KTM 620 EGS סופרמוטו??????????

fungas

New member
כבר יש לך ואתה מפש תמיכה?

יש לך אבל עוד לא הסבת? עוד אין לך ואתה שואל אם כדאי? יש לחבר שלך והוא לא יודע מה להחליט? מה קורה? מה נשמע? שתף אותנו קצת יותר

KTM620SM

New member
חברה, מה אתם רוצים ממנו....

תסתכלו בכרטיס האישי שלו: בתוך פחות מחודש הוא מחליף הירואיזם, מתעניין ב X9, אולי קונה ג'יפ, מוכר XR משופר וחושב על KTM. זה לא סרט, זה סרט מצוייר.

111SM

New member
הלו הלו יא מנייאק תהיו רגועים

זה חבר טוב ותתנהגו יפה הוא מתעניין ב KTM 620 שחר זוכר אמרתי לך ביום שישי אז להיות נחמדים ולא להיות חכמולגים

מה קורה כפרות ? סחטן על

תצוגת השפשף ב"מוטו". מתי אני מביא אליך כנפיים וחומר לקישוט הנבלה הקטומה. לא שאני מתגעגע לXR, אבל הקטום שצעיר ממנו ב- 4 שנים נראה מבוגר ממנו ב-10.

45degrees

New member
זה KTM סופרמוטו!!!!!!!!!!!!!!!!!

קצת ברצינות - אם יש לך שאלה לשאול, תשאל ונשמח לענות עליה כמו שצריך. אם תשאל שאלות כמו זו ששאלת - איזה תשובות אתה מעריך שקבל?

yogev klx300r

New member
כן, ושיאשאיר גם לנו קצת סימני שאלה

יש גם אחרים שרוצים לשאול

שלומי 24

New member
אני מעונין לקנות .....

ראיתי אחד 95 באופרוד......אביב sm111המליץ לי עליו רציתי לשמוע את דעתכם.....וכן יש xr95 680 למכירה

45degrees

New member
הוא כבר מוסב?

כמה דברים לגבי LC4: 1. דגם ה EGS עדיף על ה SC כי יש הרבה יותר שמן במנוע. 2. האופנועים מאוד עמידים, ולרוב החלפים די זולים, אלא אם צריך להיכנס לתוך המנוע - אז הכל מאוד מאוד יקר. 3. לכן - בדוק היטב היטב את האופנוע. אם הוא במצב מכני טוב - אל תפחד לרכוש אותו - האופנועים מאוד עמידים כאמור.

45degrees

New member
זה בסדר. אין בזה רע.

רק תוודא שהכלי נבדק כמו שצריך - כפי שאמרתי הם מאוד עמידים, החלקים זולים - עד שצריך לפתוח מנוע. האופנוע מהווה אחלה בסיס לסופרמוטו בכל רמה - כלי "רוצח" או כלי בינוני.

שחרלרט

New member
אתה מחפש אופנוע ליום יום?

אתה רוצה לקרוע מיגרשים? אתה רוצה לרכב בשטח?

bikerman

New member
אתה רוצה קטום?סופרמוטו?

אתה רוצה לעשות הסבה?המון כסף.הקטום לא מתאים כל כך לשימוש יומיומי,ואל תשכח שזה כלי בן 9.הXR לדעתי,ולאור נסיוני עם הדגם,יתן תמורה טובה יותר,פחות חזק,אולי אפילו בהרבה,לא רכבתי על EGS אף פעם,אבל אמין יותר וזול יותר לאחזקה,זה בטוח. אתה חבר של אביב?!קודם תחליף חברים,אחר כך אופנוע...

45degrees

New member
אתה טועה כאן לחלוטין.

רכבתי עם שלי, אותו מודל (במקור, לפני ההסבות המסיביות) מעל 4 שנים, מעל 50K ק"מ בתצורת סופרמוטו, קווים של 200 ק"מ ביום וחוץ מאחזקה לא היו לאופנוע תקלות. מדי פעם רגלית הילוכים או כבל קלאץ' וזהו. במשך 4 שנים של רכיבה אינטנסיבית. מאוד. לפני כן האופנוע היה בבעלות רוכב שטח ידוע, שרכב עמו בכל מרוץ שהתקיים בארץ בשטח במשך כמה שנים. עד שלא תפתח ותשווה מנוע LC4 למנוע XR לא תוכל להבין את הסיבה העיקרית לעמידות המופלאה של המנוע הזה למרות הביצועים הגבוהים. הנקודה החשובה ביותר בקשר לאופנוע הזה היא שצריך לבדוק אותו היטב לפני הקניה - מדובר על כלי ישן. אם תוחזק כמו שצריך - אין בו טעם לפגם. אם הוזנח - עשוי לעלות ביוקר. עדיין, מול כל יפני בן 9 שנים, האוסטרי הנ"ל - EGS עם המון שמן במנוע הוא עדיף משמעותית מבחינת אמינות. שים לב שבתגובה הנ"ל לא התייחסתי כלל לנושא הביצועים, או משהו אחר - אמינות ועלות אחזקה פרופר.

bikerman

New member
../images/Emo45.gifאין חכם כבעל נסיון.

כמו שאמרתי,יכול מאוד להיות שאני טועה,אבל השורה התחתונה היא שנתנו לבחור מידע על שני הכלים,בתקווה שעזרנו לו. לאחר מה שנכתב כאן ע"י 45,הבחירה קשה.

למעלה