KL250

enigo

New member
אז אם אני ועמרמי מכירים כבר איזה 15 שנה, והוא מכר לי פעם

קסדה בהנחה, אז אסור לי להביע דעה על הוסקוורנה?
אני אומר שוב - ספקולציות והפניות אצבע אפשר לעשות עד מחר. כל מי שלא אוהב איזו כתבה, ישר מאשים את הכתב במניעים זרים. כבר ראיתי מישהו טוען - אותו אדם, באותו שרשור! - שכתבה על מותג א' חיובית כי הוא מפרסם במגזין כלשהו, ולכן הכתב מתחנף, וכתבה על מותג ב' חיובית כי הוא לא מפרסם באותו מגזין, והכתב רוצה ללקק לו כדי שיבוא לפרסם. אה, כן, וכתבה על מותג ג' שלישית כי הוא לא מפרסם במגזין, ולכן לכתב לא אכפת להכנס בו...
לכן נשארת רק שאלה אחת - כשאתה קורא כתבה של כתב, או קורא כתבות במגזין/אתר, האם אתה מזהה גישת "משקפיים וורודים" או לא? אם כן - תפסיק לקרוא. חבל על הזמן שלך. אם לא - אז מה אכפת לך מי חבר של מי, מי ישן פעם כפיות עם מי או מי קיבל קסדה ממי?
בעצם, עכשיו כשאני חושב על זה, עמרמי המנייאק לא נתן לי הנחה על הקסדה! חכה חכה אני שם את התחת על איזו הוסקוורנה - קוטל את האמאמא של האופנוע!

מה בקשר לאמינות ומרווחי טיפולים?

מבחינת אמינות האם צריך לחשוש מזה שזה קווסאקי שמגיע מאיטליה? האם אפשר 'לרווח" טיפולים על דעת עצמי כמו המיתוסים על הונדה וימאהה? או חובה להצמד לדרישות יצרן?
לאלו ממכם שקוראים ושומעים כתבות ופורומים מחו''ל: איך בכלל נתפס הקווסאקי בעולם - מבחינת אמינות ועמידות? באותה רמה כמו הונדה/ימאהה?
אני כיום על 125 דופ כתום. יצא לי קצת לסתובב על 250 כתומים של חברים. החלטתי שאני רוצה לשנות פאזה. בכלל.
רוצה לשנות גם את הנוף. כל הזמן רוכב באותם מקומות עם אותם אנשים, אם אתם מבינים על מה אני מדבר...
&nbsp
הבעיה: בארץ כמעט ולא פוגשים כלים ירוקים בשטח ואין ממש את מי לשאול.
אם זה היה 450 לא הייתי חושש כל כך מבעיות אמינות, אבל מוטוקרוס 250 זה מנוע שסוחטים אותו. האם קו המחשבה שלי והחששות שלי מוצדקים?

מצטער לא הבנתי מה הסרטון קשור

לא מכיר את הכלי. לא מכיר בכלל את התוצרת הירוקה.
חוזר על השאלות למי שמוכן לעזור/לשתף מידע:
-מבחינת מוניטין האם קווסאקי נחשבים לאמינים יחסית למוטוקרוסים של ימאהה/הונדה? או פחות?
- בכל הקשור למרווחי טיפולים: סוחט או לא סוחט זה עדיין מוטוקרוס250. האם לדעתכם ניתן יהיה מעט 'לרווח' טיפולים? או שזה יהיה קריטי להצמד להוראות יצרן?

DRZיוגי

New member
היצרן הזה הוא בין הגדולים בעולם בייצור

מנועים קטנים ולא רק באופנועים.הרבה מכלולים משותפים לסוזוקי וימאהה כך שעל הנייר הוא אמור להיות אמין כמו כל אופנוע יפני.מה שכן מטריד הוא מחיר החלפים המקוריים של היבואן בארץ וזה צריך להיות השיקול שלך בין סוגי האופנועים.

DAN TAL

New member
שאלת על קאוואסקי שמגיע מאיטליה.אז עניתי שזה אופנוע יפני.

טענת שעדיף 450 על 250,כי ה 250 קטן מדי ולכן סוחטים אותו.
אז עניתי שאתה ואף אחד מהסובבים אותך לא סוחט 250 כזה והסרטון בא להמחיש ולהראות לך,איך נשמע כשסוחטים אופנוע 250.

נראה לי תשובות לענין...

enigo

New member
לגבי הסחיטה - נראה לי שהכוונה שלו היתה שזה מנוע שבתכנון שלו

כבר "מתוח" יותר - עובד בסל"ד גבוה יותר, מפיק יותר כח סוס לליטר וכן הלאה, ולכן פחות סלחן להזנחה.

המחשמל 64

New member
מנהל
אתה יכול לעשות בדיוק מה שכתוב בספר ויכול לא.

אתה גם יכול לבחור מה לעשות ומה לא.
לדוגמא ספר האחזקה של הנ"ל ממליץ להחליף שמן +פילטר כל 15 ש"מ.
יש קובץ תחזוקה לאופנוע הנ"ל ניתן לאתר בנקל בגוגל :
קובץ תחזוקה
הנושא העיקרי לדעתי הוא מכלולי פנים המנוע מבוכנה ורינגים , טיימינג ובדיקות מרווחי שסתומים וכו'. אוכל לברר גם את הנושא הנ"ל .

למעלה