KLX650C מול KLX650R - ההבדל ?

ספייק ®

New member
נו שוין, אז עכשיו זה XR ... ? ../images/Emo3.gif

בוא נסקור לרגע מההתחלה את היסטוריית החיפושים, תקנו אותי אם פספסתי משהו/מישהו. התחלנו ב-TDM - "זהו, סגור נעול על TDM, אחלה אופנוע!"
קרץ לנו ה-SV - "צ´מע, וי-טוין זה לא צחוק, הרבה כוח סוס וקצת ספורטיבי"
אולי FZR - "הרי גם לחסה היה אחד, אולי זה טוב? לא, הוא בעצם התרסק!"
רבותיי! YZF600R - "זהו זה! זאת הבחירה שלי!! סגור סופי בלי גלגלי הצלה!"
הממ, אולי XR650? - "ונורא מטריד אותי מה ההבדל בין ה-C ל-R, אוף מעצבן!"
בינתיים אנחנו עם טייפון ... ויש לי הרגשה שאחרי כל החיפושים שנועדו להרויח זמן לאסוף את הכסף, ידידנו יילך בכל זאת על האופנוע האולטימטיבי עבורו מבחינת שימושיות יומיומית, הראשון ברשימת ההתלבטויות.
ועד אז, "בואו נעבור את הקיץ בשלום!", "מוגש על ידי המועצה הלאומית לבחירת אופנועים לאיזי", "ונעבור לפרסומות!"
ספייק, מעדיף בעצם שאיזי יישאר עם הטייפון כדי לא לנסוע להרצליה כל יום חמישי

Easy_Rider

New member
למה אתה משנה נושא ? ....

OK, אני בשלב בחינת האופציות... חלק כבר שמעו גישושים לגבי הפרוייקט העתידי (אם מישהו שמע על VFR מפורק ... אני צריך את הזרוע האחורית
) בכל מקרה, דו"ש ... ולא, אין סיכויי ל- TDM ... על הפרק - XT600E DR650 XR650L KLR KLX מי הכי אמין, ומתנהג על הכביש הכי טוב ??? הזוכה המאושר יפורק לגורמים ... (האופנוע, לא אתם) ויזכה לחיים טובים ומאושרים, מיהו בעל התנהגות הכביש הטובה ביותר ??? ישתה שמן מעולה ויקבל בגדים חדשים ומקום לישון. יאללה, תעזרו פה !

סקניה

New member
איזי....עזוב...לא שווה את המאמץ.

ומדובר במאמץ שמצריך כסף ,זמן וסבלנות ...הרבה סבלנות. בסוף תקבל משהו שהוא קצת טוב יותר מהקלי שהיה לך ותתאכזב. היה לותיקי (אבל ממש ותיקי -ש.פ.ד,מירו וכד´) פורום יואל ויכוח בזמנו אם שווה או לא.לדעתי לא. לך על 600 סטנדרטי....אולי יש לי משהו בשבילך..

Easy_Rider

New member
אני במתח ....

על מה מדובר ? לשחרר תוכניות חסכון ? (שאין לי...)

fungas

New member
איזי, בוקר טוב!

כמו שאתה תמיד עושה לכולם.... תלוי מה אתה מחפש... כמה הארות סובייקטיביות: -מהXR קשה להוציא משהו יותר מידי יפה... -הKLXC נדיר ומתיישן אבל לטעמי מתאים יותר לסופרמוטארד. הדיסקים גדולים יותר אם אני לא טועה, והשילדה פחות גמישה מה-R. קח בחשבון שאם אתה לא מתכוון להתחרע על אופנוע פעלולים היסטרי והמרוץ הבא בסידרה לא מעניין אותך כרגע, אז עדיפים דווקא הכלים הפחות קיצוניים. האופנוע עומד להיות כלי רכב בנוסף לפאן, ונראה כאילו אתה "טוחן" לא מעט קילומטרים-תבנה על משהו שיוכל לבצע משימה כזאת ברוגע יחסי. עצם הנסיעות המהירות על הכביש חוטא לתיכנון והיעוד של מנועי הסינגלים המסכנים האלו. המטרה המקורית של סופר מוטארד היא מרוצים על מסלולים קצרים וטכניים, די דומה לפצצות הגזים הקצרות בשטח. אה מה מה...בישראל סופר מוטארד לא מתקיים בתנאים האלה, אלא נוסע קילומטרים אין ספור בסל"ד גבוה ונאלץ לרדוף אחרי נינג´ות ו-R6ים- לא מתכון להנאה וחיים ארוכים. אז רד מהרעיון של תואם הוסקווארנה מוטרף- באירופה הם נוסעים בדיוק שלוש שעות כל שבוע, נעים להם בסגריריות האוסטרית ויפה להם להסתכל על הנוף הירוק. כאן זה לא ככה. מה שמוביל אותנו, לדעתי, להתלבטות בין הXT לDR. שניהם יועדו לשימוש כביש שוטף, השלדות קשיחות מספיק, הם כלי יומיומי מצוין, ובלי השקעה משוגעת תקבל אופנוע שיעביד כל אופנוע כביש קשה מאוד בכבישים הדוקים. הבחירה שלי:DR! יותר חזק, יותר קל ויותר יפה מה-XT. גם המחיר מצחיק. יאללה תבוא!...

גרמי

New member
טוב, כאן אני חושב שגם אני מוסמך

לחוות דעה. ה KLR סובל מאותה מחלה של ה KLX - דהיינו רגישות לפילטר אוויר שלא נוקה כראוי, וצריכת שמן שעלולה להיות מפחידה ממש. מצד שני, אם אתה מתכוון להשאר בכביש - הפילטר לא יתלכלך כמו מי שנוסע בשבילים באופן קבוע. רכבתי על KLR650 בתקופה שהיתה לי KLR600, והוא כבד מדי, וההיגוי שלו גם כבד ולא ידידותי. מנסיון רכיבה על KLX650R אני יכול להגיד שזה לא מתאים לרכיבה בכביש. הוא בנוי לשטח קרבי, בעיקר מבחינת הגובה. מבנה המושב, מיקום הכידון וכו´ ידרשו לדעתי שינויים מעמיקים כדי להתאים אותם לכביש. הנסיון שלי עם DR650 היה מועט ומזמן, ולכן קשה לי להשוות ל XT600 עליו אני רוכב היום. בשביל רכיבה בכבישים צפופים ה XT ממש נפלא לדעתי. בשבילי הוא חזק מספיק, אבל אני לא יודע איך הוא יגיב ללחיצות ממושכות (בדר"כ הוא נרכש ע"י רוכבים רגועים). אין לו שעון סל"ד - דבר שדי הזיק לי בנסיונות של "פתיחות" מול איביזה טורבו או 106GTI (נשארנו ראש בראש).

fungas

New member
בוא נה...! ../images/Emo4.gif

יא נקניק, למה אתה מבעס את הילד?
לא אמרנו שאתה יורד לשטח??? אבל ברצינות, אופנוע כביש הוא הדבר האמיתי,נכון. אבל כאן בארצנו הקטנטונת והיקרה סופר מוטארד מספק פאן זמין יותר, הוא שימושי יותר והנשיאה בתוצאות הפיננסיות סבירה. ו..... סטופי ווילי מזיקים לו פחות. שלא לדבר על כמה קל ללמוד עליו ולשפר ת´רכיבה. לך לך יא משמיץ.
ובוקר טוב גם לך

ofnik

New member
אבל הדוד אופניק עוד לא יודע על שם

מי נקרא התינוק?

pap:-)

New member
לא !ניראה שהיא בילבי ואהבת את נילסן ../images/Emo76.gif

הקוף החמוד שלה

pap:-)

New member
ואיזי ../images/Emo70.gif כשתגיע להחלטות תעדכן ../images/Emo66.gif

Easy_Rider

New member
האמת, אותך אני צריך ../images/Emo70.gif

מה לגבי ה- DR650 ? איך הוא בכביש, ואיך הוא אחרי שנים ? ... בעיות ?

אנבלrh

New member
../images/Emo32.gif לגמרי, אבל אני סתם שמחה

לדעת שאני לא היחידה שערה בשעה זו

ofnik

New member
אוי אוי אוי ../images/Emo7.gif אל תשכחי שיש לך

מפגש היום ב-22

למעלה