La§ Pi®u§ I§®ael - יתעדכן

aviv lu 606

New member
כן ובקרוב...

ובקרוב יהיהו עוד עידכונים ואולי אפילו תמונות מההופעה שלו אז לא להחמיץ(=

לאתר של פלור...!

אתר מקסים מהמם...כל יום אני אומרת את זה מחדש !!... התקצירים והמתנות שאתם נותנים! הערה אישית...עוד לא הכרתי אתר שעובד ומעדכן כל הזמן כמוכם!!הכרתי אבל אתם הכי הרבה !! שווה להיכנס!!.. ואיזה תקצירים פלור ופדה ופדרו וגרטה ודלפינה ומללה !! כנסו כולם1

alinali

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif כנסו ../images/Emo26.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

באתר הישראלי בעובדות רשום: 46. לפלורנסיה ברטוטי יש אחות תאומה שמאוד, אבל מאוד דומה לה מבחינה חיצונית – לפעמים ניתן להתבלבל ולחשוב לרגע שהיא זו בעצם פלורנסיה.

נ"ש - פלורנסיה ופדריקו עושים אהבה!!

נו טוב, לא ממש - אבל השבוע, הם מגיעים הכי רחוק עד עכשיו - הכנסו לכאן לתקצירים המלאים.

yaki123

New member
אני מקווה שההורים לא יהיו ליידי ../images/Emo4.gif

אח''כ הם יתחילו עם הנאומים

חיחי.. גם אני מאוד מקווה..../images/Emo26.gif

לפני כמה חודשים (שעוד ראיתי טלנובלה בע"מ) אז הייתי בדיוק באמצע הסדרה... ופתאום היה חלק שהם מתמזמזים להם או משהו... ובדיוק אמא שלי עברה שם... ואז היא כזה: "זה מה שאת רואה..?, נו באמת.." וזה היה כזה מבייש..

אתם יכולים פלייז לרשום את זה כאן..?

כי האתר כבר לא נפתח לי יותר בשבוע... ואז אני ממש לא מעודכנת... אתם יכולים בבקשה לרשום את זה כאן
או לשלוח לי במסנגר
[email protected] (וקוראים לי שני)

../images/Emo58.gif "אהבה על האי" ../images/Emo58.gif

פלור רוצה שיקראו את הצוואה אז מטיאס מזמן את כל בני משפחת סנטיז'ן אבל מללה עושה הכל כדי שסופיה ובבה לא יגיעו וכך הצוואה לא תוכל להיקרא. פדה מתנצל בפני פלור. היא מנשקת אותו אבל לאחר מכן מתחרטת. פרנקו מאד יבש כלפי אמלי. פדה תופס את דלפינה מנסה לגנוב את הצוואה. פדה חולם על אימו. פדה מתעורר מאושר ביום הולדתו . פלור מבקשת ממטיאס עזרה עם המתנה לפדה. כולם מברכים אותו בארוחת הבוקר. גרטה כמעט עוזבת עם אנטואן. פדה מתחיל לחשוד שבנות סנטיז'ן ידעו שפלור היא אחותן אבל לא גילו זאת כדי לא לחלוק בירושה. לבסוף פדה מצליח לאסוף את כל בנות סנטיז'ן כדי שמטיאס יוכל להקריא את הצוואה. פרנקו רואה את אמלי עם מנולו, רקדן ממועדון הריקודים. דלפי ומללה חשות הקלה כשהן שומעות שלפי הצוואה סנטיז'ן לא השאיר כלום לפלור. לורנסו היה מי שזייף את הצוואה. פלור לוקחת את פדה כדי לתת לו את מתנתה. פלור הכינה לו את ההליקופטר כדי לטוס. פלור ופדה מתחילים לטוס בהליקופטר. ההליקופטר נשאר בלי דלק ופדה נאלץ לבצע נחיתת אונס. הם הולכים לנחות באי טיגרה אבל פדה עובד על פלור שזהו אי נטוש. פדה ופלור מקימים מחסה כדי לעבור את הלילה. אמלי מושכת סכום גדול מהבנק ונותנת למנולו אשר סוחט אותה. דלפי מתקשרת לפדה לסלולרי ומגלה שהוא נמצא עם פלור. באי, פלור ופדה כמעט עושים אהבה.

../images/Emo58.gif יו תודה רבה../images/Emo24.gif

ראיתי את הקטע עם האי...
איזה רומנטי.... (לזה מתכוונים שאומורים- "עושים אהבה"? חיחי... אני מזה אוהבת את הקטע הזה- פלור כזאת חמודה.. (ועוד באוטובוס- איזה בלאגנים היא עושה... (
) אבל יש לי שאלה- הם לא מתרסקים בהליקופטר
ואז נוחתים שם
תודה

מי שמעוניין לדעת....

באתר שלי פלור והכל נפתח ספיישל העתיד עם קטעים ממש בלעדיים אז אתם מעוניינים לדעת מה יקרה תיכנסו עכשיו ותגיבו www.faa.tipo.co.il

אממ.. שאלה לי אלייך...../images/Emo26.gif

נכון יש הזמנות.. אז לא הבנתי- מה סתומרת אתר? את יכולה פלייז לתת לי את המסן שלך
כדי שאני אשאל אותך שם... פלליז.. אה.. ואתר נורא טוב
אני אכנס לשם הרבה..

חח אני לא מפסיקה לראות את הקטע!!!!

זה כזה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיי חואני מנשק מצוין!!!!!!!!ועוד לחשוב שכאן זה משחק תארו לכם איך הוא מנשק במציאות?!אהההההה הוא כזה מושלם שם!!!!!!!!! ואיזה צרות היא עושה לו במיניבוס חחחחחחחחחחחחחחח מושלמים!!!!!!!!!(בעיקר חואן!).. תראו איזו תמונה מושלמת מהקטע--->

דחוף אתם יודעים מי זההההה

SR.TOMERICA אם אני לא טועה הוא היה פה כמה פעמים בפורום?!?! אז בקיצור הילד הזה מתחזה להמון שחקנים מפלורי וכו' ..ואל תתנו לא לעבוד אליכם!!!!!!!!!!!! ומי שמכיר אותו שישאל אותו למה הוא כזה מפגרררררררר!?!?!?! מה יוצא לו מיזה שהוא עובד על ילדים תומר אתה חולה נפש זה מה שיש לי להגיד לך!!!!!

למעלה