Ladies and Gentlemen

orald

New member

מה ז"א? הערכים שלי הם לא אולטימטיביים

והנכונים ומתאימים לכולם. כל אחד יעשה מה שטוב לו, וכל עוד לא כופים עלינו את הרצונות שלהם, מה הבעיה פה?

הערך היחידי שאני דורשת מהחברה זה מוסריות. וזה לא סותר מיניות כזו או אחרת.

lucky one

New member
יש מספיק סיבות לא להיות מופקר\ת

הריון לא רצוי, מחלות וכו' וכמובן, כדי לא להיות ידוע כמופקר\ת

כל אחד והשיקולים שלו.

הרבה דברים שאנחנו עושים בחיים טומנים בחובם סכנות.
אפילו נסיעה פשוטה ברכב/אוטובוס. תאונות הדרכים גובות קרבנות יותר מרוב הדברים המפחידים.
אם מישהו חושב שזה שווה את הסיכון - זו בעיה שלו, לא שלי.
כל זה בלי קשר לעובדה שכמו שאתה יכול לצמצם נזקים בנסיעה ע"י חגורת בטיחות למשל, כך אתה יכול לצמצם נזקים ברמה אפילו גבוה יותר, ע"י שימוש בקונדום ואמצעי זהירות אחרים.
סכנות לא הופכות אדם למופקר.
יש אנשים שעושים ספורט אתגרי שהוא מאוד מסוכן ורבים מהם נפצעים ואף מתים - גם הם מופקרים לדעתך?

Berethor

New member
צודק

אבל הריון לא רצוי ומחלות אפשר למנוע על ידי אמצעי מניעה נכונים, את הסטטוס לא ניתן למנוע אבל הוא כזה רק כאשר שוכבים עם אנשים רבים, ולדעתי הוא רלוונטי רק כאשר אלו שמסביבך לא עושים את אותו הדבר בדיוק, בלי קשר למינם. אני בהחלט תומך יותר במונוגמיה מאשר בהוללות אז בנקודה הזאת אני יכול להבין אותך.

אז כל מי שרוצה למלא "צורך" מסויים

מאבד את הזכאות להיות בעל תואר של אדם ממעמד גבוה?

מה לגבי מכורים לאלכוהול? שוקולד? אין זכאות, הה?

Berethor

New member
כולם יודעים ששוקלד זה לא בריא

אבל לפחות זה טעים, קיצור לא טוב להגזים איתו, צריך לאכול גם אוכל בריא ומזין..

Berethor

New member
טוב שלא אמרת גם סגריות

אלו יש להם זכאות רק ללנעל בחדר קטן וסגור לבדם ולחנוק את עצמם עם העשן..

Berethor

New member
יש משהו בדבריך

אבל אתה שוכח שא-מיני בצורתו "הטהורה" זה מישהו שבדרך כלל לא מקיים יחסי מין בכלל(או מקיים אותם רק בשביל אדם אחר ולא עצמו), אז זה לא חוכמה מהבחינה הזאת, כי גם אז אתה לא מבדיל בין בן זוג לבין זר מהבחינה הזאת. זה כאילו מצד אחד לזרוק מונחים כמו לעשות מין רק עם מי שאוהבים ולעשות רק עם בן זוג ומצד שני לא לעשות עם אף אחד ללא הבדלה, ככה שזה יוצא דיי אירוני. אם אתה רוצה לצודד באנשים שמקיימים יחסים רק עם מי שאוהבים אתה צריך לצודד בדימיסקסואלים בכלל(או במיניים רומנטים ומונוגמים), כי גם אחד שעושה עם כולם וגם אחד שלא עושה עם אף אחד(או גם שעושה לא חושב שיש בזה גם משהו רומנטי), שניכם זה לא אחד שעושה רק עם בן זוג ומתוך אהבה. בנוסף אין שום דבר רע שאנשים עושים את זה גם מתוך "צורך" אישי, אחרי הכל עדיף ששני הצדדי ירצו ויהנו והיו מסופקים, ולא רק שיעשו את זה בתוך אהבה או בשביל אחר. בנוסף לכך אבל מונוגמיה כן עדיפה לדעתי על יחסי מין עם כל אחד.

למעלה