kyliefan18 תיקנת אותי ליפניי כמה ימים על come בcum, אז טעית ^^;;
K kyliefan18 New member 1/11/02 #2 חחח למה? CUM זה לגמור אם אתה יודע למה אני מתכוון...COME זה סתם בוא.
F Fever2002 New member 1/11/02 #3 אולי הוא לא הבין שהשיר באנגלית? ../images/Emo13.gif Come באנגלית פירושו בוא...
F Fever2002 New member 1/11/02 #5 על מה הויכוח עוד לא הבנתי אתה מדבר על שיר של קיילי שעכשיו יוצא בתור סינגל ווידאו קליפ העונה לשם Come Into My World (ככה גם כתוב באלבום שלה)? אם כן אז באנגלית Come ככה כותבים ופירושו בעברית במדוייק זה בוא/י.
על מה הויכוח עוד לא הבנתי אתה מדבר על שיר של קיילי שעכשיו יוצא בתור סינגל ווידאו קליפ העונה לשם Come Into My World (ככה גם כתוב באלבום שלה)? אם כן אז באנגלית Come ככה כותבים ופירושו בעברית במדוייק זה בוא/י.
K kyliefan18 New member 1/11/02 #6 נו ברור ש COME GK_FF כתב COME INTO MY MOUTH יענו תגמור לי בפה אבל תגמור כותבים CUM ולא COME.
F Fever2002 New member 2/11/02 #8 אז הוא התכוון למשהו אחר שלא קשור לא לקיילי ולא לשיר שלה. משמע אין זה הפורום הנכון לאמרות מהסוג שלו. GK_FF הואל נא בטובך לרשום בעברית למה התכוונת,וכך נדע לתרגם את זה בקלות באנגלית ולאן אתה חותר.
אז הוא התכוון למשהו אחר שלא קשור לא לקיילי ולא לשיר שלה. משמע אין זה הפורום הנכון לאמרות מהסוג שלו. GK_FF הואל נא בטובך לרשום בעברית למה התכוונת,וכך נדע לתרגם את זה בקלות באנגלית ולאן אתה חותר.
G GK_FF New member 2/11/02 #9 ? מה? כתבתי ליפני כמה ימים "come come come come into my mouth" והוא אמר לי "אם כבר, cum", ואז בדקתי במילון של בבילון, והוא טעה! זהו! מה הקטע? ":0
? מה? כתבתי ליפני כמה ימים "come come come come into my mouth" והוא אמר לי "אם כבר, cum", ואז בדקתי במילון של בבילון, והוא טעה! זהו! מה הקטע? ":0
K kyliefan18 New member 2/11/02 #10 נו כבר הסברתי COME INTO MY MOUTH - יענו תגמור לי בפה, אבל COME צריך להיות CUM, CUM - גמירה של שפיך! הבנו..?! ועכשיו...LETS GET DIRRTY!
נו כבר הסברתי COME INTO MY MOUTH - יענו תגמור לי בפה, אבל COME צריך להיות CUM, CUM - גמירה של שפיך! הבנו..?! ועכשיו...LETS GET DIRRTY!
G GK_FF New member 2/11/02 #11 אבל אתה טועה לפי האתר הזה..... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ^_^
F Fever2002 New member 2/11/02 #12 בכלל לא ענית על השאלה שאלתי מה אתה (GK_FF הנכבד) רצית לכתוב בעברית?... ובכל מקרה תבדוק גם באוקספורד הפעם
בכלל לא ענית על השאלה שאלתי מה אתה (GK_FF הנכבד) רצית לכתוב בעברית?... ובכל מקרה תבדוק גם באוקספורד הפעם