kingdom of gever gever פרק 3!!!!

VIVIAN3

New member
kingdom of gever gever פרק 3!!!!

*אווה מפילה לאביה את החרב* *החרב עפה מהחלון* אווה: חה! עכשיו אין לך נשק, מי חזקה עכשיו?!?!? מי?!?!? *חברות הפורום נכנסות* חברות הפורום: אנחנו!!! *נשמעת מוזיקה של סופרמן...* אווה: סליחה, אני מכירה אותכן? מעיין: סליחה, אני מכירה אותך? אווה: ברור! כולן מכירות אותי... רותם: אולי בסרטים פורנוגרפיים.... אווה: אה, סליחה? רותם: אני לא סולחת לך... *מוציאה חרב* אווה: מה? מיטל: תפוח אדמה בקערה עם גבינה עכשיו תזוזי או שאני ישחית לך את הפירסינג בפופיק אווה: אבל אין לי פירסינג בפופיק דניאל: נכון אבל אם היה לך הייתי עושה לך את זה! *מכה את אווה בפופיק* אווה: איה!!!! אחח!! מטומטמות מי הרשה לכן להכנס ללוקיישן?! אורלנדו: אני! אווה: אורלנדו! אבל חשבתי שאתה.... *עכשיו הטלנובלה מתחילה* אורלנדו: לא אווה! אני לא אתן לך להרוס את החיים של הילדות המסכנות האלה אשר מצילות ברוח טובה! אווה: הו אורלנדו! אני ממש לא מצטערת על מה שעשיתי! *לוקחת חבל וקושרת את אביה* אביה: ללללאאאאא את לא אווה: אני לא שואלת אותך... מעיין: לא!!!!! אווה: די כבר אם הלא הזה! זה עושה לי כאב ראש.... ענבר: אני לא שואלת אותך... *לוקחת חרב והן נלחמות* דורית: רגע! גם אני!!! *לוקחת חרב וגם נלחמת בה* מיטל: אני גם! אווה: טוב די! מה זה פה התנחלות בשומרון? יאללה עופו קישטה לירון: אפ אפ אפ אפ not so fast woman..... קארין: יאללה בוא נכסח לה את הטחול *כולן לוקחות חרב ומתנפלות עליה, הן ממשיכות להלחם עד שנגמר להם הכוח* יערה: וואלה היא פשוט קרציה האשה הזאת ענבר: בואנה מה יש לה בציצקלח, ברזלים?! קארין: טוב שהיא לא דורכת לעצמה על הפטמות... אווה: היי! שמעתי את זה! גילי: דווקא רצינו שתשמעי... לירון: יאללה בוא נמשיך לקטול אותה! מיכל: אמא של אווה כל כך טפשה עד שהיא משקה את הפרחים של האייסיקיו! אור: אמא של אווה כל כך נמוכה עד שהיא צריכה לבוא עם סולם כדי לעלות על השטיח... נעמה: אמא של אווה כל כך גבוהה, כשהיא מתכופפת, היא מתנגשת במטוס.... אווה: *בוכה* דיי! אני לא יכולה יותר!!! בבקשה תפסיקו!! דורית: אז תשחררי את אביה!! אווה: לעולם לא! דורית: בנות..... *הן מראות לה את בריטני ספירס* אווה: לללאאאא העיניים!!! אההההה ענבר: אז תשחררי את אביה! אווה: *מתאמצת* לא!!! *הן מראות לה עוד פעם את בריטני ספירס....* אווה: איככככסססס פרחולה!!!!

VIVIAN3

New member
וכבונוס:

פרק 4!!!!!!
פרק אחרון!!!!!! (אין מה לעשות, קצר...) אווה: טוב! בסדר!!!! אני אשחרר אותה!!! צ'יז איזה עקשניות.... *משחררת את אביה* אווה: אבל מה שלא ידעתם זה שאני ממשיכה להילחם אך ורק איתה ואתן הולכות מכאן! שומרים! *השומרים לוקחים אותן* חברות הפורום: רגע! יש עוד דבר שלא ידעת! אנחנו מביאות דמויות מארץ נהדרת כתחליף!!!!! האהאהאהאא!!!
אווה: מה? על מה אתן מדברות? *דמויות מארץ נהדרת נכנסות* חלי: סליחה אני רוצה לשים חוצץ נגד האווהניזציה של המערכת.... אייל: כן אני חושב שנסתפק בדברים האלה... אווה: תגידו לי מי אתם?!?!? באיזה כוכב אני חייה?!?!? אביה: נראה לי שאת צריכה לדעת... עוזי כהן: אה&%^$%#%#$^ ננה!!! אווה: למי אכפת?! אורלנדו: אווה אולי תפסיקי להיות אנטי עם כל אחד?! עוזי: אתה! אתה חמוד אתה!
אורלנדו: תודה! עוזי: איפה ג'וטי? אווה: מי זאת ג'וטי? ג'ודי: wake up ג'וני דפ! זאת אני מטומטמת! אווה: למה אתם ממררים לי את החיים?
*מצלצל הטלפון של עוזי כהן בצלצול המפורסם* ג'ודי: יש לך טלפון ג'ק ניקולסון עוזי: הלו! ^$%^%$^$&^מיפי, *^*%$%^חננה אה! אה*&)^*)ננה! אוקי! בה בי! ג'ודי: מי זה היה? עוזי: זה ה&^&%^%& ג'ודי: אההההה.... לא הבנתי... אווה: אה סליחה לי ולאביה יש חשבון לא סגור אז בבקשה להתחפף *הן נלחמות* עוזי: יאללה אפיה! *מוחא כפיים בצורה המפורסמת* *אביה דוקרת את אווה* *אווה גוססת* *אווה מתכננת לאמר משהו? לא...* *אווה עוצמת עיניים* *אווה ישנה* *סתם, אווה מתה* עזאם עזאם: יופי! כל הכבווד אני מודה מודה מודה מודה מודה לך! את מוזמנת אל ביתי בפר מרעעאררר! אביה נבחרה להיות גיבורת היום בקומיקס של סופרמן אווה נגררה למחסן על ידי פדופיל ואורלנדו? הוא בא לישראל וחגג את יום הולדתו ה-28 עם בנות הפורום! *הלוואי, הלוואי....* הסוף!

חחח, יאו אהבתי ../images/Emo6.gif...קרעת אותי!!

או ואמרתי את המשפטים שרציתי
, מגניב
. חבל שזה נגמר ..כל כך מהר
, חחח זה היה ממש מצחיק, יש לך כישרון

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה קורעעעעעע........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......
...חבל שזה נגמר...
...חפחפחפחפ אהבתייי...
...ואמממ אהבתי ת'משפטים שנתת לי..
...קבלי ח'ח אביה...

SnoocK

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

חחח גדול.... קרעת אותי....
חבל שנגמר...
אהבתי
... באמת יש לך כישרון.... חח...
אוקצור, כלכבוד!!

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gifXDDDDDD

*הן מראות לה את בריטני ספירס* אווה: לללאאאא העיניים!!! אההההה XDXDDDDD איזה קרוע!!

VIVIAN3

New member
תודה רבה! לכולכן!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אמממממ אולי בכל זאת אני יעשה עוד פרקים, נראה, אם יהיו לי יותר לימודים אז בהזדמנות אחרת ואם לא, סבביות!

פרפר16

New member
גדוללללללללללל

מה הסיפור הבא שודדת הגברים בכיכובה של קיירה נייטלי

קראתי אדיר ממש כישרון מלידה../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

אבל לא הבנתי כי לא קראתי את הפרקים הקודמים.....

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gifנא למדי לשרשר נכון:]

שנני נא את מסמך זה

VIVIAN3

New member
תודה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אמממממ אוקי אז אני אסביר לך בקצרה: הכל התחיל מזה שהראתי את הטריילר של קינגדום אוף הבן, עכשיו היה שם קטע לא ברור עם אולרנדו בלי חולצה ואווה מעליו (אווה זאת הפרתנרית שלו) עכשיו מה הקטע בלהפוך את אווה לכזאת ביצ'ית, כי שנאתי אותה בגלל שהיא הייתה כל כך ברת מזל שזה עצבן אותי!! אז התחלתי לקרוא לה אווה גרין סוטת המין בגלל משחקה בסרט הסוטה "החולמים". עכשיו אני אסביר לך את הפרקים הקודמים: בפרק הראשון רואים את אורלנדו ואווה מתנשקים ואני עוצרת בעדם (זה כל מה שאני מנסה לעשות במשך כל הפרקים האלה...), אווה נלחמת איתי וזה ממשיך גם לפרק השני כאשר אורלנדו מנסה להגיד לה שיורד לה דם מהמכנסיים. אווה מתקשרת לאמה בהיסטריה ואמה מרגיעה אותה בכך שהיא אומרת שזה רק מחזור. ואווה מתרגזת על אורלנדו ואני מצטטת: "אווףףף אורלנדו! אף פעם לא ראית סרטונים על התבגרות בכתה ו'?!??! איפה אתה חי?!??!" ואורלנדו בתגובה: "אני לא יודע! אני לא בת!". ואז אנחנו ממשיכות להלחם עד הפרק השלישי והרביעי שהצגתי עכשיו. קפיש?

למעלה