Kylie Minogue - talentless

Salem

New member
Kylie Minogue - talentless

למה חייבים אנשים להרגיז אותי עם הצהרות כאלו

Westlife boss Louis Walsh has branded Kylie Minogue "talentless". Outspoken Louis says in industry mag The Hit Sheet: "There has to be better talent than Kylie Minogue - she's the most overrated, talentless little girl in the world, apart from Britney Spears. Kylie's not a singer, she's manufactured. She looks good and works the room, but there's no real talent there." Kylie released her sexy new single Slow earlier this month. Britney has failed to set the charts alight with her comeback track Me Against The Music. The pop guru continues: "Kylie and Britney will be forgotten in about five years - they'll be the Debbie Gibson and Tiffany of our time." Mr Walsh also appears to forgetting that Kylie was actually around WITH Debbie Gibson and Tiffany all those years ago, and probably still will be once he's outgrown his own limited talent for being 'outspoken'.

kyliefan18

New member
אנשים,אתם מכירים אותי...

אתם יודעים שאני הולך לרדת קשות על ווסטשיט ולהגיד עליהם שאני מתעב אותם...אבל עזבו...:)

אוף איזה שטויות תראו מי מדבר!!!

מפגריםש כול שיר אותו הדבר אצלם!!!!! ביה שיר חדש שלהם שכחתי ת'שם והוא כ''כ דומה לשיריםה קודמים! הם כאלה סתם! ואיזה אורגיות יש שם!! כול קליפ הלהקה חושקת בבחורה ובסוך הבנים משיגים אותה מה זה הם עושים סקס יחד????איזה אורגיות!!!!!

adamkylie

New member
תרשו לי לגחח...

ללהקת בנים העלובה הזו יש זכות בכלל לרדת לפסים של "חוסר כישרון" או "מסחריות", משום מה אחרי שהלהקות האלה מוכרות את המיליון הראשון (מיותר לציין שזה בגלל אנשי יחסי הציבור שהקימו אותם) הם תופסים גובה וחושבים שהם הדוסטויבסקי של עולם הפופ, אני אסכם בכל שאני אגיד- ח ח ח

adamkylie

New member
ובכלל הקטע המצחיק שאותו אחד אמר

שהן ישכחו בעוד 5 שנים, אני לא יודע מה עם בריטני אבל אני חושב שאמרו את זה על קיילי כל כך הרבה שאפשר לסכם את זה בכך שיש לה מספר דו סיפרתי בתעשייה ועדין כל ילד קטן באירופה ואפילו בארץ החובבת מוזיקה עממית/ערבית (אני לא מוצא את ההבדל אבל זה כבר עיניין אחר) יודע טוב מאוד לשייך את השם "קיילי" לפרצוף וגם לשירים שהוא מכיר. ועוד משהו אם לא הייתי קורא את זה לא הייתי זוכר שהתירוץ העלוב הזה ללהקה קיים, ואולי אני לא מודל לזיכרון מושלם אבל אני בספק עוד כמה זמן חבורת המכוערים (מצטער הייתי חייב להכניס את זה- הם ממש מכוערים ואת זה אני יודע כי בדקתי מי אלה וסטלייף לפני שכתבתי את התגובה כדי לא להתבלבל...) יחזיקו בעסק אני נותן להם את התחזית הכי אופטימית- שנתיים, ומי יתן שזו תהיה דאיכה איטית וכואבת

nerod 72

New member
אל תתרגשו...

ממה שכל פלוצר אומר! מה מבין הלואיס וולש הזה? העיקר שהוא יסנגר על ווסטלייף שלו! בגלל זה הוא לא יכול להיות אובייקטיבי! הרוב כן אוהבים את קיילי וחושבים שהיא והמוזיקה שלה נהדרת! אז, אל תקחו שטויות כאלה ברצינות

p i n g o

New member
באמת אני לא מבין מה ההתרגשות...

שיגיד מה שהוא רוצה, מה הבעיה? אנחנו יודעים שזה ממש אידיוטי שעוד אחד כמוהו אומר דברים כאלה... הפוסל במומו פוסל
אז חבל על העצבים שלכם

adamkylie

New member
*סליחה על האיות השגוי, אני פשוט זוע

ם ואני לא עושה בדיקת איות לפני שאני שולח... (מרוצה דניאל?!.......חחחחחחחחחחחחחחח)

Salem

New member
לצערי

הלהקה הזאת עושה קאמקבק הסטרי שוב
האלבום שלהם כרגע מקום 1 בMidweeks

למעלה