LA

tully

New member
LA

האם אפשר לקנות רק כמה כדורים מתוך חבילה או שחייבים לקנות חבילה שלמה (זכור לי שקראתי משהו על זה שלא מוכרים כדורים בודדים)? אם יש הבדל בקופות אז אני במאוחדת.

pita21

New member
אם זה la או קונצרטה אפשר לבקש

מהרוקח, והוא מחייב אותך לפי מספר הכדורים שביקשת. רגיל ו sr אי אפשר לקבל בבודדים אבל אין לזה משמעות מפני ש30 כדורים שלהם עולים 11 ש"ח עם מרשם.

tully

New member
בטוח???

כי אני דווקא קניתי רגיל בבודדים (אמנם לא בקופה..) ולי זה כן משמעותי כי אני קונה לעצמי(בת 26) וזה לא 11 ש"ח אלא 60... אני אולי אנסח אחרת : אני בת 26 קונה לעצמי, ואמורה לקבל היום LA לניסיון. לפני שאני מקבלתאת המרשם אני רוצה לדעתאם בכלל אפשר בקופת חולים מאוחדת לקבל כדורים בודדים של LA או שחייבים חבילה שלמה? קונצרטה אני כבר יודעת שאפשר בודדי, ורגיל אני משלמת מחיר מלא אז אני יכולה פשוט ללכת לבית מרקחת פרטי ולקנות בודדים (בשור טבצ'ניק מכרו לי כך) כיוון שגם SR הוא במחיר מלא אז שוב אני יכולה לקנות בפרטי כיזה לא משנה. מישה ויודע איך זה מתנהל? תודה

pita21

New member
אני אישית קניתי לבן שלי 3 כדורים

של LA . קיבלתי מהרופא מרשם ל 30 כדורים, אך מהרוקח ביקשתי רק 3 כדורים ושילמתי משהו כמו 5 שקלים האחד. הוא פתח קופסא ונתן לי בשקית את מספר הכדורים שביקשתי. העניין הוא שלא משנה כמה קנית, הרוקח לוקח את המרשם, ובמידה ואת צריכה עוד כדורים, יש לחזור לרופא ולקבל מרשם נוסף.

tully

New member
יופי, עזרת לי מאוד

אין לי בעיה שיקחו לי את המרשם כי הרופא משפחה שלי מקבל עד 9 בערב, והוא גם נורא נחמד והולך לקראתי. הוא לא עושה סיפור מזה שאני באה פעם ביומיים עם בקשה למרשם. בכלל הוא מושלם ואני לא ממליצה עליו לאף אחד כדי שלא "תתבזבז" לו הנחמדות.

למעלה