KODT שאלה לפני משלוח קישורים מיותר לכאורה: מישהו כאן לא מכיר את Knights of the Dinner Table?
S shlomz New member 5/11/02 #1 KODT שאלה לפני משלוח קישורים מיותר לכאורה: מישהו כאן לא מכיר את Knights of the Dinner Table?
H hsotrt New member 5/11/02 #2 מכיר ומכיר!! ואף השתתפתי בKODT האחרון בביגור 2!! הייה פיצוץ!! וג´וני תיקן אותי...
S shlomz New member 7/11/02 #3 אוקיי, בבקשה: למי שלא מכיר (וגם למי שכן): KODT - אתר הבית אנימציות סיפור בהמשכים )
S Soul Cake Duck New member 8/11/02 #4 לא הכרתי עד עכשיו אבל תודות לאנשים חסרי לב כמוך, עכשיו אני מכיר. ממכר מאוד... מאיפה אני אשיג את הכסף לקנות את שבעים ומשהו החוברות שלהם? תודה רבה shlomtz, רוקנת אותי.
לא הכרתי עד עכשיו אבל תודות לאנשים חסרי לב כמוך, עכשיו אני מכיר. ממכר מאוד... מאיפה אני אשיג את הכסף לקנות את שבעים ומשהו החוברות שלהם? תודה רבה shlomtz, רוקנת אותי.
H hsotrt New member 9/11/02 #5 עזוב אותך מכסף!! [פסססט.....תוריד מקאאזה] וחוץ מזה הרצה חייה של אנשים שמריאים משהו שהם כתבו יהיה יותר טוב!!
עזוב אותך מכסף!! [פסססט.....תוריד מקאאזה] וחוץ מזה הרצה חייה של אנשים שמריאים משהו שהם כתבו יהיה יותר טוב!!
S shlomz New member 10/11/02 #6 לקמצנים ולדלפונים../images/Emo8.gif (שאני נמנה עליהם... לצערי) http://www.mud.co.uk/richard/kodt.htm