KTM 300 SM

Moo Moo

New member
אין לי הרבה ידע בתחום הסופרמוטו...

בגלל זה כל השאלות, מבין כן
ניראה לי שבסוף הבנתי מה כדאי לי לחפש, ומה לא, אפילו עשיתי מאמצים כדי למתוח את התקציב כמה שאפשר מבלי לפגוע בתקציב שמיועד לליגת הקטנועים ואני מקווה שאוכל להעמיד סופרמוטו תחרותי בקרוב ולהצטרף גם לליגה (ולא אני לא בונה להישאר במתחילים יותר מידי
))

סיני 1

New member
מומו, אם לא אכלת צינור עד היום????

הצינור מחכה לך בצורת KTM 300, בפירוש מחלת לב לשמה, מנועים בעייתיים,מ'ע הצתה חולנית ובעייתית, רוב הכלים במודלים האלו שחוטים ומתים, חלקים במחירים בשמיים, עדיף כבר לקנות הנפילד 500 בולט תוצרת הודו, ולהסב אותו לסופרמוטו, יותר מאשר להתעסק עם הזיפט בצורת KTM300. נקווה שתשקול את זה בכובד ראש לפני שתעשה טעות כואבת.

Moo Moo

New member
סיני למה לתת תשובה...

שלא קראת את השרשור עד הסוף?
כבר ירדתי מה300 בשנתונים האלה. הבנתי שאין מה להתעסק איתם.

KTM620SM

New member
למה 620?

לדעתי ה-620 הוא אופנוע מצויין בתמורה שהוא מציע לשקל - כל עוד הוא מיועד למסלול. ל SC יתרונות נוספים כמו משקל נמוך יותר, תנוחת רכיבה עדיפה בגלל השילוב של כסא מיכל. חוסר השמן שצויין, הוא לא רלוונטי לדעתי. מ-ע-ו-ל-ם לא התחממם לי האופנוע בתנאי מסלול סופר מוטו - הוא כן מתחממם בדיונות (למה לנסוע שם) ובאימוני סע-עצור סטייל הקפת פילונים בשטח (בקורס של כפיר לדוגמא). אפשר להפוך EGS ל SC ע"י החלפת כסא/מיכל ושלדת זנב (כמו שחרלרט). בעיות נוספות שניתקלתי בהן עד היום: המזלג המקורי מעט צר (המרחק בין הטלסקופים) ובקפיצות הצמיג (שרחב יותר מצמיג שטח) נוגע בטלסקופים ואצלי אפילו שבר אותם. קרבורטור - כבד ורגיש לתפעול - אבל אפשר לחיות איתו. גיל - אין מה לעשות, כמה שהכלי יהיה שמור (מי כמוני יודע, קניתי את האופנוע במצב כמעט חדש), הגיל עושה את שלו ויש בלאי "מוזר" שאין בכלים חדשים יותר (עדיין) - ברגים שכבר לא מתהדקים כ"כ טוב, חופשים במיסבי הזרוע והבולם האחורי וכו'. יתרונות - מלאי חלקים גדול מאוד ב EBAY גרמניה. חלקים של KTM מתאימים מדגם לדגם ומשנה לשנה. כוח מנוע במצב סטוק ש XR ו TT יכולים רק לחלום עליו. חסרונות - ישן, קטר (ארוך וקשה לסובב אותו), כבד (יחסית לדגמי הרייסינג והכלים המודרניים), אין סטרטר ויכול להיות סרבן אחרי נפילה. סה"כ - ב-20K לכלי תחרותי אין לך ממש אופציות - או כלי מוטוקרוס (ארבע פעימות) ישן או 620. בהצלחה

כRובי

New member
לדעתי

גם אם נרכז יחד את כל ההודעות שכתבת אי פעם בפורום סופרמוטו, לא נגיע לכזו הודעה ארוכה. אבל זו רק דעתי, כן?

Moo Moo

New member
../images/Emo45.gifתודה על ההסבר. למעשה...

אני יקח את הזמן עד שאמצה כלי טוב ושמור. אז בעצם אני מחפש KTM 620 EGS/SC, או 300 מודל 98-99. סבבה לא? תודה לכולם

למעלה