kjam and a lame cpu.

kjam and a lame cpu.

שלום. רכשתי לפני כמה חודשים KJAM, לאחר שהחלפתי את הimate ppc. במכשיר הישן, היה מעבד 400mhz, שהיה מספיק חזק בשביל להריץ על המכשיר את כל השטויות שאי פעם שאפתי להתקין. בKJAM יש מעבר של 200mhz, שמה לעשות, קצת מגמגם לי כשאני מריץ תוכנות לגיטימיות לחלוטין (למעשה, מותקן על המכשיר רק הspb pocket plus) וכאשר אני מפעיל נגן (המובנה במערכת
) ומפעיל מצלמה לדוגמא, המכשיר כבר מגמגם נואשות. הבנתי שבביצוע overclocking פשוט למעבד הIMAP (מ200 ל216mhz) הביצועים משתפרים נפלאות. האם זה נכון? האם יש תוכנה מומלצת? האם זה מספיק בטוח? אני ארחיב ואומר, שבמכשיר גם יש כרטיס זיכרון של 1גיגה, שאליו מגיע כל הדואר, כל הקבצים של הדואר, והתמונות שאני מצלם, ככה שיהיה כמה שיותר זיכרון פנימי פנוי. תודה

BravoMan

Active member
אני די מנחש שהמכשיר הישן

היה גם עם WM 2003? זה מה שעושה את רוב הבדלי המהירות. אני אישית מסתפק בJAMIN (שיש לו אותו מעבד) והכל עובד חלק. כמובן שהדבר היחיד מבית SPB שאני מוכן להתקרב עליו זהBACKUP שלהם כי שאר תוכנות אולי יפות אך נורא כבדות וגם לו היה למכשיר מעבד חזק יותר זה סתם בזבוז סוללה. טוב זו דעתי לפחות. ראיתי JASJAM עצל אחד החברי ולאומרות מעבד 400 המכשיר זוחל! באשר לOVERCLOCKING לא יודע כמה הבדל עושה 216. כשאני מפעיל תוכנות כבדות אני מעיץ ל256 והמכשיר עובד חלק. מתגובות משתמשים בפורומים בחו"ל הבנתי שהנתון משתנה בין מכשיר למכשיר - יש כאלה שיכולים להגיע ל272 (שלי נתקע ואיבד קליטה) ויש כאלה שעובדים יציב ב240. עד כמה זה בטוח - אבכן עוד לא שמעתי על מכשירים שרופים אבל לך תדע. השימוש הוא על אחריות המשתמש
תוכנה יש רק אחת (למיטב ידיעתי) והיא חינמית - OMAPCLOCK. ואחרון חביב הזכרון הפנימי - זה לא 2003! לא משנה אם תעביר הכל לכרטיס כי מערכת הפעלה שלך לא משתמשת בRAM לאיחסון אלא רק לריצה. הזכרון הפנימי אליו מותקנות תוכנות הוא FLASH בדיוק כמו הכרטיס, כך שאם אין לך מליון אנשי קשר שיתפסו אותו, אין סיבה מיוחדת שתשמור אותו פנוי.

למעלה