KYLIE TOP 10 - MTV

p i n g o

New member
היה גם בבוקר ופספסתי

בדיוק באתי לרשום שיהיה שידור חוזר
ותגידו, זה מה שהיה פעם קודמת?

kyliefan18

New member
זה לא

LAFS היה ועוד מקום 3! פעם קודמת אפילו לא שמו אותו... 10 please stay 9 put yourself in my place 8 where the wild roses grow 7 come into my world 6 on a night like this 5 spinning around 4 confide 3 LAFS 2 IYE 1 YOU KNOW THE ANSWER!

tatababa

New member
לא ייאמן ש

Please Stay נכנס למצעד בזמן שאחרים הרבה יותר טובים (דוגמת Better The Devil You Know, Finer Feelings, Step Back In Time, Breathe , Did It Again והרשימה באמת ממשיכה) לא נכנסו... נו טוב, מראה את הבורות של MTV!

Siren

New member
בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה

שטויות ברשימה אחת. עם כל אהבתי ל-CONFIDE ושנאתי ל-SPINNING עדיין חושב שהמיקום שלהם הפוך לחלוטין ממה שקורה בפועל. הרי SPINNING הוא שהחזיר אותה לתודעה של הציבור אחרי הכישלון היחסי של אימפוסיבל. ואיפה הלהיטים הישנים שהיא כל כך הצליחה איתם?! DEVIL, STEP BACK ועוד... בהחלטר רשימה חסרת כל קשר למציאות.

tatababa

New member
מן הסתם

ומה לעזאזל Put Yourself In My Place עושה שם? הוא אבן דרך בקריירה שלה בדיוק כמו Please Stay ו Where Is The Feeling! (ולאלה שלא הבינו - אף אחד מהם לא אבני דרך בקריירה של קיילי!)

p i n g o

New member
בדיוק....

הם תמיד מעדיפים לשים שירים יותר חדשים ויותר פופולריים, הרי זה עניין של רייטינג. קהל היעד שלהם זה לא המעריצים של קיילי, אלא כלל הצופים שלהם, שיותר יתחברו ל-please stay מאשר ל-finer feelings. וכדי שלא תגידו שמתעלמים מהתקופה הראשונה שלה, שמו לכם את I should be so lucky... ממילא לא ציפיתי ליותר מדי...

p i n g o

New member
אופס....../images/Emo9.gif

טוב, אז גם את ISBSL לא שמו......
אז אתם כן יכולים להגיד...!

אויש אתם מדברים על עשרת הגדולים אחר

אהני מדברת על עשרת הגדולים שהיה בVH1 הרשימה הייתה כזו: 10 לא יודעת הקליטו לי מ 9 9 אספישלי פור יו 8 און אמ נייט לייק דיס 7 לאב אט פירסט סייט 6 איי שוד בי סו לאקי 5 קידס 4 אין יור אייז 3 קונפייד אין מי 2 ספינינג אראונד 1 קנט גט יו אאוט אוף מי הד

אין לי MTV אבל הקליטו לי אה ושאלה:

מה היה המקוםה עשירי ? הקליטו לי ממזמן מהמקום התשיעי (ממזמןה קליטו לי לפני חודשייםב ערך יש את זה כולה זמן בMTV! וב-VH1) מה ההי המקוםה עשירי מישהו יודע?

p i n g o

New member
תנסי לקרוא את ההודעות בפורום../images/Emo8.gif

כתבו למעלה יותר בשרשור הזה את כל השירים שהיו...

אניב דרך כלל קוראת הכל אבל מיהרתי

לצאת מהאינטרט לפני שאמא תהרוג אותי כמובן שתוך זמן קצר חזרתי עליו....:)

למעלה