Kylie @ Shakespeare’s Head

kyliefan18

New member
Kylie @ Shakespeare’s Head

PINT-SIZE Kylie Minogue stunned pub regulars when she popped into their local — the Shakespeare’s Head. The singer ignored a wine bar and headed with a pal straight for the traditional boozer in the heart of a council estate. But they stayed for only ten minutes after word spread and crowds flocked to see Kylie, 34. The Aussie beauty went to the pub after watching a pal’s ballet performance at nearby Sadler’s Wells, in Islington, North London. One drinker said: “I almost dropped my pint when she walked in. She was good as gold and happy to speak to everyone but had to leave or she would have been mobbed.”

p i n g o

New member
pint size???

She's not THAT small!!!

tatababa

New member
coz I'm smart!../images/Emo6.gif

and why wasn't those gay commercials and that terrible pink color were changed?

p i n g o

New member
בהנחה שהבנתי נכון מה שרצית להגיד...

כל הפורומים באשכול גאווה (כן, ידעתם שאנחנו גם באשכול גאווה??
) קיבלו את ה"טיפול" הזה. הדבר הזה ירד רק עוד כמה שבועות, עד אז צריך לסבול את זה (או לא..). בכל מקרה, אני יודע שיש פה גם מי שאוהבים את זה, ויש כאלה שלא ממש מתים על הניו לוק, אבל זה מה יש... Ka-ching!

tatababa

New member
זה מממש לא פייר

זה שקיילי היא גיי-אייקון לא אומר שצריכים לעשות הכללה ולומר שהיא *רק* גיי-אייקון. חוצמזה - לעזאזל, הורוד הזה נראה כמו איזה פורום רומני!

tatababa

New member
שלא תבין אותי לא נכון

אין לי שום דבר נגד גייז, סטרייטים וכל מה שביניהם. פשוט אני לא סובל ורוד (באמת, חרא של צבע! חחחחחח למרות שמסתבר שזה הצבע האהוב על קיילס... המממממ, נו טוב - עדיין חושב שזה הצבע הכי מאפן שיש) ולתקוע לנו בחורים מתנשקים מול הפרצוף כל הזמן? עם כל הכבוד (ואולי חלקנו יהנה מזה) - פורום קיילי זה לא המקום שהייתי מוצא לנכון לשים את זה (ועדיין לא הבנתי את הפרסומות האלו - ניתוחים פלסטיים והומואים מתנשקים?! מה הקשר?!?!?!?!)

אה גם אני לא הבנתי......והורוד

הזה ממש מזעזע הוא יפה אבל קצת נמאס ממנו לא יודעת -ורוד מדי!!!! חחחח אולי נעזוב את נושא הגייז ? בעייני זה לא ממש קשור לקיילי...תתעקשו תתעקשו אבל בעייני זה לא קשור עליה כאלו מה נתחיל לדבר פה על הסרטים של אוליביה כי הוא חבר שלה? בואו נדבר על קיילי.......

למעלה