Knight Ride Diecast 1:18 Ertl

liorb22

New member
Knight Ride Diecast 1:18 Ertl

רציתי לדעת האם ניתן לרכוש את הפריט הנ"ל מחנות רשמית, או שמא Ebay האופציה היחידה? המחיר הכי זול בEbay שראיתי עומד על 24$ - לפני עלות משלוח וביטוח. שווה ללכת על זה, או לא?

הייתי הולך על דגם הפלסטיק

של אותה חברה.... גם קל למצוא, גם יותר זול... התוצאה, עם קצת עבודה, הרבה יותר יפה...

liorb22

New member
דגם פלסטיק? לא מכיר כזה

בכל מקרה, לא זו השאלה שלי
הדגם הספציפי הנ"ל מאוד מושקע ומפורט, ובא עם פיצ'ר מאוד מגניב לאוהבי הסידרה - סורק עובד (כנראה LED) של K.I.T.T. אני יודע שרבים נרתעים ממחירים כאלה, אבל עבור איכות צריך לשלם. נראה לי שאני בכל זאת אלך על זה... רק מפריעה לי העובדה שביטוח למוצר לא זמין לישראל (נשמע די אבסורדי, אבל זאת התשובה שקיבלתי מהמוכר).

liorb22

New member
../images/Emo124.gifביצעתי את ההזמנה בEbay

מצאתי מוכר שכן לוקח דמי ביטוח לישראל, אבל כל העסק התברר כיקר ביותר. הפריט עצמו עלה 28$, אך לצערי דמי המשלוח + הביטוח עלו עוד יותר מהפריט עצמו - 35$
סה"כ 63$
יקר יקר כל העסק הזה... אבל זה שווה לאללה. לינק: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6965579102&sspagename=ADME%3AB%3AAAQ%3AUS%3A1&rd=1 כנסו לתמונות שהוא פירסם ותראו את רמת הפירוט הגבוהה. פשוט יפיפה

Wing Chan

New member
תתרגל ../images/Emo3.gif

הרבה פעמים המוכרים מוצאים את הרווח שלהם דווקא בדמי משלוח ולאו דווקא בפריט עצמו.

liorb22

New member
קניה שניה, אבל ../images/Emo51.gif

בכל מקרה, זאת הפעם הראשונה שאני קונה פריט אספנות מסדרות טלויזיה/סרטים. הפריטים היחידים שיש לי עד כה הם: הפסלונים ממהדורות האספנים של שר הטבעות ומספר צעצועים (אפשר לקרוא לזה כך?) של הפאוור ריינג'רס שאחי קנה לי כשהוא היה בארה"ב לפני כמה שנים טובות: נינג'ה מגה-זורד, דמותו של הריינג'ר הלבן ועוד כמה פריטים קטנים. לצערי, מחוסר מקום, כל הצעצועים האלה מאוחסנים איפשהו ומעלים אבק.

liorb22

New member
לא יודע...

"צעצועים" נשמע ילדותי - AF נשמע קצת יותר מכובד

Wing Chan

New member
כן, ולך תסביר לאנשים שלא בתוך זה

מה זה "דמויות פעולה".
אני אוהב את המילה צעצועים. אני אוהב גם את המילה בובות. ילדותי, לא ילדותי, כן ילדותי...יאללה, אנשים מבחוץ יכולים לקפוץ לי

liorb22

New member
שאלה בקשר למכס

כאמור, רכשתי את המכונית הזאת ב63$ ב27 לחודש. עד היום טרם קיבלתי הודעה בדואר... יש סיבה לדאגה?

למעלה