Kinda nice

AnnabeI Lee

New member
Kinda nice

שם: תאריך יום ההולדת: שעת יקיצה טבעית מועדפת: עיסוק: מיקום: בילוי מועדף: מתנה מועדפת ליום ההולדת: הספר האחרון שקראת: הסרט האחרון שצפית בו: ספר עובדה רנדומלית אודותיך: הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? איפה היית רוצה לבקר לראשונה? איפה היית רוצה לבקר בשנית? חג אהוב: חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: משחק מחשב ישן אהוב: משחק מחשב חדש אהוב: מוזיקה מועדפת: גלידה מועדפת: תוכנית ילדים מועדפת: -מקום לקיטורים על התוכניות של היום- ת"א או ירושלים? PC או מקינטוש? כלב או חתול? מכונית מועדפת: תוכניות טלויזיה אהובות: נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? תנוחת שינה מועדפת: מנגן על כלי כלשהו? שיר שלא תוותר עליו בחתונה:

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo13.gif

שם: Gaily תאריך יום ההולדת: Aug. 7 שעת יקיצה טבעית מועדפת: 9-10 עיסוק: Student מיקום: Berkeley, Clifornia בילוי מועדף: Some time with friend מתנה מועדפת ליום ההולדת: Anything that people didn't have to buy. הספר האחרון שקראת: Harry Potter and the Deathly Hollows הסרט האחרון שצפית בו: Elephant Man? ספר עובדה רנדומלית אודותיך: I have blisters on my feet now הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: Videotaped cops while they were trying to arrest community members who were giving food to tree-sitters, after they have fenced them away. האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק?only on May 25th? איפה היית רוצה לבקר לראשונה? Argentina\ Brazil איפה היית רוצה לבקר בשנית? Netherlands חג אהוב: Purim\ Halloween\ Chanuka חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: Chrismass משחק מחשב ישן אהוב: ~not a gamer~ משחק מחשב חדש אהוב:~not a gamer~ מוזיקה מועדפת: Classic Rock, Folk Punk גלידה מועדפת: Vegan one תוכנית ילדים מועדפת: Moominim -מקום לקיטורים על התוכניות של היום- Yuck ת"א או ירושלים? Al-Quds of course! PC או מקינטוש? PC כלב או חתול? Cat מכונית מועדפת: Electric one? תוכניות טלויזיה אהובות: Futurama, Mythbusters, The West Wing נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? A bit from time to time תנוחת שינה מועדפת: Fetal Position מנגן על כלי כלשהו? Viola... but not for a while now שיר שלא תוותר עליו בחתונה: Led Ζeppelin- Τhank You

I3lackM

New member
רק כי היא הכריחה אותי:

שם: גיאאאאאאאאאא תאריך יום ההולדת: ראשון במרץ 1987 שעת יקיצה טבעית מועדפת: סביבות 10 עיסוק: סטודנט מיקום: ניו יורק סיטי בילוי מועדף: סרט \ בית קפה \ מסעדה מתנה מועדפת ליום ההולדת: משהו לא קנוי, יצירתי כזה (מכתב או משהו) הספר האחרון שקראת: דם מלאכים הסרט האחרון שצפית בו: EVAN ALMIGHTY מבול של צרות באנגלית חחח ספר עובדה רנדומלית אודותיך: אני גר לבד. הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: חזרתי הבייתה מהקולג' עם קניות (שקיות ניילון) מולי אחת עם פליירים למען איכות הסביבה ואיך שהיא התקרבה אלי היא אמרה לי בקול מאוכזב "אתה עם שקיות ניילון בטח אין טעם לדבר איתך על איכות הסביבה" אז אמרתי לה שזה בגלל שלא נתנו לי בחירה של סוג השקית. האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? חח מה? לא איפה היית רוצה לבקר לראשונה? ארץ אסיאתית איפה היית רוצה לבקר בשנית? יזראל חג אהוב: ראש השנה (שנה טובה!!!!!!!!!!!!) חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: קריסמס אין ספק. משחק מחשב ישן אהוב: פיינל פנטסי 7 (אם זה נחשב ישן) משחק מחשב חדש אהוב: WORLD OF WARCRAFT מוזיקה מועדפת: או נעימות או משהו עם קצב גלידה מועדפת: שוקולד קלאסי תוכנית ילדים מועדפת: גיא גיא מטוס הסילון -מקום לקיטורים על התוכניות של היום- קצת מטופשות אבל סה"כ בסדר ת"א או ירושלים? תל אביב בליינד PC או מקינטוש? PC חיחי כלב או חתול? כלב מכונית מועדפת: לקסוס RX330 תוכניות טלויזיה אהובות: כל הCSI למיניהם, מספ7ים (חח) וכל אלה. נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? לא ולא תנוחת שינה מועדפת: מחובק עם נועה מנגן על כלי כלשהו? פלאפון שיר שלא תוותר עליו בחתונה: הנעימה של איריס

MissCunningham

New member
../images/Emo9.gif

שם: שירן תאריך יום ההולדת: 14.11.87 שעת יקיצה טבעית מועדפת: סביבות 12 עיסוק: מחטטת באף. ריפוי בעיסוק. מיקום: סקוטלנד בילוי מועדף: מסעדה\סרט או לצאת לרקוד מתנה מועדפת ליום ההולדת: אני אוהבת הכל, גם שטויות הכי קטנות. הספר האחרון שקראת: בחורים טובים\שרה אנג'ל הסרט האחרון שצפית בו: אביבה אהובתי, סוף העולם שמאלה, צ'ארלי וחצי וחגיגה בסנוקר (קנינו מלא סרטים בארץ ועשינו מרתון לפני כמה ימים....) ספר עובדה רנדומלית אודותיך: אני מקבלת באזז משופינג. היי כזה כמו סמים...
הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: קניתי מהומלס ביג אישיו ונתתי לו סיגריה אחרי שראיתי אותו מפשפש במאפרות מבעד לחלונות סטארבאקס. האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? לא, בשביל מה? איפה היית רוצה לבקר לראשונה? קניה. איפה היית רוצה לבקר בשנית? נורווגיה. חג אהוב: חנוכה. סופגניות.... מממ. חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: אני כבר מאמצת את חג המולד באהבה. משחק מחשב ישן אהוב: הנמלולים וסימס. משחק מחשב חדש אהוב: אני כבר לא משחקת במחשב.... מוזיקה מועדפת: הכל הולך. לאחרונה (טוב לא רק לאחרונה) איימי וויינהאוס הכי מדברת אליי. גלידה מועדפת: וניל עוגיות אבל לרוב רק וניל (כן, אני משעממת..) תוכנית ילדים מועדפת: גינת ההפתעות והמחסן של כאילו. -מקום לקיטורים על התוכניות של היום- ?? ת"א או ירושלים? ת"א PC או מקינטוש? PC כלב או חתול? חתול מכונית מועדפת: עזבו אותי מזה... תוכניות טלויזיה אהובות: חברים, מלך השכונה, משפחת סימפסון.... נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? מדברת... תנוחת שינה מועדפת: מתפרשת All over the place מנגן על כלי כלשהו? לא שיר שלא תוותר עליו בחתונה: ז-ה. ישר כשאני נכנסת לחופה בשמלת קצפת הלבנה שלי....

kit k@t

New member
יאי

שם: תלוי באיזה שפה תאריך יום ההולדת: 27 לנובמבר 1985 שעת יקיצה טבעית מועדפת: בערך 10 בבוקר ככה עיסוק: קופאית מאגניבה! בעיקר אני עובדת באיפה שמחזירים דברים... מיקום: אושנסייד בילוי מועדף: שינה :) מתנה מועדפת ליום ההולדת: דולפין הספר האחרון שקראת: האחרון שסיימתי או האחרון שאני קוראת? אני קוראת שניים עכשיו Yendi-Steven Brust 2100 revolt-Heinlein סיימתי לא מזמן את הארי פוטר השביעי.. הסרט האחרון שצפית בו: Momento ספר עובדה רנדומלית אודותיך: הסתפרתי וצבעתי את השיער לפני שבוע ככה הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: אני?! חה! האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? לא, אבל תמיד יש לי את המחשבה הזו בראש... איפה היית רוצה לבקר לראשונה? תאילנד איפה היית רוצה לבקר בשנית?פראג חג אהוב: פורים, קריסמס חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: איסטר נראה לי מגניב, עם ביצים צבעוניות והכל.. משחק מחשב ישן אהוב: יש המונים! פרהיסטוריק, סטון אייג, באבל באבל משחק מחשב חדש אהוב: מונקי איילנד (זה חדש?) מוזיקה מועדפת: שקט גלידה מועדפת: משהו חמצמץ, סורבה תות תוכנית ילדים מועדפת: בבר -מקום לקיטורים על התוכניות של היום- ת"א או ירושלים? ת"א PC או מקינטוש? PC כלב או חתול? כלבה שלי :) מכונית מועדפת: subway תוכניות טלויזיה אהובות: house MD, the hills, CSI, נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? אני ישנה תוך כדי שינה תנוחת שינה מועדפת: עוברית מנגן על כלי כלשהו? רק על עצבים שיר שלא תוותר עליו בחתונה: Suddenly I See קאט

I3lackM

New member
אין על 3

ובכלל, גיאבראש שליטה. אני זוכר שהיה לי את אי הקופים 3 בצורה מקורית, עם דיסקטים גדולים ומרובעים שהיו בזמנו כונן A ובאו עם גלגל שהיית צריך לסובב פיזית כדי למצוא צירוף רנדומלי של צורות ואז מכניס אותן למחשב כדי המשחק יפעל, מין דור קודם של SERIAL NUMBER. את המשחק עצמו כבר כמעט שכחתי :(

kit k@t

New member
חחחח

אני זוכרת את כל המשחקים עם הקודים... זה היה כזה משעשע... את המשחק שיחקתי לאחרונה בערך לפני חמש שנים ככה. הקטע המגניב הוא שקניתי את MI4 לPS2 לחברשלי, סתם שידע ממה אני מתלהבת, היה מגניב :) קאט

kit k@t

New member
הרביעי לא משהו...

הוא בתלת מימד, והשליטה בו ממש חרא... אבל עדיין, זה גיאברש... אגב גיאברש, אחי הגדול היה קורא ככה לאחי הקטן פעם :) אוווווווווווווווווווווווווווווף! איבדתי ספר, וזה משגע אותי! בעצם איבדתי שניים, ושניהם מרגיזים אותי, מסיבות שונות לחלוטין. קאט

AngeIDust

New member
../images/Emo13.gif

שם: אמילי תאריך יום ההולדת: 16.12 שעת יקיצה טבעית מועדפת: 10 עיסוק: סטודנטית מיקום: איפשהו בפריז בילוי מועדף: להיות בחופש (זה נחשב בילוי?) מתנה מועדפת ליום ההולדת: כסף או בגדים הספר האחרון שקראת: הארי פוטר 7 הסרט האחרון שצפית בו: בבל ספר עובדה רנדומלית אודותיך: במקום להתארגן לעבודה אני עונה על שאלון הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: הצלתי חתול שנפל מאיזו מרפסת האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? למה? איפה היית רוצה לבקר לראשונה? האיים המלדיבים איפה היית רוצה לבקר בשנית? ארגנטינה חג אהוב: חנוכה! חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: כריסטמס משחק מחשב ישן אהוב: סימס משחק מחשב חדש אהוב: לא מכירה משחקי מחשב מוזיקה מועדפת: מיקה! גלידה מועדפת: cookie dough תוכנית ילדים מועדפת: הדבורה מאיה והחיים -מקום לקיטורים על התוכניות של היום- ת"א או ירושלים? ת"א (ואם כבר מבשרת, לא ירושלים) PC או מקינטוש? PC כלב או חתול? אני רוצה צ'יוואווה!!! מכונית מועדפת: פורש תוכניות טלויזיה אהובות: דספרט, ניפ\טאק, האוס, גריי'ס אנטומי נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? לדבר תנוחת שינה מועדפת: תנוחת עובר לכיוון הקיר מנגן על כלי כלשהו? לא שיר שלא תוותר עליו בחתונה: אין לי שום שיר כזה

I3lackM

New member
מתי יוצאת העונה החדש של ניפ\טאק?

אני חייב לראות את זה

AngeIDust

New member
לא יודעת על איזו עונה

אתה מדבר אנחנו בעונה 4 או משהו כזה

I3lackM

New member
אה אוקיי

4 נגמרה פה ועוד מעט מסיימים לצלם את החמישית.

i love fridays

שם: נתי בארי תאריך יום ההולדת:28.05.89 שעת יקיצה טבעית מועדפת: 1130 עיסוק: חייל מיקום: קיבוץ יגור (או שמא בא"ח רגבים? אני כבר לא יודע) בילוי מועדף: אכילת מילקי מתנה מועדפת ליום ההולדת: הIpod מהיום הולדת באחרונה היה ללא ספק הברקה הספר האחרון שקראת: אני קורא עכשיו את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, לפני זה קראתי את הארי פוטר הסרט האחרון שצפית בו: הסימפסונים ספר עובדה רנדומלית אודותיך: אני שמאלי שיורה בנשק ביד ימין הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה:זרקתי למפקד שלי הערות אנרכיסטיות באמצע מסע פילים. האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? בדרך כלל, לא איפה היית רוצה לבקר לראשונה? סן פראנסיסקו איפה היית רוצה לבקר בשנית? לונדון חג אהוב: פסח חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: במשפחה שלי אנחנו חוגגים אותו מאז ומתמיד, חג המולד. משחק מחשב ישן אהוב: האמת שאין לי. ילדות עשוקה משחק מחשב חדש אהוב: נו מה? מוזיקה מועדפת: לאחרונה גיליתי שהאלבום של The Velvet Underground (זה עם הבננה) זה אחלה מוזיקה. גלידה מועדפת: וניל עם עוגיות תוכנית ילדים מועדפת: המומינים, with out a doubt ת"א או ירושלים? לא מכיר כל כך את שניהם, מצד שני, ממה שאני מכיר, שתיהן מקום שנחמד לבקר בו, אבל הייתי מעדיף לגור במקום אחר. PC או מקינטוש? פיסי, אבל רק כי אין לי כסף למאק כלב או חתול? כלב מכונית מועדפת: מצאתם את מי לשאול תוכניות טלויזיה אהובות: היחידה שאני רואה כרגע היא house (אני רואה טלוויזיה שעה בשבוע ובשעה הזו יש house) נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? לא. freaky תנוחת שינה מועדפת: בעיקרון על הבטן, אבל בצבא על הגב מנגן על כלי כלשהו? לא, ולא בגלל שלא ניסיתי שיר שלא תוותר עליו בחתונה: What is and what should never be By Led Zeppelin אני הולך להתקלח ולחדר אוכל (-:

AnnabeI Lee

New member
אם נתחתן נוכל לגור בסאן פרנסיסקו,

להקשיב להרבה זפלין ולראות המומינים (ללא ספק!).

NoFaRi1

New member
בלופ

שם: נופר תאריך יום ההולדת: 12 באוקטובר שעת יקיצה טבעית מועדפת: עיסוק: תלמידה מיקום: ביצ'ווד P: בילוי מועדף: ים, מסיבה.. מתנה מועדפת ליום ההולדת: כרטיס טיסה לארץ, תודה P: הספר האחרון שקראת: Ordinary people הסרט האחרון שצפית בו: ריקוד צמוד ספר עובדה רנדומלית אודותיך: אני רעבה הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: שכנעתי מישהי ללכת למסיבהP: האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? לא איפה היית רוצה לבקר לראשונה? אנגליה איפה היית רוצה לבקר בשנית? הולנד חג אהוב: פורים חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: קריסמס משחק מחשב ישן אהוב: מלך האריות משחק מחשב חדש אהוב: מוזיקה מועדפת: כל מיני גלידה מועדפת: ריבת חלב תוכנית ילדים מועדפת: -מקום לקיטורים על התוכניות של היום- ת"א או ירושלים? ת"א PC או מקינטוש? כלב או חתול? כלב דה מכונית מועדפת: P: תוכניות טלויזיה אהובות: אין לי זמן נו נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? לא תנוחת שינה מועדפת: על הצד מנגן על כלי כלשהו? לא שיר שלא תוותר עליו בחתונה: צריכה לחשוב

למעלה