Kinda nice

faland

New member
אני עונה

שם: איליה תאריך יום ההולדת: 25 לפבואר 89 שעת יקיצה טבעית מועדפת: 10 עיסוק: קוצץ עופות \ סטודנט למדעיי המוח מיקום: ריצ'מונד היל, קנדה בילוי מועדף: כל מיניי דברים עם רון מתנה מועדפת ליום ההולדת: לא יודע... הספר האחרון שקראת: מדריך נהיגה הסרט האחרון שצפית בו: סימפסונס ספר עובדה רנדומלית אודותיך: אני בלונדיני הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: אמרתי היי להורים האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? לא איפה היית רוצה לבקר לראשונה? בויקטוריה איפה היית רוצה לבקר בשנית? באמריקה הדרומית חג אהוב: סילבסטר חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: הרמדאן משחק מחשב ישן אהוב: LBA משחק מחשב חדש אהוב: stranded 2 מוזיקה מועדפת: ראפ גלידה מועדפת: שוקולד עם שוקולד תוכנית ילדים מועדפת: פוקימון -מקום לקיטורים על התוכניות של היום- ת"א או ירושלים? ירושלים, ת"א זה סתם עוד עיר גדולה ומשעממת PC או מקינטוש? PC כלב או חתול? שניהם מכונית מועדפת: וולסווגן תוכניות טלויזיה אהובות: סימפסונס, פאמילי גיא נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? לא תנוחת שינה מועדפת: על הצד מנגן על כלי כלשהו? לא שיר שלא תוותר עליו בחתונה: sex bomb

eietmo

New member
אוינק

שם: רון תאריך יום ההולדת:30 באוקטובר שעת יקיצה טבעית מועדפת: סביבות 11, 11:30 עיסוק: סטודנטית מיקום: ויקטוריה (וונקובר?) קנדה בילוי מועדף: להיות עם איליה. מתנה מועדפת ליום ההולדת: אממ, משחק מחשב יהיה נחמד. למרות שאין לי זמן לזה, אז רק כסף. הספר האחרון שקראת:אני יודעת שאני נשמעת ממש כמו נתי: כרגע אני קורארת את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה וסיימתי את הארי פוטר לא מזמן. הסרט האחרון שצפית בו: הסימפסונים
ספר עובדה רנדומלית אודותיך:בין 3 חודשי קיץ ל8 חודשי חורף של לימודים, היו לי שבועים הפסקה (שבהם איליה היה פה
) הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: התנדבתי המון לפני שהייתי באוניברסיטה. אפילו התנדבתי במסיבה שעשו לכבוד המתנדבים
האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? לא, אולי אני אתחיל. איפה היית רוצה לבקר לראשונה? קלגרי איפה היית רוצה לבקר בשנית? ריצ'מוד היל חג אהוב: חנוכה
חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: לא סלקטיבית כל עוד אוכלים בו הרבה ולא סתם הורגים בו חיות. משחק מחשב ישן אהוב: אני לא זוכרת איך קוראים לו, אחד עם בחור קטן שקופץ לקחת כסף וגביעים כדי להכנס לדלת ולעבור לרמה הבאה. משחק מחשב חדש אהוב: אממ, אני אוהבת את אי הקופים. ואת לארי. מוזיקה מועדפת: קולדפלי גלידה מועדפת: וניל תוכנית ילדים מועדפת: לא זןכרת -מקום לקיטורים על התוכניות של היום- ת"א או ירושלים? ת"א PC או מקינטוש? pc כלב או חתול?כלב! מכונית מועדפת: אוטובוס תוכניות טלויזיה אהובות: house, simpsons נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? לא תנוחת שינה מועדפת:אממ, יש שם לתנוחה הזאת שבה אני מתפרסת על כל המיטה ובן זוגי נדחק לצד? מנגן על כלי כלשהו? אורגן, לימדתי את עצמי לפני מלא זמן ואני לא ממש זוכרת. שיר שלא תוותר עליו בחתונה: yellow, coldplay

MissUnKnown

New member
../images/Emo13.gif

שם:עדן תאריך יום ההולדת:16-12-86 שעת יקיצה טבעית מועדפת:10 עיסוק: סטודנטית מיקום: אוקלנד, ניו זילנד בילוי מועדף: לצפות בסרטים מתנה מועדפת ליום ההולדת: הפתעה הספר האחרון שקראת:הארי פוטר השבעי הסרט האחרון שצפית בו: Deja Vu ספר עובדה רנדומלית אודותיך: אני רוצה לנסוע לאנטארקטיקה הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: חברה ב-Green Peace האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? לא איפה היית רוצה לבקר לראשונה? יפן איפה היית רוצה לבקר בשנית?הולנד
חג אהוב: חנוכה חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: sinterklaas משחק מחשב ישן אהוב: Zoombineis משחק מחשב חדש אהוב:American McGee Alice מוזיקה מועדפת:Rock/ Metal גלידה מועדפת: טופי של הדודים שלי ב-Iceberg תוכנית ילדים מועדפת: צבי הנינגה -מקום לקיטורים על התוכניות של היום- ת"א או ירושלים?ת"א PC או מקינטוש? PC כלב או חתול? חתול מכונית מועדפת:307 Peugeot תוכניות טלויזיה אהובות:House M.D, Boston Legal and CSI נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? לא תנוחת שינה מועדפת: על הצד בתנוחת עובר מנגן על כלי כלשהו? בעבר שיר שלא תוותר עליו בחתונה: למיה יש אקדח

למעלה