koRn

rotemo

New member
koRn

מישהו יכול להגיד לי מה השיר הכי יפה של koRn?

AmOrPhiS

New member
באמת...

all day I dream about sex???????? שיר יפה???????? יש דבר כזה שיר יפה של קורן?

a_duck

New member
האמת היא ש...

הדיסק הראשון היה לא כל כך גרוע...וגם בדיסק השלישי היו כמה שירים בסדר...די הגזמתי כשאמרתי שאין להם שירים יפים...יש להם שירים נחמדים שאפשר לשמוע...אז אני אנסח את זה אחרת... יש שיר לא אידיוטי של קורן?

AmOrPhiS

New member
את האמת שאין כזה

מלים חסרות טעם וצרחות מיותרות אני דווקא בעד צרחות אבל רק אצל אנשים שבאמת יודעים לצרוח

a_duck

New member
הנקודה שלי היא...

שיש להם כמה שירים שאפשר לשמוע והם לא ממש מכוערים...בגלל זה שיניתי את זה ל"יש דבר כזה שיר לא אידיוטי של קורן?" כי זה נכון מה שאמרת כל השירים שלהם אידיוטים עם מילים מטומטמות אבל יש כמה שירים שהמוזיקה שלהם בסדר...

BlackShadow

New member
הממ..

אני מסכים שקורן הם חראות ובלה בלה... אבל היו שני שירים נורמליים בדיסק הראשון: faget ו- daddy אלו שני השירים הכי נורמליים של קורן...וגם המילים יפות... בשיר דדי הוא בוכה כל השיר...מעניין אם זה באמת או שהוא עושה את עצמו mr. sensitive

a_duck

New member
דווקא את השיר הזה הכי שנאתי..

כל פעם ששמעתי אותו זה עשה לי איזה כאב ראש...טוב נראה לי זה בגלל שהיו מראים אותו כל הזמן בסופרוק ושמעתי אותו קצת יותר מדי...

Ever ~After

New member
FAGET?!?!?

אתה יודע בכלל מה הפירוש של המילה הזאת? זה אומר- מתרומם/הומו/קוקסינל או מה שתרצה! מילים יפות? על מה אתה מדבר בכלל?? הוא צועק שם- IM JUST A FAGET FAGET!!! והוא צורח שם כמו איזה לסבית מסכנה, או כמו הומו שדרכו לו על הביצים....

BlackShadow

New member
אממ...

באמת? לא ידעתי... הוא פשוט מספר בכנות מה עבר עליו במשך כל חייו... שיר דיי דפוק אבל יחסית לכל שאר השירים של קורן הוא בסדר

יש ויש

אז יש את Faget שזה אולי סתם פילר ששיעמם להם אז הם החליטו לצעוק משהו (שהוא גם לא נכון, אגב, מן הסתם.) אבל יש גם שירים שהם לא כל כך "אדיוטים", טרחתם לברר בכלל על מה השירים האלה? למשל Make Me Bad, שכל כך עושה להוא כאב ראש, מדבר על הפיתוי במין לבן אדם נשוי, אז אולי זה לא כך כך מדבר אליכם אבל אני לא רואה את האידיוטיזם ואחרי שמבינים את העיקרון של השיר (אם טורחים לעשות כך), אפשר גם להבין שהקליפ דיי מתאים. יש עוד שירים, שהוא רשם למשל על הבן שלו Justin ועוד כמה. מה אדיוטי בזה? הבן אדם כתב (לפחות חלק מהשירים) מהלב ולא כי שיעמם לו, אחרת למה שהוא ירשום על אישתו ועל הן שלו??? כן, אני יודעת שזה לא שיא האיכות המוזיקלית, וגם אני לא הכי מתחברת למילים אבל אני נהנת לשמוע את זה, ואני לא רואה את האידיוטיזם פה. סליחה מראש. . Beyond Those Lifes -

metal head

New member
חחח בזמן האחרון יש הרבה שאלות

מצחיקות, אבל זאת.... זה משהו באמת מצחיק כאילו שיר יפה וקורן זה משהו שלא מתחבר בכלל, חח נו באמת קצת רצינות חברה...

Black Rose

New member
הגיהנום קפא והחזירים מעופפים (לינץ´

הגעתי למסקנה הזו כי אני לא מסכימה אף פעם עם a_duck אבל אני אסכים עם הניסוח שלו: יש שיר לא אידיוטי של KoRn? אף פעם לא סבלתי אותם... קראתי להם תירס הרבה זמן... תירס רקוב... (אני מרגישה עוד לינץ´ בדרך)

למעלה