אני עד עכשיו השתתפתי בארבעה פרוייקטים
מתוכם קיבלתי רק אחד (Farmageddon) שמצא חן בעיניי, ובעקבות התמיכה הרבה שהוא זכה לה, אמורה לצאת לו הרחבה שתישלח לכל התומכים כשתהיה מוכנה. זה בונוס מגניב.
חוץ מזה, כמו ש-Pentax אמר, הבונוסים הייחודיים לתומכים הם מגניבים, למרות שראיתי שהרבה אנשים לא אוהבים בונוסים כאלה בתור Stretch goals. לא יודע למה, זה באמת נותן תמריץ טוב להשקיע/להגדיל את ההשקעה שלך.
הבעיה שם היא בדרך כלל מחירי המשלוח שקורעים אותך, ואי אפשר שלא לקנא בתושבי ארה"ב, שאצלם זה כמעט תמיד משלוח חינם.... לצערי זה לפעמים שיקול האם לתמוך במשחק או לא, כי מחיר המשלוח הופך אותו ללא כדאי, גם אם המחיר המוצע כמינימום תמיכה לקבלת עותק של המשחק הוא יחסית נמוך.
בהרבה משחקים גם יש רמת תמיכה נמוכה יחסית ומוגבלת לכמות מסויימת של אנשים שנקראת Early Bird. זו בדרך כלל עסקה כדאית, אבל אני תמיד מגיע למשחקים כשהכל כבר נחטף. מישהו יודע איך אפשר לתפוס את זה בזמן? ואם כבר בזה עסקינן, האם יש דרך טובה לסקור את הפרוייקטים שמציעים שם חוץ מאשר Staff picks והקטגוריות האחרות שהם מציעים? אני היחיד שחושב שזה ממש לא נוח...? (והקטגוריה של Recently Launched לא עוזרת לי ל-Early birds, כי זה לא רק של המשחקים, אלא של כל הפרוייקטים החדשים).
בקיצור, אני חושב שזו דרך מצויינת להשיג משחקים, בדרך כלל במחירים סבירים. זה גם מרשים לראות משחקים שממומנים ב-2000% או משהו כזה - זה מדד מצויין לציפייה של אנשים למשחק שלך (בין אם מעט אנשים תרמו הרבה או הרבה אנשים תרמו מעט), ויש שם לא מעט משחקים שזכו לתמיכה רבה מראש, ואפשר רק לקוות שהם יענו לציפיות.