KOSHER

י א ל ו

New member
מבקשת המלצה...

הפילו עלי עונש - למצוא מסעדה איכותית, באיזור תל אביב (עדיף בתוך תל אביב, אבל גמיש) שתהייה מעולה - אבל הקאצ'- חייב להיות כשר. כולם בקטע של בשר חוץ מאחד שצריך גם אופציות טובות לא בשריות... יש לכם אולי המלצה?

SnoopyGirl 25

New member
מבקשת המלצה

על מסעדה טובה באזור המרכז, עם עלות של 100-120 ש"ח לבנאדם. חשוב שתהיה כשרה, ושיהיה בה גם בשר טוב וגם אופציות טובות לצמחונים. תודה! :)

ספיר0105

New member
אנטריקוט בנחלת בנימין

מסעדה טובה ויש גם אופציה או שתיים ללא בשר. אם רוצים יותר גורמה אז יש את לה רה לה גפה ביפו.

meravbr

New member
בדקת את ההמלצות שהובאו כאן בשרשור

שכבר יש כאן על מסעדה כשרה? תנסי אולי גם לעשות חיפוש בפורום לפי המילה "כשר"...

גסטרו

New member
הצרוף קשה אבל נהנינו בל'אנטרקוט

וגם בביסטרו 56 בארנה אכלנו ארוחת ערב עם אורח מחו"ל והיה טעים אם כי איני זוכרת אופציה לצמחונים של אוכלים דג. רב המסעדות שמגישות בשר טוב אינן מתעמקות במאכלים צמחוניים - כשרות ולא כשרות עד אחת כמה וכמה כשרות שמנועות מהכנת מאכלים חלביים.

י א ל ו

New member
../images/Emo51.gif עוד משהו? הרעיון הוא מקום

יוקרתי, זה ל"חגיגה" קטנה...

ננה f

New member
גם אלהמברה ביפו

אחותה הגדולה והיותר מפוארת(ונדמה לי שגם יותר כשרה) של ל'אנטריקוט.

mars4

New member
סטפן בראון באלנבי

גם מעולה, גם מקום מאד יפה, וגם אופציות למי שלא אוכל בשר. למי שכן, לא לוותר על האנטריקוט 300 גר'.

י א ל ו

New member
כן, זו הבעיה - אני לא מכירה כלום

כשר בתל אביב... את סטפן בראון אני דווקא מכירה
בנתיים אלהמברה נראה לי. הבעיה היא שאין יותר מדי אופציות למי שלא אוכל בשר... אם יש למשהו עוד- אני אשמח!

ננה f

New member
יש גם את

פאסיפיק ברח' הירקון ויש את 2C בקצה השפיץ של עזריאלי שלדעתי עכשיו כשרה, אם כי אני לא מתחייבת על האוכל בה . ויש את ביסטרו 56 במרינה בהרצליה שאני לא ממליצה עליה(המרגרינה הרגה אותי), אבל שומרי כשרות מקומיים נשבעים בה.

י א ל ו

New member
משהו יודע על 2C ? המיקום שווה

אבל איך האוכל? זכור לי ששמעתי שביחס למחיר- לא שווה, אבל אם אני טועה, תתקנו אותי...

איריסג

New member
ברונו

החזירו לנו את האמון באוכל כשר... וגם קלודין ביהוד הפכו להיות כשרים לאחרונה

איריסג

New member
על מה בדיוק התמיהה?????

אנחנו לא אוכלים בד"כ במסעדות כשרות, שלא לומר ממש משתדלים להמנע. אלא שבנזוגי מאד אוהב את איל שני, ושמענו דברים טובים על ברונו (למרות שאיל שני כבר לא שם, אני יודעת). ולכן בוולנטיינ'ס (פברואר, לפני כמה וכמה חודשים) עשינו נסיון וממש ממש לא הצטערנו.

גסטרו

New member
שמחה שצליח לכם, לנו לפני שנה ממש לא

וגם בקורת עדכנית מסועד שעל דעתו אני סומכת כאן' ומאיל שני אכן נותרו שם רק ניסוחי התפריט המפתים (תפריט שעיון בו גרם לנו להכנס לשם לפני כשנה ).

למעלה