kshe ani ba aretz

Ruslan Sirota

New member
kshe ani ba aretz

kol shavua ani sham.... menagen ad ha boker. Be yamey shlishi. ... Haveray nitzlu be nes... elohim

mickeym

New member
../images/Emo16.gif לזכר ההרוגים

רפואה שלמה לפצועים! מזעזע. ינאי וייס ז"ל, הגיטריסט שנהרג, היה המורה למוזיקה שלי בחטיבה לפני אי אילו שנים...
מכר אחר שלי נפצע בפיגוע, ויצא בנס. אני הייתי במייקס, ועזבתי 2 וחצי לפני הפיגוע

Ruslan Sirota

New member
yooo elohiim

ha tmuna shelo ba iton.. ani lo maain.. hu neherag hu kol kah ahav lenagen, ve samah lirot oti kol pam she haiti ba. eyze ish ragua hu haya.. ahav muzika...

seafox

New member
עצוב בהחלט

לראות אנשים טובים מתים. יותר עצוב שלא ניצלנו את המצב עם המלחמה בעיראק לטובתנו אנחנו בצרות. ברכות החלמה מהירה לפצועים ותנחומים למשפחות ההרוגים.

greblin

New member
../images/Emo16.gifהפיגוע במייק'ס פלייס

אני רוצה להשתתף בצער משפחות ההרוגים. מאחל החלמה מהירה לפצועים, ביניהם תלמידי בית-ספר "רימון" אביב, אלפרדו, אריאל ומספר תלמידים נוספים שאיני יודע את שמם. ליאור .ס. אקדמיה-רימון, רב-תחומי ביצוע ג'אז.

locnar

New member
המוסיקה בראי הטרור

החלמה מהירה לפצועים, ומנוחה שלווה בצל השכינה לנרצחים. מי יתן וה' יקום דמם ויכה את אויבינו בשכול וצער. גם כן יעד לפיגוע... ג'ם סשן... רק אויב חסר צלם אנוש מסוגל לכך. מי שאין בו צלם אנוש לא זכאי לזכויות אדם ולהגנת החוק הבינ"ל (אמנות וכו') והדמוקרטיה. אי לכך, יש גם להפעיל הגנה עצמית אקטיבית יותר, וגם למצות את הדין ביתר חומרה עם הרוצחים (הצעה שלי - במקום להוציא אותם להורג, לשלוח אותם לרימון... סתם...) ולהרתיע בכל אמצעי. למרות שזה לא פורום פוליטי, גם לאוהבי ג'אז-בלוז יש דעות, אז אני מרשה לעצמי לומר ששלום עושים עם בני אדם, ולא עם פסאודו קורבנות כיבוש, שיודעים רק את שפת הכח והמוות, ושאיפתם הלאומית היא לא מדינה עצמאית ושלום, אלא התאבדות וג'נוסייד נגדנו. הציונות תנצח. כי היא עצמה ג'אם סשן היסטורי של קיבוץ גלויות וגורל קדוש. מי יתן והג'אם הבא יתקיים על הר הבית, במקום בו שוכן שיקוץ הרשע של הווקף, ועתיד לקום בית שלישי. תהא מנוחת הנרצחים עדן.

למעלה