KTM 300 SM

Moo Moo

New member
KTM 300 SM ../images/Emo53.gif

(השאלה עלתה גם בפורום שטח אבל אולי יש פה אנשים עם נסיון על הדגם). משרשורים שקראתי עליו הוא מתאים לי בתור בסיס, חזק קל ואמין, זול לקנייה ותחזוקה, חוקי, ולא בולע צמיגים כמו 4T חזק. 1. עכשיו ב-98 השילדה שונתה, מישהו יודע אם השינויים שהשילדה / אופנוע עבר ב98 הם מספיק רציניים כדי "לא לגעת" ב97 ולחפש רק מהדגם החדש? (95/97 נכנס יופי בתקציב כולל יישור קו, 98 קשה למצוא ו99 יקר לי
) 2. האם ניתן לשנות ברשיון את מידות הג'אנטים ל17"? הערות/הארות יתקבלו בברכה.

45degrees

New member
תשובות:

2. לגבי הרשיון - כנראה שלא, אבל למה זה חשוב לך? ממילא זה לא אופנוע מתאים לרכיבת כביש. 1. לגבי השינויים. בזמנו אני זוכר שהם העמידו את הדגם החדש במצב יותר טוב באופן מהותי מהדגם שלפניו. מבחינת סופרמוטו אני חושב שזה רלוונטי כי אם אני זוכר נכון אז המומנט והכוח הזמין בסל"ד בינוני ונמוך השתפרו. כלומר המנוע הפך ליותר "עגול" וזה בדיוק מה שחשוב לסופרמוטו. מבחינת מיתלים וכאלה - אני לא יודע מה ההבדלים ואם הם רלוונטיים עבורינו. רק לציין שאם יש שם מזלג WP 50 רגיל (לא הפוך), מאוד קשה להכניס שם צמיג קידמי בלי שייגע בשום דבר. מוזר, אך בדוק.

Moo Moo

New member
תודה, אבל...

אני עדיין לא יודע אם לחפש 98, או 95-7
עכשיו אני צריך לברר גם לגבי המזלג והמנוע

34TK

New member
מוווווווווווו

אם כבר תמתח יותר את התקציב ותרכוש את דיגמי 2000 2001 עם מזלג הפוך שינוים במנוע לטובת העברת כח חלקה יותר בולם אחורי PDS עדיף מעט יותר מהדגמים הראשונים ובכלל כל המכלולים חדשים יותר . אל תנסה לחסוך בעלות הכלי כי תשלם את "הרווח" בתיקונים למיניהם. אם אין לך כרגע תקציב לשנתונים 00\01 המלצתי תשאר עם הGS ותחסוך שקלים.

Moo Moo

New member
01 - מחירון 32,000... יקר לי.

ומחוץ לאופציה. האפשרויות כאלו: 95-97, זולים ויש סבלנות עד שאמצע אחד טוב+ משאיר הרבה כסף בצד לתיקונים/שידרוגים. אם זאת מדובר על "הצורה הישנה", עם מתלי אקסטרים 50MM, שהבנתי שהם מתעוותים תחת רכיבת SM חזקה וקשה להיות "תחרותי" איתם. 98 - אין כמעט למכירה כרגע, אמור להיות בצורה החדשה עם מתלי WP 48MM הפוכים, אם אני קונה 98 זה אומר שיש לי אופנוע ביד ובלי יותר מידי כסף בצד לתיקונים ויישור קו. לדעתי השאלה היא כמה לא מתאימים מתלי האקסטרים 50 לרכיבת SM, או כמה עדיף ה98 על 97.

שחרלרט

New member
מומו בחיאת ראבק

תעזוב אותך משטויות,ותקנה 4פעימות. לא מיתלים לא שלדה,צריך לרכב,והרבה בשביל להיות תחרותי. 300 בשנים האלה זה נבלה סרוחה שרק תתקן כל היום. אין מנוס אופנוע טוב עולה כסף ואופנוע מירוץ טוב עולה יותר כסף

Moo Moo

New member
מעדיף 4 פעימות אבל לא ממש בא בחשבון

יש לי כשרון מיוחד לפוצץ מנועים בגאזים עד שהם מרימים ידיים ומתפוצצים בעצמם בפיגוע התאבדות עם הכיס שלי. מעדיף זה יהיה 2T ולא 4T
איכלת צמיגים גבוהה ב4T שיקול ממש משמעותי בשבילי. בכל מיקרה החלטתי ללכת "עד הסוף" ואני אחפש 300 98 או 99, גאנטים 17, קצת עזרה ולימודים מלוקה227 ויהיה בסיידר

45degrees

New member
2T לא יאכל צמיגים יותר לאט.

ואם תתחיל עם 4T שמור ואמין תגלה שהאחזקה יותר זולה משמעותית מ 4T. בנוסף, KTM300 בקטגורית S1 (כאשר תעלה אליה) יוכל להיות תחרותי ממש רק בשפיצרינג. האם לדעתך תוכל לפוצץ מנוע של KTM620 בגלל גאזים ברכיבה בשפיצרינג? ????

Moo Moo

New member
עפ"י כפיר...

2T יגמור צמיגים לאט יותר. בכל מיקרה, כרגע יש לי נטייה לדו"פ, אבל בכל מיקרה איזה 620 מתאים יותר לSM? ה LC4, הSC או הEGS? ומאיזה שנתונים רצוי לקנות (באזור ה20K+-).

45degrees

New member
צמיגים תלויים ברוכב ובכוח מתפרץ

אם הרוכב נוהג להחליק המון הצמיגים ייגמרו מהר. אם לאופנוע יש כוח מתפרץ הצמיגים ייגמרו מהר, כי יהיו יותר החלקות מאשר עם כוח לינארי. לגבי 620 התשובות פשוטות יותר: 1. שנתון לא חשוב, העיקר שהכלי יהיה כמה שיותר שמור במחיר שמתאים לך. 2. EGS הוא הכי טוב בגלל שמכיל הכי הרבה שמן מנוע, וכי חלק גדול מהשמן מאוחסן בשלדה המשמשת כאמצעי לקירור השמן.

Moo Moo

New member
את הנושא הזה אני ישאיר לכפיר...

שבטוח יסביר טוב יותר ממני. כמה תחרותי יהיה EGS620 סטוק עם צמיגים טובים ומערכת בלימה?

Moo Moo

New member
כמה קשה למצוא 620 EGS טוב?

כי מבדיקה קצרה באינטרנט כמעט לא ראיתי למכירה (למעשה שום דבר פוטנציאלי)

שחרלרט

New member
אתה יכול לשאול את KTM620SM

ןואם תבקש יפה אז אולי הוא יסכים למכור,ואם כן אז פשוט תגיד כן לאיזה מחיר שהוא יבקש.

Moo Moo

New member
קצת אאוטינג לא יזיק עכשיו ../images/Emo3.gif

לא ניראה שהוא מבקר הרבה בפורום SM - אפשר גם בפרטי כמובן.

45degrees

New member
תנסה לרכב על כמה כלים שונים

במסלול, עם רמות שיפור/חוסר שיפור שונות לפני שתחליט.

Moo Moo

New member
מזאת אומרת עם רמות שיפור / חוסר...

אתה מדבר על הKTM של KTM620SM? שהוא משופר או על משהו אחר? עכשיו אני בכלל לא יודע מה לחפש. יש עוד דעות בנושא?

34TK

New member
מוווו חלס כל 620 סטוק יהיה תחרותי

כמו XR600 או 650 משופר ואם תשפר את הקטום אין בכלל מה לדבר!

למעלה