KUWATA WATCH!

LADodger

New member
המשחק נהיה כל-כך משעמם שכבר עדיף ליגה ספרדית!

לפחות שם יש מתח. מה שטוב בלהיות אוהד דוג'רס זה שתמיד המשחקים צמודים אפילו אם אין RUNS שאפשר לשמוח עליהם.

Homer Simpson

New member
וגם שם עושים נקודות בעזרת הידיים

ולמי שלא ראה, ליונל מסי רמאי.

LADodger

New member
כן - אני בעד סביליה בגלל שמדריד וברסה מתלהבים

אז מגיע לקבוצה קטנה לזכות פעם, מה קרה?

LADodger

New member
יש לי שאלה עקרונית

מה קורה אם חובט נפצע (נגיד מזריקה של הפיצ'ר)? מחליפים אותו? או שרץ על בסיס נפצע (נגיד שהוא מחליק) אפילו שהוא מגיע לבסיס מחליפים אותו?

טים הדסון הכריז מלחמה !

בפיצ' הראשון הוא מפוצץ את סוריאנו , הוא רק קיבל אזהרה למרות שזה היה מכוון . הוא משלם ביוקר עם מצעד ווקס וראנס . 4-0 לקאבס , 29 הגשות להדסון אחרי אינינג אחד. מה שהכי מפתיע זה האינטשיונאל ווק לג'ונס במצב של שחקנים בבסיסים 2 ו-3 ואאוט אחד. הוא ממלא בסיסים לדירוסה ודירוסה כבר הוכיח העונה שאסור לתת לו בסיסים מלאים . מחזיר הביתה שני שחקנים . מייק פונטנוט חוגג RBI ראשון במיג'ורס . למרות שאני כבר מסיים את המשחק עדיין כדאי לחכות כמה אינינגים ולראות אם מרקיז ישלוט במשחק. כרגע זה נראה טוב , אבל נחכה עוד כמה אינינגים . בהצלחה היום גם לטקסס (יש לי חיבה אליהם בזכות הפאוור 'ריינג'רס' ) וגם ללוס אנג'לס (בעבר הלא רחוק הייתי תומך של העיר לוס אנג'לס בזכות שאקיל א'וניל ..למרות שהיום אני אוהד של מיאמי ושיקאגו אני זוכר להם רגעים יפים וזה גורם לי לתמוך בהם גם במשחקים אחרים) . ------------------ אנדרו ג'ונס עם 7 מ-11 מתוכם 3 הומראנים נגד מרקיז. והוא עושה זאת שוב, הומראן 11# שלו העונה וזה רק 4-2. סטטיסטית זה היה צפוי שמרקיז יקבל מתישהו ראן אחד לפחות . חבל שזה קרה כל כך מוקדם אחרי שכבר פיצצנו אותם. המשחק לא סגור ואם אנחנו באמת קבוצה טובה אנחנו צריכים להוכיח שיש לנו אופי ולהמשיך להפגיז ולא להשאיר שום סיכוי להתקפה של אטלנטה .

למעלה