Know Your Enemy

meandmeandme

New member
Know Your Enemy ../images/Emo46.gif

אתמול חשבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שכדי להעריך מוסיקה טובה באמת אני צריך לעמוד פנים אל פנים מול מוסיקה מזויעה. אני עושה את זה כל יום מול האמטיוי אבל זה לא נחשב. אני יסביר לכם למה. באמטיוי הכול חרא (כמעט הכול) אז אי אפשר להבדיל. הסוג מוסיקה שאני ואתם שומעים הוא יותר.. אממ.. בואו נומר איכותי. אז אני צריך להכיר משהו גרוע ממש מהסגנון מוסיקה שאני עוסק בו. אז הנה לכם משימה לא קלה. If you choose to accept it עליכם ל"המליץ" לי על אלבום גרוע שאתם חושבים יעזור לי עם הבעיה שלי. יש לי בקשה אחת רק: האלבום חייב להיות אלבום שקניתם ושנמצא אצלכם בבית. לא איזה משהו ששמעתם עליו שהוא גרוע. אממ.. בהצלחה ותודה.

קרימזון

New member
די קינקי אבל

Emerson Lake & Palmer - Pictures at an Exhibition זה מוזר כי האלבומים Emerson Lake & Palmer ובמיוחד Tarkus שיצאו לפניו מעולים ואפילו יותר טובים הם Trilogy המעולה (האהוב עליי) שיצא אחריו ו Brain Salad Surgery שיצא לאחר מכן. חוץ מהקטעים The Gnome ו Blues Variations במיוחד שהם קטעים חזקים האלבום מאוד רפטטיבי ודי משעמם.

epitaph

New member
דוגרי!

תמונות בתערוכה זה האלבום היחיד שיש לי של אמרסון,לייק ופאלמר שיש לי והוא אכן מסריח.עוד אלבום די מסריח הוא Three of a Perfect Pair של קינג קרימזון,לצערי הרב אחד הנפילות הגדולות של פריפ.אולי חוץ מהחלק השלישי של "לשונות עפרוני במקפא" אין שם שירים ששווים הרבה.

Liricooli

New member
דווקא אני אוהב את pictures

מאוד אפילו. אני לא חושב שאפשר להשוות אותו לדיסקים האחרים, כי פה הם עשו קאוור ליצירה קלאסית (שלטעמי, גם היא מצויינת) של מלחין בשם מוסגורסקי. (Mussagorsky.) זה רק מדגיש את העניין שכל אחד והטעם שלו. לירי

orbiti

New member
לדעתי זה אלבום מעולה

והקטעים החזקים שם הם הביצועים ל-baba yaga. אמרסון לקחו כאן את הקטע המקורי מתוך היצירה של מוסורגסקי, פיצלו אותו לשלושה חלקים, והוסיפו ביניהם קטע רוק כבד משעשע במיוחד (עם שירה). לדעתי, בקטע המסוים הזה הביצוע של אי אל פי אפילו מתעלה על העיבוד המפורסם לתזמורת של ראוול (אותו מציגים מדי פעם בקונצרטים מוסברים לבתי ספר, למי ששומע על זה, כדאי לנסות להתברג פנימה).

Jam Head

New member
אני ממש לא מסכים איתך....

קודם כל אין כזה דבר מוסיקה " גרועה " . כל אחד וטעמו האישי. אתה יכול לציין שאולי המוסיקה שלך יותר מורכבת טכנית או לירית , מאתגרת קצת יותר , אבל לכנות מוסיקה אחרת כ- " גרועה " זה כמו להגיד על אוכל שהוא גרוע. כל אחד ודעותיו , ולגביי בלינק 182 , שהיו בעבר ( שלושה אלבומים ראשוניים שלהם ) להקת פאנק-רוק , מאוד איכותית , ואני חייב לציין שבעבר הייתי מעריץ די גדול שלהם , ועדיין יש לי שלושה אלבומים שלהם. ככה שאני לא אוכל לענות על השאלה המטופשת הזאת...

Miss CB

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה... יש איכות קצת פחות טובה אבל גרועה? הכל לפי טעם אישי.

GeForce 5

New member
תשמע, קודם כל...

השאלה שלך היא דבילית (סלח לי, אל תיפגע
). כמו שאמרו לפניי, אין דבר כזה מוסיקה גרועה, ובטח לא כזו שאנשים מכירים, אם מישהו מכיר אלבום כלשהו, כדי שיוכל "להמליץ לך לרעה" עליו, זה אומר שמישהו אחר אוהב אותו, אחרת אף-אחד לא היה מכיר (תחשוב על זה לרגע...). מעבר לכך, אני לא חושב שבכדי להעריך מוסיקה טובה אתה צריך לשמוע מוסיקה גרועה... אתה יכול ליהנות ולשמוע מוסיקה טובה (לטעמך!) כל הזמן, כך רק תצא מורווח מהעניין כולו. לסיכום... במקום לחפש אלבומים "רעים" כדי לסבול, חפש אלבומים טובים כדי להתענג, אני בטוח שיש לפחות 1000 כאלו שטרם שמעת (גם אני...). ואם אתה בכל זאת מתעקש... קבל! (רק אני מקווה שלא תתמכר ותחזור במהרה)
מי ייתן ובשנה הבאה נציין את יום הזכרון מבלי להוסיף למניין ההרוגים.
וברכת חג עצמאות שמח לכל אנשי הפורום

meandmeandme

New member
אם לא הבנת...

זהו שירשור "אלבומים שקניתם ולא אהבתם ואתם רוצים לגרום למישהו אחר לקנות כדי שלא תיהיו היחידים שנדפקתם". חח.. סתם לא..
אני מודה לעובדה שבחרתי במילים שיכולים ליצור קצת התנגדות. אבל רק לקחתי את המשפט "כדי לדעת מה זה טוב צריך לדעת מה זה רע" והשלחתי אותו על גבי נושא הפורום. מוסיקה. אתה לא חייב להשתתף אם אין לך מה להציע. תודה על האתר! אבי ביתר מלך!

Liricooli

New member
tenacious D

זוג גיטריסטים שמנגנים אקורדים פשוטים, המילים חסרות משמעות, וזה פשוט גרוע. אני לא בטוח בקשר לשם, יכול להיות שיש טעויות אצלי.. לירי, וכמובן שלא חסרים דיסקים של אווריל\לימפ ביזקיט\קורן וכל זה... לירי

Liricooli

New member
i've heard better

לטעמי הם זוועה, אבל כל הרעיון במוסיקה הוא שלכל אחד יש טעם שונה ולכל אחד כל דבר נשמע שונה, ולכן לכל אחד טעם שונה. (חוץ מהעניין של החינוך הסביבה, וכל זה) לדעתי השרשור הזה לא ממש חכם, כי בשביל להעריך מוסיקה טובה צריך פשוט לשמוע אותה, לא צריך להקשיב לזבל (שלאחרים הוא המוסיקה הכי טובה). עדיף לבזבז זמן וכסף על דברים טובים, מאשר להקשיב מרצון לזבל. לירי

John LennonS

New member
Yardbirds - Little games

טוב, אז אני יודע שיכול להיות שהרבה פה ירימו גבה ואולי את שתיהן אפילו. ואולי אפילו יפלו מהכיסא... אבל למרות שזה לא באםטיוי זה אחד האלבומים הגרועים ביותר ששמעתי לאחרונה, ציפיתי להרבה יותר ויש בו מוסיקה ממש חלשה לטעמי!! מפתיע מאוד לדעתי אבל זה ככה תנסה ותגיד לי מה דעתך, אולי אני טועה, בקיצור שמע ותעריך מוסיקה טובה באמת אחר כך!

dagropp

New member
offspring+

offspring - S/T: קניתי אותו בימי האובססיה לאופּצפרינג ושמעתי אותו לראשונה רק לא מזמן. ברוב השירים אין מלודיה, הגיטרות נוראיות וזה סתם מהיר עם כמה קללות. Pink Floyd - The Final Cut: שאריות הזבל מהחומה. הרוב נשמע כמו העתקים גרועים עוד יותר לשירים משם. Black Sabbath - Forbidden: אחרי דיומנייזר המעולה, שבת שחורה מוציאים ב95 אלבום נוראי לגמרי (תשיג גם את TYR) Freedom Call - Stairway to Fairyland: להקת הבי מטאל נוראית שמנגנת פופ דביק מלא בכינורות עם לחנים נוראיים והכל עטוף בגיטרות הבי מטאל.

למעלה