Ladies and Gentlemen

lucky one

New member
Ladies and Gentlemen

ביטוי שמשתמשים בו המון אבל בעצם הכי מתאים לכנות או לתאר א-מיניים. לא?

lucky one

New member
נכון. באופן כללי הם לא כאלה

יש משהו זול ביחסים ההמוניים שהרוב מקיימים. לא בגלל אהבה אפילו אלא רק כדי למלא צורך מסויים.
ו lady ו gentlemen במקור מתארים אנשים ממעמד גבוה. אנשים מכובדים יותר.
זו סתם הפילוסופיה בשקל שלי.

אין קשר לא-מיניות. יש מספיק מיניים שיכולים

להיות כאלה וראוי שיהיו כאלה יותר.
אבל זה לא קשור לכמה אדם מיני.

אין לי ספק שיש א-מיניים שהם רחוקים מהגדרה של ג'נטלמן כרחוק מזרח ממערב..

lucky one

New member
אולי את לא רואה את זה ככה

אבל כמה שאדם יותר מיני הוא יותר ״זול״.

צודקת. אני גם חושבת שכמה שנשים

הן יותר בלונדיניות, הן יותר "זולות". לא ככה?...

orald

New member
חשבתי שהן יותר טיפשות ככה, לא?

אחותי טוענת שאני בלונדינית בשיער...

lucky one

New member
לא ברורה לי התגובה המזלזלת

אפשר לענות בצורה עניינית. יש באמת אנשים שחושבים שזה זול לעשות סקס לפני הנישואים.
יכול להיות שאת לא. אני אפילו בעד לעשות לפני הנישואים אבל מי שלא סתם שוכב עם כל אחת ומי שלא שוכבת עם כל אחד אז הם לא זולים. ואם זה נוגד דעה פמיניסטית אז באמת סליחה. כללתי גם גברים בתיאוריה, זה לא שאמרתי שכל מי ששוכבת היא זונה

אתה עשית את ה-דבר שהקהילה שלנו חוטפת

מהחברה - הכללות. ואתה זילזלת לא פחות בקהילה אחרת - המיניים.

כולם מכלילים עלינו שאנחנו "לא בסדר". "חולים" ועוד הרבה מחמאות אחרות.
מה שונה ממה שאתה עשית עכשיו, לקהילה של המיניים?

תקרא לבן אדם שהוא זול אם הוא טוען שאישה ששוכבת עם הרבה גברים היא זונה, כשהוא עצמו שכב עם הרבה נשים והוא לא מגדיר את עצמו באותה מידה. אז כן, הוא, באופן אישי, "זול". כי זו המילה שלו שפשוט הופנתה חזרה כלפיו.
אבל לבוא לאנשים ולהתחיל לכנות בשמות את דרך החיים שלהם, שהם בחרו לחיות בה, מי אתה שתבקר אותם?
בדיוק כמו שלהם אין זכות לבקר את צורת החיים שלנו, נטולת הסקס. מי הם שיבקרו אותנו ויכנו אותנו בשמות?

כל מה שאתה אמרת, זו דעה קדומה שמושפעת מדת. צא מזה ותן לאנשים לעשות מה שהם רוצים בחיים שלהם. הדת כבר לא שולטת עלינו.
זכותו של כל אחד לעשות מה שהוא רוצה לעשות עם עצמו כל עוד הוא לא פוגע באחרים.

Berethor

New member
יש אנשים שבכלל לא בקטע של נישואים

אז גם להם יגידו שזה זול לעשות לפני נישואים
. אני חושב שמצד אחד יש ערכים מונוגמים ולא מתהוללים בשיטה הזאת, אבל יש לזכור שיש לה גם תחסרונות שלה, והם למשל שזה יכול יגרום ליותר מדיי אנשים למהר לתחתן, ויותר גרוע שככה רק אחרי הנשואים הזוג יגלה שאם אין בנהם התאמה מינית, ופערים גדולים בזה. כן אני מסכים איתך שלשכב עם כל אחד ולהיות בקשרים קצרים ללא סיבה דיי זול. וכן גם אני לא רואה הבדל בשאלה הזאת בין גבר לאישה, אני נגד התופאה הזאת באופן כללי אבל אם לגבר היה מותר אז גם לאישה היה מותר לדעתי, אבל המצב המועדף הוא מונוגמיה לשניכם אני חושב, אלא אם כן מדובר באנשים שהם סטוצרים ובוגדניים מטבעם, וללא סיבה מוצדקת.

orald

New member
שוב, אתה מבלבל בין סטוציונרים למיניים אחרים.

יש לי ידיד, מיני, רחמנא ליצלן גם מקיים מערכות יחסים פתוחות.
יש לו בת זוג מרכזית ועוד כמה מסביב...
אף אחת מהן לא חפץ ולא 'על הדרך' ואל כולן הוא מתייחס בכבוד מלא ובג'נטלמניות מלאה.

הלואי שעוד גברים היו מתיחסים לנשים כמו שהוא מתייחס. (לא חייבים לרצות להיות בזוגיות כזו, אלה עצם ההתיחסות...)
אני אישית מרגישה הכי בטוחה לידו בניגוד לרוב המוחלט של הגברים ויודעת שהוא לעולם לא יכפה עלמו על אף אחת גם לא עלי.

השאלה היא בכלל לא האם אדם הוא מיני או לא, אלה מה הוא עושה עם זה ואיך הוא מתייחס לאחרים בעקבות זה.
אם הוא רואה באחרים חפצים לסיפוקו המיני, אז כן, הוא מאוד לא ג'נטלמני, אבל אם הוא רואה בהם בני אדם פני הכל, ובמידה וזה מתאים גם להם יש מערכת יחסים מינית - מה רע בזה?

אלב85

New member
אי רואה את זה להיפך

הם לא היו מדברים על מין, כי הם תפסו אותו כדבר לא תרבותי, מלוכלך ובהמי. והם אכן מימשו אותו ככזה. להיות ליידי בתקופה הויקטוריאנית, נראה לי כמו אחת החוויות הכי נוראיות בעולם. וזה שזה היה נושא שלא דיברו עליו רק הפך אותו ליותר מפחיד וסגור, ואנשים שיודעים שלעולם לא ייבחנו בעין החברה כי מה שהם עושים בחדר המיטות הוא טאבו מוחלט, יכולים להפוך למפלצות מהר מאוד.

Berethor

New member
רק ברמות הכי גבוהות של המיניות

ורק כאשר אין לאותם אנשים ערך לקשרים רצניים.

orald

New member
המוניים? רוב יחסי המין הם המוניים?

אני למשל מקיימת יחסי מין המוניים עם החברה שלי? חסרי רגש, קרים ומנוכרים, רק על מנת להגיע לאורגזמה? זבנג וגמרנו?
ואחותי עם בעלה מזה 11 שנה?

אני חושבת שאתה מתבלבל בין סצינת הסטוצים לקשרים אמיתיים ועמוקים.

תודה.

lucky one

New member
עם בעלה זה סבבה

ברור שיש טיפה הקצנה במה שאמרתי אבל אצל הרוב זה לא משנה עם מי, העיקר ל****

אם זה בהסכמה הדדית, מה זה עניינך

מה הם עושים בחדרי המיטות שלהם?
כמו שאתה לא רוצה שיכנסו לך לתחתונים ויבקרו אותך, אל תעשה את זה לאחרים.

למעלה