kylie likely - ענק !! תכנסו לקישור ! ענק !
A amirsitton New member 20/10/04 #4 זה גבר שעושה דראג של קיילי! והוא מאד מצליח באירופה , מזמינים אותו להופעות בכל העולם !!! הוא עושה הון תועפות...שים לב שחלק מהבגדים שהוא לובש ממש העתק מדויק של קיילי , כולל שיער והכל !
זה גבר שעושה דראג של קיילי! והוא מאד מצליח באירופה , מזמינים אותו להופעות בכל העולם !!! הוא עושה הון תועפות...שים לב שחלק מהבגדים שהוא לובש ממש העתק מדויק של קיילי , כולל שיער והכל !
A adamkylie New member 21/10/04 #8 אם ככה אולי אני גם אתחיל בעסק משלי "קיילי בגרסת ענק" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק שאני לא מוכן לשים נעלי עקב, יש גבול!
אם ככה אולי אני גם אתחיל בעסק משלי "קיילי בגרסת ענק" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק שאני לא מוכן לשים נעלי עקב, יש גבול!
ס סקייטר גירל New member 20/10/04 #6 הו גאד אמא'לה זה מה שיש לי לומר ==> הדראג הזה נראה באמת כמו אישה מה אניא גיד הוא מוצלח אבל עדיין-אמא'לה
הו גאד אמא'לה זה מה שיש לי לומר ==> הדראג הזה נראה באמת כמו אישה מה אניא גיד הוא מוצלח אבל עדיין-אמא'לה
P p i n g o New member 21/10/04 #12 שמעת אותו?! ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif נדב יא מפחיד...
N Nadav נדב New member 21/10/04 #13 יש בקישור 2 קטעי שמע שלו הוא שר את CGYOOMH וSA - וזה *לא* כמו קיילי. (חוצמזה שהכל אפקטים)