The missing link
New member
kjam and a lame cpu.
שלום. רכשתי לפני כמה חודשים KJAM, לאחר שהחלפתי את הimate ppc. במכשיר הישן, היה מעבד 400mhz, שהיה מספיק חזק בשביל להריץ על המכשיר את כל השטויות שאי פעם שאפתי להתקין. בKJAM יש מעבר של 200mhz, שמה לעשות, קצת מגמגם לי כשאני מריץ תוכנות לגיטימיות לחלוטין (למעשה, מותקן על המכשיר רק הspb pocket plus) וכאשר אני מפעיל נגן (המובנה במערכת
) ומפעיל מצלמה לדוגמא, המכשיר כבר מגמגם נואשות. הבנתי שבביצוע overclocking פשוט למעבד הIMAP (מ200 ל216mhz) הביצועים משתפרים נפלאות. האם זה נכון? האם יש תוכנה מומלצת? האם זה מספיק בטוח? אני ארחיב ואומר, שבמכשיר גם יש כרטיס זיכרון של 1גיגה, שאליו מגיע כל הדואר, כל הקבצים של הדואר, והתמונות שאני מצלם, ככה שיהיה כמה שיותר זיכרון פנימי פנוי. תודה
שלום. רכשתי לפני כמה חודשים KJAM, לאחר שהחלפתי את הimate ppc. במכשיר הישן, היה מעבד 400mhz, שהיה מספיק חזק בשביל להריץ על המכשיר את כל השטויות שאי פעם שאפתי להתקין. בKJAM יש מעבר של 200mhz, שמה לעשות, קצת מגמגם לי כשאני מריץ תוכנות לגיטימיות לחלוטין (למעשה, מותקן על המכשיר רק הspb pocket plus) וכאשר אני מפעיל נגן (המובנה במערכת