LA

mazior

New member
LA

לקראת טיול גלישה בארה"ב, מישהו יכול לתת אינפומרציה על 1.ספוטים טובים בLA 2.חנויות גלישה זולות ומומלצות 3.מחירים של גלשני al merrick, lost, לא טף לייט..אין לי כסף לסרף טק 4.מחירים ממוצעים של מכנסי גלישה וחליפות 3/2? בכלל ,כל מידע וטיפ שיוכלו לעזור יתקבלו בברכה...אני נוסע עוד חודש...בעוד שבברזיל וסרי לנקה בהן הייתי אין בעיה, בLA יש היצע אדיר ולכן חשוב לי לדעת איפה מי ומה. תודה לעונים

mazior

New member
שכחתי לציין

ב WANNASURF כל אחד יכול להתסכל..אני מחפש מידע מאנשים שהיו או שמעוו ממישהו שהיה...

guy65

New member
אז ככה...

אנלא יודע אם את מכירה את האתר הזה אבל הוא באמת מומלץ ויש בו המון מידע לגבי ספוטים ושאר דברים:הינה http://yambasurf.co.il/ לגבי חנויות גלישה רק מי שהיה שם, נראה לי, יכול להגיד לך לגבי החנויות =/ לגבי הגלשנים, זה ממש תלוי יש אלפי סוגים של גלשנים,סוגים, גדלים ודברים כאלו אבל לכל אחת מהחברות יש אתר בית ולבדוק כמה עולה (אולי זה טוב =/). אבל נראה לי שהמחירים שונים כי זה מקום אחר. לגבי מכנסי גלישה וחליפות, מכנסי גלישה אפשר למצוא בכל חור (אני ממליץ לך להביא מפה כי נראה לי יעלה שם מלא כסף!) וחלפיה, אני מוכר אחת מצויינת שהייתי איתה מעט במים (לא גלשתי הרבה בחורף =/) ובעיקרון מחיר חלפיה חדשה וטובה מתחיל ב1500 זול ועולה למעלה כאהבת נפשך. יד שניה אפשר למצוא מ2000 ומטה=] (ואם את רוצה פרטים אני מוכר חליפה מצויינת בזול =]) מקווה שעזרתי, סופ"ש נעים לכולם.

mazior

New member
אז ככה #2

1. אני זכר לחלוטין 2. מחירי חליופת בארה"ב לאחר בירור מהיר עולות 160$-220$, חדשות (אונייל) 3. מכנסי גלישה עולים 25-35$ במבצעים רק כל זה לקוח מהאינטרנט ואני מחפש חוות דעת אישית 4.ימבה סרף לא מציד מידע על ארה"ב וזה אתר גרוע למציאת ספוטים נסה את wannasurf.com

guy65

New member
אז ככה 3# ^^

2. מחירים טובים החברה פחות, מנסיון (הייתה לי את החליפה) וכן, בהתחלה, בדומה לבילבונג, החליפה מעולה ומרגישים טוב מאוד (בעיקר במולחמות) אבל אחרי כמה זמן קורה משו לחליפה ואחרי כמה חודשים היא נהיית פחות חדירה יכול להיות מגע ממושך עם מים או משהו כזה. בחורף הזה הייתה לי חליפה של קוויקסילבר ונהנתי מכל רגע במים ^^. ושוב כמו שאמרתי אני מציע לך לקנות מולחמות כי מרגישים בהן הרבה יותר נוח. במחיר הזה זה מולחם? 3. זה מחיר טוב למכנסיים אבל אם את רוצה להזיל הוצאות לכי לשוק תמצאי שם ב30 שקל =] 4. ו... אני מכיר את האתר אבל הוא באנגלית וקצת בעייתי =/

amirusus

New member
הייתי שם בערך חודש אבל.......

לא יצא לי לגלוש הרבה. בכלליות ממה שהספקתי להבין ולראות- יש מליון חנויות לאורך כל החופים ואפשר למצוא ציוד זול משמעותית מהארץ כגון חליפות גלישה מטורפות שאין בארץ במחירים מצחיקים. המים קקקרים (לפי דעתי חובה חליפה) למרות שיש כאלה עם קצר במים. מומלץ להגיע לhttp://www.ci.huntington-beach.ca.us/ ואזור בשםSANTA CRUZ וכמובן שיש עוד מליון ספוטים שאני לא מכיר וזוכר את שמם צריך להתייעץ עם בעלי החנויות. (יש מלא ספוטים בטווח של שעה נסיעה ממרכז LA ) לפני שתיכנס לגלוש תזכור שהמקומיים שם מטורפים ומנייאקים תיזהר מהם. (אני יסתבכתי עם אחד שלא ויתרתי לו על הגל) אם תרצה עוד כמה פרטים צור קשר תהנה אמיר

אם אתה כבר בLA

כדאי גם לרדת דרומה ל orange county ואם יש זמן אפילו ל san diego שבמידה ואתה מגיע לשם אני מכיר כמה אנשים שיכולים לסדר אותך טוב. אם אתה טס לבד אז תנסה להתחבר לכאלה עם וואן יש הרבה כאלה שעושים טיול לאורך החוף מסן פרנסיסקו עד מקסיקו אפילו... הכל תלוי בכמה זמן יש לך ועד כמה אתה זורם בקשר לחנויות בכל חור יש לך חנות גלישה שמוכרים בה הכל וביחסית לארץ זה הרבה יותר זול בקשר לספוטים לאיפה בדיוק בלוס אנג'לס אתה מגיע ? באיזור מליבו בתקופה הזאת בד"כ יש גלים ויש לך גם את סאנסט האגדי בקיצר יש מלא חופים הכי חשוב להתחבר למישהו שגר שם ומכיר הכל ככה ייקח אותך גם לסיקרט ספוטים

אני לא מצליח לשלוח פרטי

נדפק קיצר מהOC אני לא כלכך בטוח כמה זה אבל מLA עד סאן דייגו זה משהו כמו 120 מייל

למעלה