KLX650R- סקר השוואתי

zataomm

New member
KLX650R- סקר השוואתי

שלום הייתי שמח לקבל מידע אודות האופנוע הנ"ל (כמובן מאנשים שהכלי היה או נמצא ברשותם): אחזקה וטיפולים, אמינות, יכולות, יתרונות וחסרונות, סחירות ועוד ועוד. כל המחזיק מידע אודות כלי זה מתבקש לשלוח תגובה. בתודה מראש יחזקאל נ.ב. לכל המיסיונרים, אני רוכב כביש... אז אוליי בשם מחלקת ההחזרה בתשובה אני אזכה לתשובות ארוכות ומפורטות. שוב תודה

מידע על KLX650R

היה ברשותי דגם 1997 במשך כשנה. האופנוע תיפקד כראוי ולא עשה לי את הבעיות שאחרים דיווחו עליהם. יש להקפיד על בדיקת גובה שמן ברמה יומית מכיוון שהאופנוע יורק שמן לכיוון הפילטר אוויר כך שלא ישאר יבש. מבחינת התנהגות הכלי חזק מאוד והמטלים ממש מגהצים את השטח. גם בכביש נהנתי ממנו מההיגוי וההתנהגות בעיר. (לדעתי לעשות ממנו סופר מוטרד צריך להיות תענוג) בנסיעות ארוכות לא נוח בשל המושב. בסה"כ מאוד אהבתי את האופנוע ובזכותו אני נשוי !

zataomm

New member
מה לגבי טיפולים?!

אני שומע כל מיני דעות ביחס לטיפולים, החל מכל 1000 ק"מ טיפול קטן וכלה בטיפולים סדירים (5-10K), ויש ואמרים שצריך להחליף גל זיזים מידי פעם ועוד כל מיני טענות. מה באמת סדר הטיפולים ומה מחירם? חוץ מזה על איזה בעיות אתה מדבר שאתה אומר: "...ולא עשה לי את הבעיות שאחרים דיווחו עליהם"- האם אני יכול להבין שזה אופנוע בעייתי?

gradar

New member
אל תיגע!

תעשה חיפוש בפורום ותקבל תמונה לגבי דעת החברים על הגרוטאה הנ"ל. כל TT/XR/KTM שאף הם לא חפים מבעיות עדיפים. נ.ב צור קשר באישי יש לי חבר שמוכר TT600R 1998.

adi k

New member
יופי של אופנוע

יש לי מודל 99 כבר יותר משנתיים ומשמש אותי הרבה גם על הכביש. כל עוד תעשה טיפולים בזמן ועדיף לבד - זה לא כל כך מסובך - אין בעיות. צריך להקפיד לבדוק שמן כל נסיעה. מנוע אדיר, מתלים טובים (אני החלפתי את האחורי ל-OHLINS), צריך לדעת איזה צמיגים לשים כי הוא מפרק את רוב הצמיגים מהר מאוד. מושלם לנסיעות קצרות על הכביש במיוחד בפקקים. בנוגע לשאר - מישהו לימד אותי לא מזמן את הראשי תיבות של קטמ - קניתי תיקנתי מכרתי. אולי הTT600R שווה בדיקה.

AMIT XR

New member
רדיאטורים ??

אם זה כלי ראשון בשטח ,לפי דעתי ,כדי ללמוד לרכב חזק (זאת אומרת ליפול הרבה ) עדיף כלי עם קירור אויר המודרני ביותר מהגדולים בסיגנון ה klx הוא הtt לי אישית היה xr עד לא מזמן אבל הtt יותר מוצלח ממנו מבחינת מתלים ,תיבת הילוכים ורמה כללית של מכלולים

bikenet1

New member
שם לב בTT לדוד הוא נוטה להתפרק !!!

זה קורה בדגמים החדשים קרי 98 ומעלה.

למעלה