Knight of the darkness

Palass

New member
Knight of the darkness

תראה, לא הייתי כאן מלא זמן כך שאולי אני פיספסתי משהו.. אבל.. כתבת כבר את ההמשך של הסיפור שלך? (על הויטר [ככה קראו לו]) אני ממש רוצה כבר לשמוע את הממשך.. מה דעתך ?

Marina 666

New member
היי! ממצב?+שאלה../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

לא מכירה אותך...
יצא סרט לרומח הדרקון? כלומר,לרשומות? (שאלה טיפשית ,נכון?)

Marina 666

New member
^_^ ייש! ו...../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

יש איזה סרט על דרקונים שלא קשור לרומח הדרקון?

יש אחד ../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif

הוא מבוסס על כללי הD&D ושמו - איך לא - מבוכים ודרקונים. כמה מקורי. בכל מקרה, הוא גרוע מאד. אין כל עומק בדמויות, המשחק גרוע והרעיון דבילי לחלוטין ושחוק (רומח הדרקון יותר טוב?). הדבר היחיד ששוה לראות בסרט זה הדרקונים, שנוצרו באפקט מיוחד. זה סרט די ישן, תקחי בווידאו אם את רוצה.

הסרט הזה עם ג'רמי איירונס וההוא

ששיחק את הנער הזה מה"דיילי פלאנט" בסדרה "סופרמן" עם דין קיין ועם האלי ברי כעלפית? אם כן, אז זה חרא של סרט. אם הוא היה סרט פנטזיה רגיל אז הייתי נהנה ממנו, אבל היומרה לעשות סרט שכאילו "מתבסס" על דיאנדי לא מצאה חן בעיני. למרות שהסצינה האחרונה של קרב הדרקונים הייתה באמת מרהיבה.

Takisis

New member
איזה שטויות...

לא יצא שום סרט של רומח הדרקון כי אם היהה יוצא אז ייתי יודעת על בתוח

La Gamba

New member
את לא מעודכנת.

האמת, גם אני לא כל כך, אבל ע"פ מה ששמעתי בפורום הסרט הבינ"ל, כבר קנו את הזכויות סלטר, וכבר התחילו ללהק שחקנים, כתיבת תסריט החלהלפני כמה שנים טובות, כמו כן הסקרינפליי, ועוד ועוד. פרטים באתר הסרט. (סייבר, האתר מפורסם בקישורים?)

SaberTooth

New member
אז את ממש לא מעודכנת...

הסרט בתיכנון כבר כמה שנים טובות.

ברוכה השבה

המשך? המשך?! אני שקוע בברויות עד גרוני. לא היה לי זמן להמשיך אותו, אבל יש סיכוי די גבוה שאני אמשיך אותו בקיץ, כי רציתי להמשיך, אבל הלימודים לא איפשרו.

למעלה