KTM שולטים

כ לוין

New member
כל הכבוד על הביצוע

ועוד על צמיגי T63 (הלא כן?), לא פשוט בכלל. למה אתה לא מגיע לרכב בשפיצרינג? אחד מתחיל, האחרים באים אחריו (בקטע של 50 סמ"ק).

../images/Emo45.gifגרסיאס

כמעט, MT21, אותו חרא
הצמיג פשוט מעולה על אספלט, עוד לא קרה שהראה סימני חולשה בהטיה, גם בהטיות חדות יותר מזו (מישהו אמר 45??). שפיצרינג? התימני כמעט ושכנע אותי לפני חודש לבוא לאימון בשישי ולהתאמן איתכם, בשבריר של מחשבה החלטתי שאני מגיע קודם פעם אחת בתור צופה, לראות מה הולך ומי נגד מי...מיותר לציין שכשיצאתי משם חזרה לכיוון ביתי היה לי שיתוק חלקי באוזניים ולא הפסקתי לגמגם עד השבת למחרת
אגב קלעת בול, הנושא חם על האש ויש ניסיון לארגן קבוצה של אופנועים 50 סמ"ק לאימונים ותחרויות.

כRובי

New member
הנה עוד השכבה בזווית יותר חדה

רק כדי לרצות אותך
יותר נמוך מזה, אי אפשר

MexMex

New member
ק.ט.מ. שולטים, בקטגורייה הפתוחה

בקטגוריית S2, לא ממש הלך להם.... מתי הונדה יצליחו להוציא את האפריליה מחוץ לחוק? אני מניח שבאירופה קצת קשה להם, אבל אני בספק אם הם יתנו לאפריליה המדהימה להיכנס לקטגורייה הזאת בארה"ב....
M.

45degrees

New member
למה לא? לא רשום בשום מקום

שסופרמוטו צריך להיות מבוסס על מנועי סינגל. כל הקטע עם סופרמוטו הוא שבתחילת הדרך התחרו עם כל מיני אופנועים עד שגילו תצורה אופטימלית. היו אפילו הארלי, ומרובעי צילינדרים. עכשיו אפריליה מצאה תצורה אופטימלית חדשה בקטגוריה הקטנה - מה רע?

MexMex

New member
יש הרבה רע...

מבחינת מפעל גדול כמו הונדה, בכל אופן. נכון להיום, אפשר להגיד שהונדה שולטים בקטגורייה הקטנה בארה"ב. אין להם את הרצון לפתח מנוע V2 שיתחרה באפריליה, מכיוון שהשוק קטן מדי בשביל ענק שכזה. המפעלים האירופאים הקטנים, הרבה יותר זריזים והרבה יותר מומחים באופנועי נישה. מכיוון שמה שמעניין את הונדה, זאת השליטה בשוק, ולא דווקא האבולוציה המוטורית, הם יעשו הכל כדי לאסור על האפריליה להתחרות מולם. באנגליה כבר התחיל העניין, בארה"ב זה גם נובט בימים אלו... M.

כRובי

New member
מזכיר לי משהו הרצון הזה

להשתלטות - וזין (שתמיד חוזר כמו במורנג) על האובלוציה המוטורית. מזכיר לי את הלברדה V6 שנחסם על ידי הונדה שאח"כ נאלצה להתמודד עם אותו איסור בדיוק ופיתחה כמענה את ה-NR750...(ניתן לקרוא עוד על הנושא, כאן)

MexMex

New member
אני מחכה לרגע שהבומרנג

יעוף להם לפנים... אם זה בדמות איסור על משהו שלהם, או אולי האמריקנים יבינו מה הם מפסידים, ויצביעו ברגליים... בספק אם זה יקרה, אבל אם לליטל מקס מותר לפנטז, אז גם לי... M.

שחרלרט

New member
KTM לא משקיעים את יהבם בS2

רק רוכב מפעל אחד לעומת שני אפריליה.כמובן שזה עדיין זה לא תירוץ ולדעתי הם יכולים יותר טוב.

למעלה