KLX250R כסופרמוטו

todric1

New member
KLX250R כסופרמוטו

אהלאן חברה אני מנסה ליבנות סופרמוטו על klx250r שנת 96 אני יודע שיש אופציות טובות הרבה יותר אבל למועטי יכולת כספית או בעיברית סטודנטים כמוני זה או זה או dr350 ועל השילדה המעפנה של השני אני לא יושב א. מישהו מכיר klx250r שנת 96 למכירה יציל אותי כי אני מת כבר להתחיל לעבוד!!!!! ב. יש אי אילו הצעות בעיניין כמו מה לא לעשות טעויות שאפשר להימנע מהם וכול עזרה בעיניין תיתקבל בשמחה גם למייל שלי [email protected] ומלא תודה למי שיכול לעזור.

הרושמת

New member
ooh baby

fungas

New member
ולא רק זה

אופנוע כזה, עם שלדה מעפנה וקלאץ' מחליק, עוקף דיוק 1 שמותקן עליו FCR. DR350 עוקף KTM620. לך תבנה עכשיו מדינה.

שחרלרט

New member
פנגססססססססססססססססססססססססססס

אתה מקשיב לי ומקשיב לי טוב!תתחיל להרגע לפני שאני דוחף לך את הסעפת שלך למקום שלא זורחת השמש ואיפה שסטאריק שלך לא יוכל לימצוא. ואני מצטט"בואנה אי אפשר לרכב על האופנוע הזה הוא פשוט חיה רעה" פנגס אחרי רכיבה על 620 עם F C R. אחחח איך התגעגתי לימים האלה
סוף סוף קצת אקשן עם כל החברה כמו פעם. פנגס חולה עליך,עד לפעם הבאה..........

הרושמת

New member
איך נשמע קרבורטור ספונטאני???

בהההההההה בההההההההה בה בה בה בההההההההההההה בה בה בה בההההההההההההההה בההההההההההה בהההההההההה בההההההההההה בה בה בה בההההההההההההההההההה בה בה בה בהההההההההההההההה משהו מפגר!

45degrees

New member
עדיף תתחיל עם כלי אחר ובזול

נגיד איזה DR600 ישן . יש לפחות 2 רוכבים שהתחילו עם כזה - יש לו חסרונות, אבל כחבילת סופרמוטו הוא עדיף על ה KLX. אתה גם יכול להתחיל על בסיס TT בלגרדה - חבילה מעולה לסופרמוטו מבחינת שלדה ומיתלים, וגם המנוע לא מתבייש. שני אופנועים אלה הרבה יותר קל למצוא בשוק המשומשים, ולפעמים יותר בזול מאשר ה KLX. עם אופנוע 250 קטן 4 פעימות תוכל להגיע למיצוי שלך רק בשפיצרינג. בכל שאר המקומות, כולל ברכיבה עירונית תגלה שהוא פשוט חלש יותר מדי. אסור גם לשכוח שהסבה לסופרמוטו מגדילה את משקל האופנוע ואת משקל המכללולים הנעים - עוד יותר מקשה על מנוע עם מעט מומנט והספק בסל"ד גבוה בלבד.

thedarkslide

New member
למה לא כלי אחר?

בעיקרון אני מכיר את בעיית החוסר מומנט של הכלי ובחרתי בklx כי אני מוגבל ברישיון ל500 אני בחור קליל 62 קילו וההיסטוריה המוטורית שלי מורכבת מyz125 cr125 kx250 כך שיש לי ניסיון עים רכיבה בטורים גבוהים ולklx 250 יש לי בבית קיט ל292 סמ"ק שישפרו את המומנט רק לימצוא אחד כזה help!!!!!

thedarkslide

New member
איך יראה הklx 250R אבל קודם למצוא..

הכיוון הכללי אבל זקוק לאופנוע כדי להתחיל אייי איזה עצוב ליראות תמונה ושלא מוצאים אופנוע...אייי הכאב דרוש KLX250R לאיש חולה מי יביא תרופה??

למעלה