Kurt - Frances - Courtney

העולם מחורבן, בקיצור.

חוץ מזה, ממש קשה לאנשים שרגילים לחיות על מיליונים להתחיל לעבוד באיזה עבודה קטנה ומחורבנת (באופן יחסי) כמו רוב האנשים. כמה שזה עצוב, ככה זה. אלו החיים שהם רגילים אליהם. נורא קל לראות אותם כמפונקים, אבל זה משהו הרבה מעבר לזה.

תכלס,

זה מה זה לא הרבה מעבר לזה. "רגילים לחיות על מליונים", יופי,לדברים טובים קל להתרגל. אולי שידברו עם מישהו ש"רגיל לחיות על אלפיים-בחודש-לשלושה-ילדים" ונראה אם הוא לא סתם מפונק,ואם זה הרבה מעבר לזה. אני אגיד לך מה זה, זה חוסר היכולת של אנשים להוציא את הראש שלהם מהתחת של עצמם. מזל שיש מי שעושה בשבילם,עומד במפעלים ומכין את החמש מאוד קופסאות נעלים שיש לפרנסיס בארון בגדים, מזל שאת התפקיד הזה לא קורטני צריכה לאייש.

אבל

תסכימי איתי שלאדם שרגיל לחיות על מיליונים קשה לעבור לחיים פשוטים יותר. הכל יחסי בעולם. בשביל אדם שחי על שלושת אלפים בחודש, להתחיל לחיות על חמשת אלפים זה שיפור משמעותי והוא מרגיש הרבה יותר טוב. אבל לאדם שחי על מאות אלפים בחודש ממש קשה פתאום לעבור לחיות על אותם חמשת אלפים בחודש ועוד לעבוד הרבה יותר בשבילם. אז אדם אחד מאושר מזה והשני לא. הרבה יותר קשה לאבד מה שיש לך, גם אם לאחרים זה נראה מוגזם. כמה שכסף זה לא משמעותי, זו איכות חיים שאנשים רגילים אליה. אז אולי הם מפונקים ולא יודעים איך לעבוד, אבל כמה שזה עצוב, אחרי שאנשים מתרגלים במשך הרבה זמן להיות עצלנים - קשה להם להתחיל לעבוד כמעט כל היום. אז אולי קורטני בחרה בדרך הקלה, רוב האנשים מעדיפים את הדרך הקלה. בגלל זה העולם שלנו נראה כמו שהוא נראה.

ברור שאת צודקת,

אבל בהודעה הקודמת נתת לזה אופי לגיטימי,ואמרת שזה מעבר לזה. וזה לא,זה פשוט פרזיטיות ועצלנות. ממש ככה - לחיות על גב של אנשים אחרים בטענה ש"קשה להתרגל". וואלה, החיים קשים,אין שום מקום להצדיק את זה. אם את אומרת שזה עצוב, וחבל לך שהעולם שלנו נראה כמו שהוא נראה,אז צריך לבקר את זה,לא לתת לזה צידוקים. אולי אפילו לרצות לשנות את זה.

לא נתתי לזה צידוק,

ניסיתי להראות את הצד השני. אני נגד העצלנות הזאת, אבל אני גם נגד ראיה חד מימדית ואני חושבת שצריך לקחת בחשבון את שני הצדדים לפני שתוקפים אנשים כמו קורטני.

זה לא קשור לראיה חד מימדית,

יכול להיות שהסתכלתי על זה מעוד צד והטלתי ספק, ועדיין הגעתי למסקנה ולדעה הזאת.

M e n s R e a

New member
עדין יש דמיון בפנים ובעיניים

נראה לי חחח, מצד שני, היא מזכירה גם את הבת של אוזי אוסבורן

וווווואאאייי,

תודה, לא הצלחתי להזכר את מי היא מזכירה לי; קלי אוסבורן.

Stupid DOG

New member
ט'חחח!!!!!!

זה נראה כאילו יש לה ציצי שפיצי.. הממ.. עזבו.. XDD;;;;;;;;;

למעלה