KIIS-FM's Wango Tango 2008 - May 10 היא ממש חמודה פה. (: אני אשים כמה תמונות.
N NoOop New member 13/5/08 #1 KIIS-FM's Wango Tango 2008 - May 10 היא ממש חמודה פה. אני אשים כמה תמונות.
N NoOop New member 13/5/08 #3 ../images/Emo41.gif ולשאר התמונות - http://www.lindsayimages.org/thumbnails.php?album=1532
L LindZiv Cohan New member 13/5/08 #5 אם לכולן רשמת את אותו הנושא- אז הן נמחקו אוטומטית... תפוז מחשיב את זה כהצפה
N NoOop New member 13/5/08 #6 חחחחח זה השתכלל מאז שהייתי פה. תפוז זה אתר מוזר, חייבים להודות. אני אעלה אותם שוב.
N NoOop New member 13/5/08 #13 בתפוז? :O נראה לי המשתמש הזה קיים שנתיים-שלוש. הייתי בקומונות וכאלה, יותר מפורומים. לא זוכרת, לפני שנה ככה P: תעדכני אותי מה חדש.. ^^
בתפוז? :O נראה לי המשתמש הזה קיים שנתיים-שלוש. הייתי בקומונות וכאלה, יותר מפורומים. לא זוכרת, לפני שנה ככה P: תעדכני אותי מה חדש.. ^^
L LindZiv Cohan New member 13/5/08 #14 אוה...הרבה זמן מה חדש בפורומים? יש גירסא חדשה לכל הפורומים... אני לא יודעת איזה גירסא את רואה כרגע, אבל אני נשארתי בנתיים עם הישנה, נקשרתי אליה יותר מידי>< אם את רוצה, יש קישור אליה בצד שמאל של הפורום
אוה...הרבה זמן מה חדש בפורומים? יש גירסא חדשה לכל הפורומים... אני לא יודעת איזה גירסא את רואה כרגע, אבל אני נשארתי בנתיים עם הישנה, נקשרתי אליה יותר מידי>< אם את רוצה, יש קישור אליה בצד שמאל של הפורום