KLX650C מול KLX650R - ההבדל ?

Easy_Rider

New member
KLX650C מול KLX650R - ההבדל ?

מישהו מכיר את שני האופנועים הללו ? יכול לספר משהו ? בעיות ? מנוע ? שלדה ? מתלים ? ועוד: מהו הדו"ש עם התנהגות הכביש הטובה ביותר ???

M a x

New member
ההבדלים....

מאיפה נתחיל....זה ממש לא אותו אופנוע,אחד אופנוע שטח אימתני והשני דו"ש חביב. לא אותם בולמים,אגזוז,משקל ויכולות. בבסיס אותו מנוע בC מצויד סטרטר בR התנעה רגלית (זה כמובן אם בא לו) רק להבהיר לR אין לא לוח שעונים ואפילו לא סוויץ... לגבי בעיות לכל ה KLXים היסטוריה של אכילת שמן מטורפת עקב שחיקת טבעות בוכנה מוגברת כתוצאה לדיברי היבואן מחוסר ניקוי מסנן אוויר(גם תיכנון לא מוצלח מסייע...)מומלץ לשים לב לאכילת השמן שכן החלפת רינגים(במקרה של השחיקה המפורסמת) מחייבת החלפת צילינדר......

כRובי

New member
מה ...ירדת מרעיון הXR?

ומה עם DR650..? ולמ שלא תפתח דיון פתוח בנושא האופנוע מול FUNGAS כדי לדעת בדיוק את המסלול הדרוש לאופנוע המתוכנן מול מפי אדם שעבר את המסלול הנ"ל ? כולנו נשכיל מזה.. תודה מראש, הכRוב

TShavit

New member
את שניהם היו לי.

ההבדלים גדולים: ניתן לחשוב שמדובר בגרסאות שונות של אותו אופנוע, אבל ממש לא (ההבדלים יותר גדולים מאשר בין XR600R ל-XR650L, למשל). דגם C הוא דו"ש, חד וחלק, רך וכבד מדי לשטח. מנוע חזק עם סטרטר, מהלך מיתלים סביר (משהו כמו 260 מ"מ למיטב זכרוני) אבל ממש לא לשטח קשה. משקל 153 ק"ג, 48 כ"ס. דגם R שוקל בין 127.5 ל-129 ק"ג בהתאם לשנת הדגם; המנוע קל בהרבה מזה של ה-C (גם בגלל שאין סטרטר), וחזק מאד - הכי חזק בין כל אופנועי השטח היפניים, עד הופעתו של ה-XR650R החדש. זהו אופנוע גדול ומרווח (ולכן התאים לי אישית מאד), נוח לטיולים ארוכים בשטח, יציב מאד בקו ישר אבל לא אוהב להסתובב. הבעיות שתוארו כאן נכונות - לי אישית נתפס מנוע; סיבה אחת לכך היא תכולת שמן ממש זעירה במנוע, כך שתוך זמן קצר יחסית נשאר מעט מאד אם לא בודקים כל יום בערך. בדגם ה-C פחות בעיות אבל הוא עדיין רחוק מאמינות של XR650 או TT, שהם מקוררי-אויר ופשוטים יותר. רק שתדע - דגם R עולה לווילי גם ברביעי, וטיראן מ-MAD טוען שגם בחמישי. נראה לי בסיס מצויין לסופרמוטרד, כל עוד מקפידים לבדוק שמן...

gradar

New member
יש לי פתרון בשבילך דו"ש עם כביש

ktm 400 lc4 1999 יד ראשונה 12,000 ק"מ גם ארגז, גם סטרטר וגם מיתלים שלדה ומנוע ktm צור קשר 052599610

TShavit

New member
התנהגות הכי טובה...

יש לסוזוקי XF650... אבל הוא לא ממש דו"ש. עוד כאלו שמאפשרים שיופים (במובן המטאפיזי של המילה, כמובן): ב.מ.וו F650, קאווא KLE500. לא במקרה, כל אלו הם הכי פחות שטח מכל הדו"שים.

Easy_Rider

New member
עוד נגיע ל-XR, מה לגבי XT600E ?

שלדה, מנוע ? בהתאמה לכביש כמובן ... למי שכבר קרא בין השורות, לא מעניינת אותי יכולת השטח ב-כ-ל-ל ... איזה דו"ש הוא בעל התנהגות הכביש הכי טובה ! טל, KLR650R - חשבתי על זה ... נראה ...

תגידו אתם חושבים שהוא יחליט ?

אולי שמישהו יעזור לו ..

חכי..

הוא עכשיו בקטגוריית קאווסקי/הונדה.. עוד מעט נכנס לימהה.. ואח"כ יש לו עוד את סוזוקי וKTM (מ.ז נושמים לרווחה) ובסוף.. בסוף הוא יסיים עם GN250 מוסב לסטריטפייטר..

בימהה כבר היינו ביותר מאופנוע אחד

סוזוקי גם חקרנו ..SV .. KTM נראה לי ששם הוא יפסיק את החיפושים משם הוא התחיל ..

אלדד א

New member
כן....פעם גם אני שמעתי על מישהי

שחשבה לקנות ER ואולי GPX 250 ואז היא התלבטה על GS עם פיירינג ושוב התלבטה ואח"כ לא מצאה, והתלבטה, והתייעצה, והוציאה הודעות....... בילבי - תודי, זה הרי כל הכייף!!!!!!!

צודק זוהי בילבי ..

אבל הייתי די נעולה על GPX250 וטוב שירדתי מזה אח"כ חשבתי על ER ואז הבנתי שאין תקציב ואז שקלתי GS עם פיירינג ואז גיליתי שזה לא משהו בכלל ובפורום עזרו לי להגיע לבון בון שלי

אלדד א

New member
תודו תודו באמת - חיפוש אופנוע חדש

זה בעצם כמו הריון קטן. מפתחים את זה ומתפתחים עם זה, בודקים, שוקלים, קצת מתלבטים, קצת חוששים, מנסים לא לטעות, מתאהבים תוך כדי, סובלים תוך כדי, יש שלב של הקאות ויש שלב של חוסר מנוחה, יש קצת כאבים ולפעמים אין ברירה ומתעוררים באמצע הלילה ונרגעים עם איזה מלפפון חמוץ, יש אכזבות ויש תקוות, לפעמים מרגישים התרוממות רוח ולפעמים מתייאשים.... ובסוף... בסוף יוצא בייבי, שה-כ-י אוהבים אותו בעולם, ואז פונים למלאכת הגידול, והטיפול, והחינוך ..... תשאלו את בילבי, היא כבר הייתה בהריון ואפילו ילדה בון בון...

מיסטר נילסן והוא לגמרי לא טיפשון

הריון קשה עבר עליי .. אבל בסוף כמו אחרי כל לידה .. לא זוכרים את הקשיים .. בילבי

למעלה