KTM 400 SC

Buysoon

New member
KTM 400 SC

האם בעלים מאושרים של כלי זה, או מכירים אחרים שלו יכולים לחוות דעה עליו? איך הוא ביחס ל-WR 400F?

אז ככה...

לא ציינת באיזה שנתון מדובר... בעיקרון זה כלי חביב למדי ואמין באופן יחסי. רצוי אם יש תקציב לקחת אחד משנת 97 ומעלה (מיתלים). בשנת 99 קיבל קרבורטור חדש ותגובת המנוע משופרת. עקרונית כבד יחסית למה שקורה היום בשוק, חזק מספיק למשתמש הבינוני ובודאי למתחיל, מתניע בקלות, ואם המתלים מכוונים טוב גם יכול לשרת אותך בנוחות ובאופן ידידותי במגוון סוגי קרקע. אני אישית עברתי מעל שלוש שנים עם אחד כזה ונהניתי. ה-WR לעומתו חזק יותר, מיתלים טובים יותר ש"מגהצים" שטחים קשים טוב יותר, קשה להתנעה, ובדוק טוב שנתון - לי אישית נדמה שהיו שנתונים בעייתיים. ה-WR פחות מתאים במצב עמידה לגבוהים (לא בלתי אפשרי) עקב מרווח גובה קטן יחסית בין הכידון לרגליות. על כל שאר הדברים תשמע דעות חלוקות והרבה... בחירה מוצלחת.

Buysoon

New member
תודה רבה חליל

האם יש לכלי בעיות אחזקה מיוחדות? האם ניתן להרכיב את הקרבורטור של 99´ על כלי מ-97´?

עקרונית...

ל- 400SC אין בעיות אחזקה מיוחדות, הוא אמין ובנוי לתלפיות. נהוג לומר שהוא רגיש לחדירת גרגרי חול למנוע ולכן יש לשים לב לסדקים אפשריים בתיבת האויר או בחיבורי הגומי לקרבורטור. אני אישית קניתי אחד שכפי הנראה עבר טראומה כזו - ושיפוץ המנוע עלה בשנת 98 למעלה מששת אלפים ש"ח טבין ותקילין...
יש מצבים באנדורו צפוף שהוא עשוי להתחמם ולהגיר נוזלים החוצה (ל-WR אגב יש מערכת סגורה ומיכל אגירה בניגוד), אך בעיקרון - אין בעיות מיוחדות. לגבי שינוי הקרבורטור - המקום לשאול את השאלה היא אצל אוריה או עופר ממוסך "אופרוד".

והדובון ממליץ ..במחיר הזה רק ורק WR

עזוב אותך מהרקחת סביב הק.ט.מ מומלץ בחום הימהה אמין פי 100 מהאוסטרי ואני לא משוחד היות ואני נוסע על אחד כתום ומקלל כל רגע ( אה יה חליל )

לא יצא לי להתעסק עם כתומים אז

אולי תספרו לי קצת על האמינות שלהם ועל קלות השגת חלפים?

נו באמת...דביבון...

אמין פי 100? ואתה כותב אני לא :"...אני לא משוחד היות ואני נוסע על אחד כתום ומקלל כל רגע..." קודם כל דביבון - אתה רוכב. אח"כ כשאתה רוכב אתה רוכב על דו-פעימתי. ולפני זה , הדו-פעימתי הספציפי שלך...אין מילים... אתה לא יכול להשוות דו-פעימתי למרובע. קבל : אופנועי שטח מקצועיים כדוגמאת K.T.M זקוקים לטיפולים שמבוצעים ע"י הרוכב/ת ללא קשר לטיפולים שוטפים שמבוצעים במוסך השרות היועצת קובעת , כן קובעת ושים ליבך הדובוני : טפל כמו שצריך ב-K.T.M שלך , גם במרובע פעימות וגם בצווחני , אין אופנוע שטח מקצועי אמין ממנו הנפשות שאתה מנסה לעשות לחרא קירי הכחלחל לא מובנות.

למעלה