kung fu היקרה !

kung fu היקרה !

דבריך (למטה) רגשו אותי. את כותבת שהחיים שלך בעבר היו מלאי כעס, כאב, לחץ ועוד, ואת מרגישה שאם היית מתפתחת ועושה שינוי בחייך עוד קודם למחלה - אולי המחלה הייתה נמנעת ממך,ולא היית זקוקה לסבל הזה על מנת להתפתח. האם הספקות הללו מטרידים אותך ? אני מרגיש צורך פנימי לספר לך, שגם בחיים שלי ישנה מחלה אחרת שגרמה לשינוי פנימי ורוחני. אך אני אינני חושב על העבר ומשתדל לא להוגיע את עצמי בשאלות שאין להן תשובה (כמו למשל אותה השאלה: האם המחלה הייתה נמנעת ממני אילו הייתי מתפתח ועושה שינוי פנימי עוד קודם למחלה?) בייחוד שלצערי המחלה ממשיכה להתפתח בצעדים קטנים ובכך היא מגדילה את מוגבלותי... כאשר אני מרגיש, שבכל מקרה, השלב שבו אדם יודע להימנע מספקות ומחיטוטים עצמיים שלא מובילים לשום מקום, גם הוא שלב של התבגרות והתפתחות, שבוודאי יהיה בקרוב חלק ממך כפי שהפך להיות חלק ממני. אם זה יעניין אותך, פו יקרה (תרשי לי לקצר את כינוייך), אספר כאן על דרכי ההתמודדות שלי: א. מלחמה פיזית: ע"י התייעצות עם רופאים, תזונה נכונה, התעמלות וכד'.. ב. מלחמה רוחנית: לא להרפות מהקדוש ברוך הוא ולא להתבייש לנדנד לו שיעצור את המחלה. (הרעיון הדתי הזה – "לנדנד" לקב"ה הוא רעיון ממש חדש אצלי. רעיון שאותו קבלתי בקוראי סיפרון שיצא לאחרונה בשם: "דיוקן\1 פנחס שדה", הוצאת נמרוד. שתוכנו מכיל שיחות עם הסופר פנחס שדה. ואני מצטט: "אחד הדברים האדירים שיש בתהילים זו העוצמה הזאת של המלחמה על החיים. לעולם אין שם איזו הרגשה: נו טוב, זה אבוד, בואו נעזוב. לא. דוד נאבק כמו נמר כל הזמן. הוא לא יורד מן העניין הזה. הוא מטריד את אלוהים יומם ולילה ומנדנד שיעזור לו, שיושיע אותו, שיציל אותו, שירפא אותו, שיעשה לו פה שיעשה לו שם. הוא לא חדל אף לרגע, וכל זה לא מתוך אגואיזם קטן וחומרני, חס ושלום, דוד היה משורר קדוש, אלא מתוך אינסטינקט שזה משהו דתי, הגישה הזאת. ואני חושב שזה משהו דתי במובן היהודי. משהו בדומה ליעקב כשהקיץ מחלומו בבית-אל שהתנה את אמונתו באל בכך שהאל יעזור לו וישמור את נפשו, ואם כן אז ה' יהיה לו לאלוהים, ואם לא, לא. לכאורה זה טירוף, ברברי, חוצפה, אך באמת זו פסגת הדתיות, כי יעקב ממש האמין בהשגחה פרטית, בכך שהאל עוזר או לא" ), ג. קבלה בענווה: לנסות לקבל בענווה את הימצאותה של המחלה מבלי לחשוב למה זה קרה לי ? להשלים עם המגבלות שהיא יוצרת, ועד כמה שאפשר לא לרחם על עצמי. ד. הודייה: להודות על כל הטוב שיש לי, להתרכז כמה שיותר בטוב, לא לדלג אף לא על פסיק קטן ולא על נקודה קטנה ממנו. לא להפסיק להודות על כל פסיק ועל כל נקודה מהטוב הזה. בדרך של ההודייה אני רואה את התפתחותי הרוחנית העיקרית שבאה בעיקבות המחלה. אודות ההודייה כתבתי בסיפור שפירסמתי כאן בפורום, ששמו: "לפני האבן". פו היקרה, מאחל לך שתהיי בריאה תמיד. ושתמשיכי להתפתח והפעם ללא סבל אלא מיתוך התבוננות, תבונה ורגישות. שלך, פרי מגדים

kung fu

New member
הי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

"את מרגישה שאם היית מתפתחת ועושה שינוי בחייך עוד קודם למחלה - אולי המחלה הייתה נמנעת ממך,ולא היית זקוקה לסבל הזה על מנת להתפתח. האם הספקות הללו מטרידים אותך ?" לא, זה לא מטריד אותי או משהו כזה
אני מודעת לכך שהעבר והעתיד קיימים רק בדמיון. אני משתדלת לחיות בהווה בלבד
תודה על כל השיתוף על עצמך
הדרכים שאני מתמודדת עם הסרטן הן: 1. עבודה עם הילרית, שנותנת לי הרבה כלים לעבוד עצמית. היא מצויינת. 2. לימודי קונג-פו ואמנות היכולת. 3. תזונה יותר טובה מאשר בעבר, אבל הנושא טעון שיפור. חה חה חה. 4. עבודה עצמית במגוון נושאים (אמונות, שפע, קבלה עצמית, ריפוי, דמיון מודרך, מעברים קסומים, מדיטציה ועוד) 5. ספרים. מאחלת לשנינו שנמשיך להקשיב לעצמנו ובהצלחה
מיכל נ.ב.: בטח, תרגיש חופשי לקרוא לי פו

kung fu

New member
ואני אנצל את השרשור לתשובה למיכל

כתבת לי הודעה על הטינה, והיא עברה לעמוד הקודם כבר. ברור...טינה! היתה לי הרבה בעבר
אגב, אני חושבת שגם לואיז היי כתבה על הנושא (טינה) בהקשר של סרטן. תודה וחיבוק! מיכל

kung fu

New member
אני מסכימה איתה אבל.....

זה בטח קשור למערכת האמונות שלי, והייתי מעדיפה לחשוב אחרת או משהו כזה

זכרי שזכותך לחשוב כפי שאת רוצה|חיבו

לך יש אמונות, עליהן גדלת התחנכת. מהם נוצרו אמות המידה שלך ביחס למוסר וביחס חתקשורת עם בני האדם. אני מאמינה שבשנתיים האחרונות עברת כברת דרך לא מבוטלת. עד כמה שהבנתי עשית עבודה מדהימה בעולם החומר וממנו נגעת מעט בעולם הרוח. אני יודעת ע"פ צופן שמך הפרטי מנסיון אישי שיש לך יכולות מדהימות בתוך עולם הרוח ואת פשוט צריכה להחשף אליהם ללא פחד ללא חשש וללא חרדה. יבוא הזמן ותעשי את זה לאחר שתורידי עוד ועוד מסכות ותשלחי המון אור אל פחדייך וככה תמוססי אותם. ביום שתגיעי לחלל לריק ותהיה לך היכולת לשדר אור ותהיה בידך הטכניקה לעשות זאת אז תוכלי להסיר את הפחדים לגמרי מדרכך וככה תתחילי להמריא במעלות מעלה. קונגפו יש לך יכולת אדירה להוריד תובנות לעם. תובנות שרק את מסוגלת לראות. את יכולה להוריד רוח לחומר. את עושה את זה היום דרך הגוף שלך, את לומדת את מקצוע הלחימה. אני מאמינה שבן עשה איתך עבודה נהדרת, יחד עם זאת בגלל שהיתי מורה לחינוך גופני 15 שנה, אני גם יודעת שהפעילות הגופנית נתקעת בנקודה מסוימת וממנה אי אפשר להתקדם יותר למעלה. צריך גשר צריך חיבור ואת זה לא עושים דרך מלחמה, את זה עושים בדרכי נועם ובהרמוניה. אולי הנושא הבא שאת אמורה לגעת בו דרך הגוף היא דוקא מדיטציה בתנועה או ריקוד אינטואטיבי. אני יודעת שאת אוהבת תנועה, אני יודעת שאת אוהבת מוסיקה ושולטת בכל תו ותו גם אם את לא מנגנת על כלי כזה או אחר. תנסי להתחבר למוסיקת הנבל בשלב זה... התרכחי ולמדי לזרום עם המוסיקה הספציפית שמתחברת ישירות אל הרגשות ושוטפת אותך אנרגטית, מן ליטוף כזה... בהצלחה

kung fu

New member
ואוו, הפתעת אותי עכשיו! ../images/Emo2.gif

ממש הופתעתי ממה שרשמת על המוזיקה. קראת בעבר דברים שרשמתי על מוזיקה?, או שזה דברים שאת מרגישה? פשוט זה ממש הפתיע אותי מהבחינה של רמת הדיוק שלך! ביני לבין נגינה/שירה יש אכן מרחק ענק, אבל ביני לבין התנועעות לפי המוזיקה, המוזיקה עצמה, הקצב ועוד, יש חיבור גדול! טוב, ועכשיו כמה תגובות
אכן עברתי כברת דרך לא מבוטלת
לא יודעת למה את מתכוונת במושג "עולם הרוח", אבל אם הכוונה לעבודה פנימית אז אני עובדת עם הילרית (שגם נותנת לי המון כלים לעבודה עצמית), עושה המון עבודה עצמית לבד, עובדת על חלימה (חלומות מודעים), מתפתחת בקונג-פו, מדיטציה, דמיון מודרך, מעברים קסומים ועוד. יש לי הרגשה שהתכוונת למשהו אחר במילה "עולם הרוח", אבל אני לא יודעת למה בדיוק התכוונת
אגב, המונח קונג-פו זה בעצם התפתחות אישית. אני לומדת בשני חוגים. חוג אחד נקרא אמנות היכולת (שזה הקונג-פו ללא אמנות הלחימה - דמיון, נשימה, ריפוי, חישת האני והאחר, הרמוניה עם הקרקע, ועוד ועוד). חוג אחר נקרא: קונג-פו והוא כולל גם את אמנות הלחימה (זה הקונג-פו השלם). אנו בפירוש לומדים איך להיות הרמוניים עם עצמנו, עם היקום, עם הסביבה
טוב, לסיום, ההודעה שלך עשתה לי מאד טוב!! כמה דברים שרשמת מאד התחברו לי לעבודה שאני עושה. אני עובדת על לחזק את האמון שלי בעצמי. אני יודעת שכמו שיצרתי את הסרטן, אני יכולה לשחרר אותו, ואני מחזקת את האמון בכל הדברים שאני עושה, ביכולת שלי לרפא את עצמי, ועוד... ובעיקר מחזקת את הסבלנות שלי
(בהקשר של ריפוי. את יודעת....רצון להיות בריאה...גרררר....חה חה חה
)

היי קונג פו- לא התכוונתי להפתיע|חיב

לא קראתא דבריך הקודמים על מוסיקה. התוים מסתתרים בתוך שמך. אם תרשי לי לזהות את שמך אגלה לך צופן אחד. מה אומר לך התו מי??? על פי 7 הצאקרות. התו השלישי בסולם הצלילים על פי מפתח סול? האם ידעת שהוא מכוון ישירות אל הבטן? שוב אל מרכז היסוד- מרכז בו אנו מביאים חיים וממנו מסתימים החיים? על פי עץ החיים התו מי מתחבר או אל הרגל הימנית שהיא מרכז האינטואיציה הגשמית או אל הרגל הימנית שהיא בעלת אנרגיה של יכולות ריפוי והיא עולם המעשה, ההוצאה של התובנות אל הפועל ההגשמה. האות הראשונה של שמך מחוברת אל המרכז הזה אם תרצי או לא. כמו כן האות האחרונה של שמך ל=לה על פי הצאקרות מחוברת אל העין השלישית יכולת הראיה האינטואטיבית הרוחנית. על פי עץ החיים לה שיכת למרכז הרגש- אל הלב. מה עושה לך הצליל לה? לי הוא משמיע עצבות... חיבור אל הרגשות. יחד עם זאת זה לא הכי בריא, ועלינו ללמוד לנטרל את הרגשות, להפסיק לעבוד עם הלב השמאלי הפיזיולוגי ולגלות את הלב הימני הלב הרוחני ואיתו לעבוד. איתו שולחים אור לעצמנו וליקום. אז עכשיו את מבינה ששמך מכילשישה תוים בסולם מפתח סול ומה שחסר לך זה רק התו סי. התו סי על פי עץ החיים שווה אל עולם ההתנגדויות, אל עולם הזכויות אל עולם הקבלה לעצמנו ועמידה על הדרישות שלנו. אולי זה מה שחסר לך בחיים? אולי אם תגלי את התו סי תמלאי את הואקום והחלל החסר בחייך? אולי זו התשובה למה שאת מחפשת כל הזמן? החיבור אל עולם הרוח, הגשר שמחבר בין שני העולמות. אני מקווה שהצלחתי להעביר לך חלק ממה הוא עולם הרוח עבורי. זו לא רק מדיטציה,או דמיון מודרך. עולם הרוח זה החיבור אל האחד, החיבור אל עצמי החיבור אל היקום כולו ואל יקומים נוספים. החיבור אל השלמות ובגדול מציאת השקט השלום והשלווה לנישמתי זו שפה וזו שלמעלה בחיבור מלא בין השתיים. לא משנה לי באילו כלים תשתמשי או שאשתמש, רובם הם כלים חיובי יחד עם זאת הם נשארים כלים, הם לא עולם הרוח איליו התכוונתי. כלי נוסף שיש בידי היא התפילה, זו שאני מנסחת או זו שמנוסחת עבורי, העיקר שתהיה כלי מספיק טוב עבורי למצוא את הערוץ הנכון להתכוונן לחיבור מלא. האמונה- זה כלי אדיר נוסף מבחינתי, אמונה בלב שלם בעצמנו שלב ראשון ובבורא עולם הנמצא בתוכנו. תקשורת- כלי אדיר: תקשורת ביני ובין עצמי ברמה שכלית ורגשית שלב ראשון, ביני ובין האינטואיציות שלי שלב שני. ביני ובין המדריכים הפנימיים שלי שלב שלישי. ביני ובין המלאכים השומרים עלי שלב רביעי וכו' מבחינת השלבים שיכולים להיות רבים... עד ביני ובין בורא עולם בפקס ישיר ללא מתוכים. יכול להיות שהיום את משתמשת בכלי האמונה. תבדקי מדוע קשה לך להאמין ולאחר מזה ותרי על נסיונות ההבנה ותתחילי לזרום ללא הבנה, פשוט לזרום אינטואטיבית עם החיים ואז הסיפורים של מה שזמנת לעצמך לא יקרו. המחשבה יוצרת מציאות וככל שתתמקדי בחשיבה חיובית ככה המציאות תהיה חיובית ואז תוכלי לגלות את השפע הרב הפזור סביבך ומבקש ממך רק לקטוף אותו. בהצלחה

kung fu

New member
3 דברים ../images/Emo13.gif

1. "מה עושה לך הצליל לה?" - זה עושה לי מאד נעים
"יחד עם זאת זה לא הכי בריא, ועלינו ללמוד לנטרל את הרגשות, להפסיק לעבוד עם הלב השמאלי הפיזיולוגי ולגלות את הלב הימני הלב הרוחני ואיתו לעבוד." למה לנטרל את הרגשות? זה מאד הפתיע אותי. 2. מעניין שציינת את התו "סי". כל הילדות שלי רציתי שיקראו לי סיגל. מעניין מאד
3. "עולם הרוח זה החיבור אל האחד, החיבור אל עצמי החיבור אל היקום כולו ואל יקומים נוספים. החיבור אל השלמות ובגדול מציאת השקט השלום והשלווה לנישמתי זו שפה וזו שלמעלה בחיבור מלא בין השתיים." חיבור אל עצמנו, זה גם לקבל את הרגשות שלנו. לא? (אני שוב חוזרת למה שרשמת על הרגשות). ותודה על הכול מיכל

kung fu

New member
שכחתי לציין שמאד צדקת לגבי:

"התו סי על פי עץ החיים שווה אל עולם ההתנגדויות, אל עולם הזכויות אל עולם הקבלה לעצמנו ועמידה על הדרישות שלנו."

לא יודעת להקפיץ הודעות לכן...

התבונני למעלה בהודעה בשם רגשות. חג פורים שמח

למעלה