר בהיר מצהוב,מה טוב. ואם הצבע של הצל לא יהיה כל כך דהוי,אז לא תצטרחי לעשות קו כל כך גדול על הסנטר עצמו ,כשמו שעשית,והוא לא יראה "ג'י לנואי" .. ואולי גם תשלבי עוד צבע כהה יותר של צל מאחורי הצל הקיים כדי להשוות לו מראה עגול ולא ..ג' לנואי.לא שזה נראה ג'י לנואי..אבל אהבתי את הביטוי=) בקשר ליד,אני חושבת שאם תתני כמה גוונים בהירים יותר בשיער ,זה יעשה את היד פחות בולטת ברקע וככה היא תראה אולי יותר כמו שאת רוצה..

cha ching

New member
זאת רק אני

או שכמה שהיא מדהימה, הציור הזה מאוד מאוד לא מחמיא לה. אין לה נחיריים, היד שלה נראית כמו גוש והשיער שלה נבלע בתוך הרקע.. הסנטר שלה קצת מרוח והאוזן שלה חסרת הצללות.

In Limbo

New member
../images/Emo122.gif להגנתי ייאמר...

את הציור ציירתי בלפטופ, מי שעובד לפעמים בלפטופ יודע שהצבעים שהוא רואה הם לאו דווקא הצבעים ה'אמיתיים'... בלפטופ רואים את הנחיריים שלה וגם את הצללות של האוזן (שעבדתי עליה הרבה זמן כדי שייראו נכונות).

למעלה